Ma Koeman i Bartomeu su i dalje za sve krivi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ma Koeman i Bartomeu su i dalje za sve krivi.
Koliko im treba godina da se uigraju?Romariooo je napisao/la: ↑14 apr 2022, 23:07dobra lekcija, ocajna igra, pogotovo napadaca, los auba a feran nikakav, forsira ga xavi nebil nadoso al sad treba malo metode i hladjenja, de jongara kad udje odma se dobija konkretnost neka, garcia opet u parmak modu, lose sve, al opet eto malo je i falilo da se izjednaci
neka ovakvih lekcija, imali su odlicnu seriju, vjerovatno su prepotentno usli u mec i dobili su po usima, medjutim ne treba sad kakiti i pretjerivati, treba vremena ovoj generaciji, neka se do kraja sezone prosijava, uigrava, samo opusteno
i nikakva ovo bruka nije, kad se sjetim bruka protiv rome, liverpola i bajerna i kako se gubilo s kurcoboljom, ovde je barem bilo neke borbe i zelje do zadnje minute
bilo je borbe i nakon 0:3, u zavrsnici utakmice, na to sam kontao, i umalo da se desi cudo, ipak je neki karakter pokazan u zavrsnici meca, a sto se tice primljena tri gola i igre u vecem dijelu utakmice o tome se nema sta pricati, da udje ona arauhova sad bi gledali produzetak i prolaz, ali nije ni bitno ispadanje bogzna, ja sam nekoliko puta rekao i prije ove utakmice u uopste da je ovo vrijeme tranzicije, uigravanja, sjupljanja iskustva, ucenja lekcija itd za narednu sezonu, bolje normalno da su prosli da osjete jos malo ovih utakmica, no ispadanje nije nikakva tragedija ni bruka za ovu tranzicijsku ekipu, izboriti ligu prvaka najvazniji je cilj i to ide dobro, i bitno je da se pedri nije ozbiljnije povrijedio, da se fati vrati u formu brzo i te stvari, bruka je bila ono sto nam se desavalo prethodnih godina sa nekim imenima, iskustvom, vaznosti takmicenja itd
Prema nezvaničnim podacima, na tribinama se nalazilo oko 49000 domaćih navijača te 30000 gostujućih.
Nestvaran propust u organizaciji odgovornih ljudi iz Kluba, a ovakve stvari su nedopustive.
Liverpol tadasnji top 2 Evrope.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 23:34Ma ne pretjeruje sad. Čuj veća bruka ovo nego prokockati 3-0 iz prve utakmice i to još u Ligi prvaka. Još si tad bio daleko bolji što se igračkog kadra tiče. Baš nigdje veze.
Xavi: "Atmosfera nam nije pomogla. Ovo je izgledalo kao finale na neutralnom stadionu. Camp Nou je bio podjednako podijeljen. Klub istražuje ovu situaciju."
"Očekivao sam Camp Nou sa 70 000 naših navijača, ali situacija nije bila takva."
"Prisustvo ovolikog broja navijača Eintrachta je miskalkulacija. Klub je već počeo s istragom."
Ronald Araújo: "Iznenadilo me prisustvo protivničkih navijača. Klub će odlučiti šta će uraditi po tom pitanju."
Reče čovjek u čijem klubu igra Goretzka i prima 20 miliona godišnje. Glup, gluplji, Saru... ups, Saurman.
Da si igrao protiv najjače ekipe ikad sastavljene, ono što se desilo tu noć je bruka epskih proporcija i nema apsolutno nikakvog opravdanja za nju pogotovo zbog prednosti iz prve utakmice.JoeBleck je napisao/la: ↑14 apr 2022, 23:38Liverpol tadasnji top 2 Evrope.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 23:34Ma ne pretjeruje sad. Čuj veća bruka ovo nego prokockati 3-0 iz prve utakmice i to još u Ligi prvaka. Još si tad bio daleko bolji što se igračkog kadra tiče. Baš nigdje veze.
Frankurt sadasnji jedva top 10 Njemacke.
Sta ti imam vise pisati.
Barem te na Einfildu iznabijala krema Svijeta ,sad te nabila neka kljukusa baustelska ekipa na tvom pasnjaku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.