Nije izvodivo iz više razloga. A i svakako će biti tv prijenos.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 apr 2022, 19:59Da sam klub obezbijedio bi prijenos na youtubeu ili ako nista za clanove bar, niko ne treba otici na ovo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 18:57Ovo je vjerovatno za kup i utakmicu na Grbavici koja se igra u srijedu u 14 sati. Realno ne znam ni jednu osobu koja moze stici od obaveza na tu utakmicu u tom terminu. Mozda neki skolarci koji su prva smjena ili penzioneri.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2022, 18:34Navijači Sarajeva će biti smješteni na sjevernoj tribini, a cijena ulaznice je 10 KM. Kako smo uspjeli saznati, za navijače Bordo tima namijenjeno je 1.000 ulaznica.
Najbolje bojkotovati smradove koji nisu dozvolili da se igra nocna utakmica. Npr skupiti pare preko udruzenja i dati klubu za kazne koje su morali platiti zbog nas na derbiju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdrav za sve forumske sovinisteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 17:41Svaki fudbalski klub koji aplicira za UEFA licencu i nastupi u Evropi od sezone 2023/2024 moraće imati i ženski fudbalski klub, piše portugalska Abola.
Prema pisanju ovog lista, UEFA želi da unaprijedi i podstakne razvoj ženskog fudbala, a sa tim u vezi donesena je i odluka o "vezanju" muškog tima sa ženskim.
Ova saradnja može biti sprovedena na više načina, prvi je da fudbalski klub osnuje i svoj ženski fudbalski klub koji bi trenirao ili učestvovao u takmičenju, a drugi je da se pridruži već postojećem ženskom fudbalskom klubu kroz sporazum koji će biti verifikovan u nacionalnom Savezu.
Klub koji ne ispuni ovo, biće sankcionisan, neće mu biti uskraćen nastup u Evropi, ali će plaćati finansijske 'penale'.
SFK![]()

Bio u nasoj u19 Kondicioni trener.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka cast HZ. Za ovog momka se nije mogla naci bar neka ulica da se dobije po njemu 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- 19BordoBijeli46
SRCE HEROJA INAT TVRD
15. APRIL BOSNA ILI SMRT!
15. APRIL BOSNA ILI SMRT!
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- PapirnaMarka
- Kontakt:
SFK nije ženski fudbalski klub vezan za FK Sarajevo.spezial je napisao/la: ↑14 apr 2022, 20:10Pozdrav za sve forumske sovinisteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 17:41Svaki fudbalski klub koji aplicira za UEFA licencu i nastupi u Evropi od sezone 2023/2024 moraće imati i ženski fudbalski klub, piše portugalska Abola.
Prema pisanju ovog lista, UEFA želi da unaprijedi i podstakne razvoj ženskog fudbala, a sa tim u vezi donesena je i odluka o "vezanju" muškog tima sa ženskim.
Ova saradnja može biti sprovedena na više načina, prvi je da fudbalski klub osnuje i svoj ženski fudbalski klub koji bi trenirao ili učestvovao u takmičenju, a drugi je da se pridruži već postojećem ženskom fudbalskom klubu kroz sporazum koji će biti verifikovan u nacionalnom Savezu.
Klub koji ne ispuni ovo, biće sankcionisan, neće mu biti uskraćen nastup u Evropi, ali će plaćati finansijske 'penale'.
SFK![]()
![]()

Istražite malo, ekipa koja se takmiči u Federalnoj ženskoj ligi zove se FK Sarajevo i svoje utakmice igra u TC Butmir. To je taj ženski klub koji je kao povezan sa nama.
SFK sa druge strane nema tu vezu sa našim klubom i ne bi se vodio kao ženski klub pod okriljem FK Sarajevo. Nikakve poveznice one sa našim klubom nemaju u tom smislu, bukvalno više štete nego koristi od njih. Doduše sad rukovode klubom koliko sam čuo Anela, Azra i SFK ekipa, tako da mozda na kraju mi budemo ti koji su se njima pripojili.

-
- Kontakt:
Mislim da nisi u pravu...PapirnaMarka je napisao/la: ↑15 apr 2022, 00:53SFK nije ženski fudbalski klub vezan za FK Sarajevo.spezial je napisao/la: ↑14 apr 2022, 20:10Pozdrav za sve forumske sovinisteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 17:41Svaki fudbalski klub koji aplicira za UEFA licencu i nastupi u Evropi od sezone 2023/2024 moraće imati i ženski fudbalski klub, piše portugalska Abola.
SFK![]()
![]()
Istražite malo, ekipa koja se takmiči u Federalnoj ženskoj ligi zove se FK Sarajevo i svoje utakmice igra u TC Butmir. To je taj ženski klub koji je kao povezan sa nama.
SFK sa druge strane nema tu vezu sa našim klubom i ne bi se vodio kao ženski klub pod okriljem FK Sarajevo. Nikakve poveznice one sa našim klubom nemaju u tom smislu, bukvalno više štete nego koristi od njih. Doduše sad rukovode klubom koliko sam čuo Anela, Azra i SFK ekipa, tako da mozda na kraju mi budemo ti koji su se njima pripojili.![]()
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/SFK_2000_Sarajevo
Ženska ekipa FK Sarajeva je B-tim SFK Sarajeva.
Evo i oni tebe selame!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
U svakom slučaju je ovo očajno pravilo i nije se uopšte ni na vrijeme saopštilo ali mislim da će SFK biti od koristi ako ništaPapirnaMarka je napisao/la: ↑15 apr 2022, 00:53SFK nije ženski fudbalski klub vezan za FK Sarajevo.spezial je napisao/la: ↑14 apr 2022, 20:10Pozdrav za sve forumske sovinisteumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 17:41Svaki fudbalski klub koji aplicira za UEFA licencu i nastupi u Evropi od sezone 2023/2024 moraće imati i ženski fudbalski klub, piše portugalska Abola.
SFK![]()
![]()
SFK sa druge strane nema tu vezu sa našim klubom i ne bi se vodio kao ženski klub pod okriljem FK Sarajevo. Nikakve poveznice one sa našim klubom nemaju u tom smislu, bukvalno više štete nego koristi od njih. Doduše sad rukovode klubom koliko sam čuo Anela, Azra i SFK ekipa, tako da mozda na kraju mi budemo ti koji su se njima pripojili.![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mladom 20-godišnjem napadaču Kortrijka Luqmanu Hakimu Shamsudinu navodno je ponuđena posudba u drugu belgijsku ligu ili FK Sarajevo.
Malezijski ofanzivac ne dobija previše prilike za igru u prvom timu Kortrijka, te zbog toga želi otići na posudbu kako bi imao više seniorskog fudbala u nogama.
Malezijski ofanzivac ne dobija previše prilike za igru u prvom timu Kortrijka, te zbog toga želi otići na posudbu kako bi imao više seniorskog fudbala u nogama.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- NisamInSajder
- Kontakt:
Na vrijeme su klubovi obaviješteni. Prije par mjeseci je UEFA obavijestila sve klubove i NS, možda je prošlo i godinu dana, ali uglavnom već duže vrijeme se zna da će se uvesti ovo pravilo. Također, slično želi uraditi i naš savez za klubove koji žele da igraju u PL.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑15 apr 2022, 03:52U svakom slučaju je ovo očajno pravilo i nije se uopšte ni na vrijeme saopštilo ali mislim da će SFK biti od koristi ako ništaPapirnaMarka je napisao/la: ↑15 apr 2022, 00:53SFK nije ženski fudbalski klub vezan za FK Sarajevo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kakav je to napadač od 170 cm ?JavierBosnia je napisao/la: ↑15 apr 2022, 08:57Mladom 20-godišnjem napadaču Kortrijka Luqmanu Hakimu Shamsudinu navodno je ponuđena posudba u drugu belgijsku ligu ili FK Sarajevo.

Nezgodanfks74 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 10:18Kakav je to napadač od 170 cm ?JavierBosnia je napisao/la: ↑15 apr 2022, 08:57Mladom 20-godišnjem napadaču Kortrijka Luqmanu Hakimu Shamsudinu navodno je ponuđena posudba u drugu belgijsku ligu ili FK Sarajevo.
Malezijski ofanzivac ne dobija previše prilike za igru u prvom timu Kortrijka, te zbog toga želi otići na posudbu kako bi imao više seniorskog fudbala u nogama.![]()

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sergio Aguero npr.fks74 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 10:18Kakav je to napadač od 170 cm ?JavierBosnia je napisao/la: ↑15 apr 2022, 08:57Mladom 20-godišnjem napadaču Kortrijka Luqmanu Hakimu Shamsudinu navodno je ponuđena posudba u drugu belgijsku ligu ili FK Sarajevo.
Malezijski ofanzivac ne dobija previše prilike za igru u prvom timu Kortrijka, te zbog toga želi otići na posudbu kako bi imao više seniorskog fudbala u nogama.![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Aguero, Tevez, Owen, Rooney, Olic, Martins, Miccoli...MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 apr 2022, 10:22Sergio Aguero npr.fks74 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 10:18Kakav je to napadač od 170 cm ?JavierBosnia je napisao/la: ↑15 apr 2022, 08:57Mladom 20-godišnjem napadaču Kortrijka Luqmanu Hakimu Shamsudinu navodno je ponuđena posudba u drugu belgijsku ligu ili FK Sarajevo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: umrobihzbogtebe1946 i 39 gostiju.