Tako se hajcaaa...
A ako ne udjemo ove god u europu vazi li iduce godine

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato treba drugi sistem. Na 7000 clanova ide ta nagrada, ali se izvlaci u lajvu random broj clanske ili kako vec i svi imaju priliku osvojiti nagradu
Nema veze. Na takvima klub raste i od takvih živi. Sad ne znaju, ali će znat za 5 10 godina kad malo osjete šta je ljubav prema klubu i zagrizu mamac. Da se gledaju samo oni najzagriženiji ne bi nas 300 bilo. Koliko fan baza Barselone Reala ima navijača iz Kine, Bolivije i sličnih pripizdina koji ne znaju ništa o klubu sem naziva i boja na grbu, ali doprinose kupovinom dresova, članskih i sl. rekvizita.
Baš tako, malo je nejasna akcija upravo zbog toga. Npr ja da nisam član čekao bi 6999 pa se učlanio online. I malo je ambiciozno ovo da izazov traje do 10. maja, nešto mislim da do tad nema šanse ni 8 hiljada da naguramo, a i 7 sumnjam. Sva kampanja sama od sebe i nije nešto wow ove godine, jedino je sreća što su navijači pogurali sa akcijama učlanjivanja, a i to se ne bi desilo da kone sa svojom nisu krenule. Generalno puno nama navijačima treba da se mrdnemo.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2022, 14:54Zato treba drugi sistem. Na 7000 clanova ide ta nagrada, ali se izvlaci u lajvu random broj clanske ili kako vec i svi imaju priliku osvojiti nagradu
Jer ovako zasto bih se ja uclanio sad kad vidim da ih fali jos lupam 300, nego cu cekati onih zadnjih 5 da se probam ugurati
Zato x2 i nekih 100 km ulog
To su samo osnove kako logike tako i donosenja odluka.
Zabijamo gol 2.1 kvota hehe
Moj post je u smjeru da je tvoja ideja puno bolja od njihove, upravo iz razloga koje si naveo. Samo pametuj, imas dozvolu.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2022, 16:24To su samo osnove kako logike tako i donosenja odluka.
Vidim mahom da nam je ova garnitura u upravi i u klubu uopceno sa ekonomije, starije kolege i kolegice![]()
Javio bih se nekome od njih da predlozim taj sistem, ne zbog toga sto u nagradnu igru ulazi 10ak ljudi, nego sto bi puno produktivnije bilo da se to malo okrene, jer je cilj podici clanstvo, a ideja kao ideja je super, samo pogresno izvedeno.
I ne znam jel tvoj post na kraju bio u smjeru da pametujem opet njima ili da im nalazim greske opet![]()