A da malo prekines sa trolanjem i spamom? Svi vec znamo tvoje misljenje o dzeki ne moras ga iznositi po nekoliko puta na svakoj stranici na ovoj temi.beckham je napisao/la:pa et nemora zabiti go,nek bar osuta jednu u okvir golaGoalgetter je napisao/la:Danas Dzeko postize gol![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Dzeko je javno rekao za neke njemacke novine da je vjernik i da skoro prije svake utakmice prouci Fatihu, tako da sumljam da ljubavnice idu u skladu sa time.Chelsea_CBH je napisao/la:Pa dobro to si upravu. Danas su cure većinom sponzoruše, pogotovo kad su nogometaši u pitanju. Al ne treba tražit curu za žendibe ili za ozbiljne dugogodišnje veze. Može imati kakvu ljubavnicu, da je voda reda radi i da je naravno...eto zna se već šta.Pauk je napisao/la:Danas je vrlo tesko naci dobro djevojku sa dobrim vrijednostima, pogotovo ako je muskarac poznat kao Dzeko.Chelsea_CBH je napisao/la:Jel vama ljudi čudno što Džeko nikad nije imao djevojku? Da nije ... p....d....ma ne želim ni reći, nadam se da nije.
Kao sto moj amidza kaze ''hvala Bogu pa nisam momak u ovo doba, nikad nebi mogao naci sebi curu.''
Medjutim jesam vidio da Dzeko ponekad pije alkohol kao proslava titule sa Wolfsburgom tako da i Dzeko sigurno voli da se provede veselo.

-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
- Kontakt:
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Na officijelnoj stranici mcfc.co.uk
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
on je zavrsio svoje u citiyu.dobre igre su ga dovele do klupeElddar je napisao/la:Ne igra Džeko u prvih 11![]()
Kao i ti sto si zavrsio na odredjeno vrijeme zavrsio sa ovim forumom.beckham je napisao/la:on je zavrsio svoje u citiyu.dobre igre su ga dovele do klupeElddar je napisao/la:Ne igra Džeko u prvih 11![]()
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
nadam se da si i ti zavrsio svoje na ovom forumu, pa svakim hebenim postom ides na provokacije, pa dokle vise.beckham je napisao/la:on je zavrsio svoje u citiyu.dobre igre su ga dovele do klupeElddar je napisao/la:Ne igra Džeko u prvih 11![]()

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Blagoje Bratić

- Facasplaca
- Kontakt:

FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Alipasino, AmirBvB, Balorda, bavarian_bk, Biscione, Blackwargreymon, Bojudaosinebu, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, chily-rz, Confiance, darker10, deda, denza, exampLe., FranckRibery, Fudbalbr1, Fudo, Gomis99, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, greenwood, HariTz, Hazre, Hrammm1921, Imamkarbarum, imekorisnicko, JackW, JimmyPage, Kaunas, L-Train, LaMeloBall, lumani, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Maverick, Micron, mirsonetz, Mocvara1991, Morgen19, NazorUso, NebeskaSila96, Pact1921, PeppermintSA, Principatus, Proximic, riki46, Rimes87, rishovski, Smaja, smajke, soxx, spolacentra, Sveti, Wisey, xinxee i 594 gosta.