Na premier 7,40 na nas trenutno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na premier 7,40 na nas trenutno
Ko izlazi na teren, juniori ?
Predlozeno je Aneli, rekla je da ce proslijediti kolegama
Promijenili su sistem izvlacenja na upravo ovaj koji si predlozio Poturi. AferimJavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2022, 14:54Zato treba drugi sistem. Na 7000 clanova ide ta nagrada, ali se izvlaci u lajvu random broj clanske ili kako vec i svi imaju priliku osvojiti nagradu
Jer ovako zasto bih se ja uclanio sad kad vidim da ih fali jos lupam 300, nego cu cekati onih zadnjih 5 da se probam ugurati
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 apr 2022, 17:25
Promijenili su sistem izvlacenja na upravo ovaj koji si predlozio Poturi. Aferim![]()
Protiv Atalante revans bilo 7,50 na nasforza_juve je napisao/la: ↑14 apr 2022, 16:40Ko izlazi na teren, juniori ?
Ovo je vjerovatno za kup i utakmicu na Grbavici koja se igra u srijedu u 14 sati. Realno ne znam ni jednu osobu koja moze stici od obaveza na tu utakmicu u tom terminu. Mozda neki skolarci koji su prva smjena ili penzioneri.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2022, 18:34Navijači Sarajeva će biti smješteni na sjevernoj tribini, a cijena ulaznice je 10 KM. Kako smo uspjeli saznati, za navijače Bordo tima namijenjeno je 1.000 ulaznica.
Da sam klub obezbijedio bi prijenos na youtubeu ili ako nista za clanove bar, niko ne treba otici na ovo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 18:57Ovo je vjerovatno za kup i utakmicu na Grbavici koja se igra u srijedu u 14 sati. Realno ne znam ni jednu osobu koja moze stici od obaveza na tu utakmicu u tom terminu. Mozda neki skolarci koji su prva smjena ili penzioneri.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2022, 18:34Navijači Sarajeva će biti smješteni na sjevernoj tribini, a cijena ulaznice je 10 KM. Kako smo uspjeli saznati, za navijače Bordo tima namijenjeno je 1.000 ulaznica.
Najbolje bojkotovati smradove koji nisu dozvolili da se igra nocna utakmica. Npr skupiti pare preko udruzenja i dati klubu za kazne koje su morali platiti zbog nas na derbiju
Zabranjeno klubovima izbaciti highlighte, a ti bi utakmicu prenosio. Ne ide to bas takoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 apr 2022, 19:59
Da sam klub obezbijedio bi prijenos na youtubeu ili ako nista za clanove bar, niko ne treba otici na ovo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Napaceni87, OzmoodPinglewood, Pena i 32 gosta.