Bodovi su sekundatni, treba igrati za raju i zanemariti taktiku.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Ne zezajte, Hurem je u pravu. Broj bodova je najmanje bitan u konacnom sudu jer sad ova reprezentacija ima identitet i svoju prepoznatljivost, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bugarska prevara! Tuta Petrov 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sto sada? to je trebalo ici od prvog dana
-
- Kontakt:
Napokon da se bude Fanatikosi previse su pasivni bili, trebalo je ovo vec odmah nakon Finske. Bio sam se uplasio da su i oni ohladili od repke...sad svi navijaci trebamo dignut se ako treba i proteste organizirati ili nerede na utakmicama. Nesto slicno kao i prosli put. Evo i Dodik pada polako a ako padne on pada i Vickoo . Sad ili nikad!
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ja ne iznosim nikakve zahtjeve, za razliku od krezubih.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ako uzmemo u obzir da su ljudi navijacka skupina koja prati sve nacionalne reprezentacije, koja je prepoznata u javnosti i koja je spremna organizovano uputiti zahtjeve odnosno bojkovati savez. To su vec pokazali u proslosti i dalo je neke svoje rezultate.
Oni koji cijelu utakmicu vrte tri iste pjesme ne mogu se nazvati navijačkom skupinom, nema šansi.Profesor je napisao/la: ↑14 apr 2022, 00:11Ako uzmemo u obzir da su ljudi navijacka skupina koja prati sve nacionalne reprezentacije, koja je prepoznata u javnosti i koja je spremna organizovano uputiti zahtjeve odnosno bojkovati savez. To su vec pokazali u proslosti i dalo je neke svoje rezultate.
Nema potrebe da nigdje ide!!! Kad nas je zabunario, neka bunari do kraja!!! Podrska Vici & co. ukljucujuci prodane glupe bosnje. Ko nas j… 

Vico, moze li liga po pola?
-
- Kontakt:
**** te zivot sto mi ovaj mudi hank moje mudo ide na **** s tom svojom odbojnoscu, pametovanjem i podjelama na dijasporu i domace navijace. Kako je covjek iritantan na svaku, ama bas svaku temu bez da ima neki iole pametan prijedlog. Mislim cak da nema veze o fudbalu i da je neki placljivko pa ovdje lijeci neke svoje frustracije i to jedino sto moze i zna. Kao da mene boli **** za tim njegovim frustracijama...cuj krezubii

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Sramota da se tjera čovjek koji je imao samo jedan kiks.
Ovo se cekalo, lavina se pokrenula sad i ostale grupe da se ukljuce i ovaj gurbet je bivsi. Trebalo je ovo i ranije ali eto
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Fali nam na slici Reggie Dickonja.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bravo ti, sve si sjajno izanalizirao.Imajednabrigada je napisao/la: ↑14 apr 2022, 00:58**** te zivot sto mi ovaj mudi hank moje mudo ide na **** s tom svojom odbojnoscu, pametovanjem i podjelama na dijasporu i domace navijace. Kako je covjek iritantan na svaku, ama bas svaku temu bez da ima neki iole pametan prijedlog. Mislim cak da nema veze o fudbalu i da je neki placljivko pa ovdje lijeci neke svoje frustracije i to jedino sto moze i zna. Kao da mene boli **** za tim njegovim frustracijama...cuj krezubii![]()

Jel mislite da je realna opcija da Petev dobije otkaz, u ponedjeljak???
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Mostarska, zastitaIdentiteta i 21 gost.