Pogledao sam jutros na SOS-u snimak meca protiv Ukrajinaca.Bilo je nekih dobrih,a bilo je i losih stvari.Dobre stvari su bar za mene.
Veoma dobri Borja kojeg Robi koristi na krilu,ali mislim da je bolji na klasicnom napadacu,Lazovic koji je odigrao neku vrstu centralnog veznog,Mijailovic koji me sve vise odusevljava,i ako ne bude nekih ne predvidjenih situacija on i Isah ce da se bore za zadnjeg.
Od losih stvari,ne znam odakle da krenem ali tu je uglavnom standardna ekipa.Psiho,jbm onoga k'o je njega stavio za kapitena,nadam se da to i Robi vidi da taj imbecil ne sme da igra,Ady me razocarao juce,dve katastrofalne greske,nadam se da mu usled velikog boravka pored Psiha nije preslo u naviku.

Ipak mislim da je ovde manjak koncentracije doprineo do ovakvih gresaka.Ignjatijevic,kako mene smara kada ja vidim njegove driblinge kroz tri igraca i pas nigde.Guma,pa taj covek kada centrira pogodi hotel gde je smestan Partizan u ANtaliji.
Kod gola najveci krivac je prvo Reljic koji ocajno prati igraca,zatim Paja koji je bio lose postavljen,te mrtvi Bajkovic koji to posmatra kao kakav gledalac.Ni Cosic nije bio nevin tu,lose je bio pozicioniran te moze i on malo da snosi krivicu.
Uglavnom Robi ce morati da proradi na svemu,ali kako sam i rekao nedavno nazire se igra koju ce Robi da ganja,i ja se nadam da ce uspeti u tome.
Inace kako su me obradovale dve vesti.
Sport Klub ce da radi direktno tekme protiv Univeristatee 8.februara,te 10. protiv Steaue,ipak je bolje pogledati uzivo nego u snimku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))