U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Najvise je igraca iz Borca
Vico ne krije da voli da urinira po repci
Vico ne krije da voli da urinira po repci
naprijed rejal
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ovaj put dobila Slovenija 2-0. jos jedan poraz za Sabica
-
- Kontakt:
Ma ne moze taj Sabic nikog pobjedit ne zna covjek, clicni rezultati i igra kao kod Ivajla....
Ali kakve tarabe igraju ga ovu nasu repku bar ovo sto sam vidio to je nevjerovatnoo, ako je ovo najbolje sto imamo jaadni smo.
Ova utakmica je pokazala koliko se samo nestrucno radi u nasim omladinskim skolama i koje neznalice uce tu djecu, oni cak ni one osnove ne znaju o nogometu...niti se znaju postaviti na terenu niti znaju proći igraca..Cast par pojedinaca koliko toliko nesto znaju ovo ostalo katastrofa.
Ali kakve tarabe igraju ga ovu nasu repku bar ovo sto sam vidio to je nevjerovatnoo, ako je ovo najbolje sto imamo jaadni smo.
Ova utakmica je pokazala koliko se samo nestrucno radi u nasim omladinskim skolama i koje neznalice uce tu djecu, oni cak ni one osnove ne znaju o nogometu...niti se znaju postaviti na terenu niti znaju proći igraca..Cast par pojedinaca koliko toliko nesto znaju ovo ostalo katastrofa.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
gledam žensku u-16 reprezentaciju protiv farskih ostrva na youtubeu
oj patnje majko mila
oj patnje majko mila
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Šabić je nikakav ni trener ni čovjek. Ali se ovog nije odrekao.
-
- Kontakt:
Igrao je za nas u17 dvije utakmice i prekrizen, trenutno je na posudbi iz norveskog Sarpsborga u Ik Start koji se takmici u 2.ligi i dijeele 1.mjesto za ulazak u 1.norvesku ligu, gdje je standardan, zadnje kolo i igrac utakmice.
Trenutno standardan clan Norveske u18 repke. Sto se tice mladjih kategorija izgubljen je za nas.
Naravno da nije. Drugo je postoji li (ikakva) zelja da se ponovo vrati pod BH zastavu. Pogotovo kada vidi kako to ide profesionalno gore.
@igrajlopte 🐦
Očigledno nije teoretski, mislim u smislu odluke za koga će igrati u budućnosti. Ne bi bio prvi da igra za neku omladinsku selekciju BiH pa ode na prvi poziv rodne zemlje.
Opcenito je glavni problem sto mi kao drzava tim igracima nemamo nista za ponuditi. Jedino se mozemo da oslonimo na njihovu dobru volju. Uvjek ce biti igraca koji ce igrati za BiH neovisno od situacije, ali da smo mi barem malo uredjena drzava vjerujem da bi dosta dobili i ovih igraca koji vagaju ponude (neovisno o ovome slucaju, posto ne znamo njihovu pricu).
Sta bi im trebali ponuditi ?Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:42Opcenito je glavni problem sto mi kao drzava tim igracima nemamo nista za ponuditi. Jedino se mozemo da oslonimo na njihovu dobru volju. Uvjek ce biti igraca koji ce igrati za BiH neovisno od situacije, ali da smo mi barem malo uredjena drzava vjerujem da bi dosta dobili i ovih igraca koji vagaju ponude (neovisno o ovome slucaju, posto ne znamo njihovu pricu).
Ponuditi u smislu da imas uredjen i kompetentan Savez. Jednostavno nismo ni blizu ozbiljni, a to se moze viditi po CV ljudi u Savezu, i naravno da se vidi i po rankingu nasih selekcija. Na jednu stranu imas Skandinavske reprezentacije koje nastupaju redovno na takmicenjima, a na drugu stranu imas BiH koja nikad ne nastupa. Ali opet u konacnici to je do nekompetetni ljudi u kontinuitetu. I to sve igra ulogu kad neki igrac ili njihovi roditelji odlucuje.TheChief je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:04Sta bi im trebali ponuditi ?Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:42Opcenito je glavni problem sto mi kao drzava tim igracima nemamo nista za ponuditi. Jedino se mozemo da oslonimo na njihovu dobru volju. Uvjek ce biti igraca koji ce igrati za BiH neovisno od situacije, ali da smo mi barem malo uredjena drzava vjerujem da bi dosta dobili i ovih igraca koji vagaju ponude (neovisno o ovome slucaju, posto ne znamo njihovu pricu).
Sigurno dobar i kvalitetan rad sa eminentnim strucnjacima Sabicem,Starcevicem,Musom,Adijem Adilovicem ekspertom za golmane....opremu iz 2016.g.redovne i jake provjere protiv Srbije i Crne Gore,fer i sportsko nadmetanje sa vrsnjacima iz Borca itd.TheChief je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:04Sta bi im trebali ponuditi ?Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:42Opcenito je glavni problem sto mi kao drzava tim igracima nemamo nista za ponuditi. Jedino se mozemo da oslonimo na njihovu dobru volju. Uvjek ce biti igraca koji ce igrati za BiH neovisno od situacije, ali da smo mi barem malo uredjena drzava vjerujem da bi dosta dobili i ovih igraca koji vagaju ponude (neovisno o ovome slucaju, posto ne znamo njihovu pricu).

Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:13Ponuditi u smislu da imas uredjen i kompetentan Savez. Jednostavno nismo ni blizu ozbiljni, a to se moze viditi po CV ljudi u Savezu, i naravno da se vidi i po rankingu nasih selekcija. Na jednu stranu imas Skandinavske reprezentacije koje nastupaju redovno na takmicenjima, a na drugu stranu imas BiH koja nikad ne nastupa. Ali opet u konacnici to je do nekompetetni ljudi u kontinuitetu.TheChief je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:04Sta bi im trebali ponuditi ?Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:42Opcenito je glavni problem sto mi kao drzava tim igracima nemamo nista za ponuditi. Jedino se mozemo da oslonimo na njihovu dobru volju. Uvjek ce biti igraca koji ce igrati za BiH neovisno od situacije, ali da smo mi barem malo uredjena drzava vjerujem da bi dosta dobili i ovih igraca koji vagaju ponude (neovisno o ovome slucaju, posto ne znamo njihovu pricu).
Period 2002 - do sada, tj. zadnjih 20 godina.Skandinavija označava područje sjeverne Evrope, koje sačinjavaju Danska, Norveška, Švedska, Island i Finska.
Finska - 1 EP
Norveska - bez plasmana
Island - 1 EP, 1 SP
Svedska propustila 3 SP, Danska 2 SP i 2 EP.
Obzirom kako im je sve uredjeno ja sam ocekivao barem osvojeno 1 SP i 3 EP.

Vjerujem da bi rad sa npr. jednim Zlatanom Nalicem bio puno uspjesniji. Ipak je covjek bio u strucnom stabu Svedske U21 reprezentacije.guillermo je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:15Sigurno dobar i kvalitetan rad sa eminentnim strucnjacima Sabicem,Starcevicem,Musom,Adijem Adilovicem ekspertom za golmane....opremu iz 2016.g.redovne i jake provjere protiv Srbije i Crne Gore,fer i sportsko nadmetanje sa vrsnjacima iz Borca itd.TheChief je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:04Sta bi im trebali ponuditi ?Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:42Opcenito je glavni problem sto mi kao drzava tim igracima nemamo nista za ponuditi. Jedino se mozemo da oslonimo na njihovu dobru volju. Uvjek ce biti igraca koji ce igrati za BiH neovisno od situacije, ali da smo mi barem malo uredjena drzava vjerujem da bi dosta dobili i ovih igraca koji vagaju ponude (neovisno o ovome slucaju, posto ne znamo njihovu pricu).![]()

Danska i Svedska su daleko ispred nas, a Norveska kao ipak nesto manja drzava po broju stanovnika nadolazi, budi siguran. Sve se to moze viditi po radu u omladinskim selekcijama, i po klubovima. Pogledaj fino koliko cesto npr Danska ili Svedska igraju zavrsnice u omladinskim selekcijama, a koliko mi. Sto ti mislis da je Hrvatskoj relativno lako dobiti igrace koji su rodjeni van Hrvatske a nama nesto teze? Evo npr ovaj Stanisic sto je clan Bayerna, a ima ih vise u mladjim kategorijama. Pa zato sto su ozbiljna drzava, ustrojen savez, i tim igracima je lakse da donesu odluku. Kad mi to nismo, onda je nasim igracima koji su rodjeni vani teze. Vrlo jednostavno. Da je Vahid Halihodzic nekim slucajem Hrvat, mislis da on do sada nebi vodio njihovu reprezentaciju? Naravno da bi vodio, ali posto BiH nije ozbiljna drzava nazalost, a to se vidi i po nasem fudbalskom Savezu, onda on (vjerovatno) nikad nece biti selektor. Tako ti je u svacemu, da li je trener, fudbaler...TheChief je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:25Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:13Ponuditi u smislu da imas uredjen i kompetentan Savez. Jednostavno nismo ni blizu ozbiljni, a to se moze viditi po CV ljudi u Savezu, i naravno da se vidi i po rankingu nasih selekcija. Na jednu stranu imas Skandinavske reprezentacije koje nastupaju redovno na takmicenjima, a na drugu stranu imas BiH koja nikad ne nastupa. Ali opet u konacnici to je do nekompetetni ljudi u kontinuitetu.Period 2002 - do sada, tj. zadnjih 20 godina.Skandinavija označava područje sjeverne Evrope, koje sačinjavaju Danska, Norveška, Švedska, Island i Finska.
Finska - 1 EP
Norveska - bez plasmana
Island - 1 EP, 1 SP
Obzirom kako im je sve uredjeno ja sam ocekivao barem osvojeno 1 SP i 3 EP.![]()
Druze, daj ti Vahi platu koju ima u Maroku i bit će on trener Rudara iz Prijedora, a ne reprezentacije. Pusti ti tu njegovu pricu.Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:36Danska i Svedska su daleko ispred nas, a Norveska kao ipak nesto manja drzava po broju stanovnika nadolazi, budi siguran. Sve se to moze viditi po radu u omladinskim selekcijama, i po klubovima. Pogledaj fino koliko cesto npr Danska ili Svedska igraju zavrsnice u omladinskim selekcijama, a koliko mi. Sto ti mislis da je Hrvatskoj relativno lako dobiti igrace koji su rodjeni van Hrvatske a nama nesto teze? Evo npr ovaj Stanisic sto je clan Bayerna, a ima ih vise u mladjim kategorijama. Pa zato sto su ozbiljna drzava, ustrojen savez, i tim igracima je lakse da donesu odluku. Kad mi to nismo, onda je nasim igracima koji su rodjeni vani teze. Vrlo jednostavno. Da je Vahid Halihodzic nekim slucajem Hrvat, mislis da on do sada nebi vodio njihovu reprezentaciju? Naravno da bi vodio, ali posto BiH nije ozbiljna drzava nazalost, a to se vidi i po nasem fudbalskom Savezu, onda on (vjerovatno) nikad nece biti selektor. Tako ti je u svacemu, da li je trener, fudbaler...TheChief je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:25Tristan10 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 14:13
Ponuditi u smislu da imas uredjen i kompetentan Savez. Jednostavno nismo ni blizu ozbiljni, a to se moze viditi po CV ljudi u Savezu, i naravno da se vidi i po rankingu nasih selekcija. Na jednu stranu imas Skandinavske reprezentacije koje nastupaju redovno na takmicenjima, a na drugu stranu imas BiH koja nikad ne nastupa. Ali opet u konacnici to je do nekompetetni ljudi u kontinuitetu.Period 2002 - do sada, tj. zadnjih 20 godina.Skandinavija označava područje sjeverne Evrope, koje sačinjavaju Danska, Norveška, Švedska, Island i Finska.
Finska - 1 EP
Norveska - bez plasmana
Island - 1 EP, 1 SP
Obzirom kako im je sve uredjeno ja sam ocekivao barem osvojeno 1 SP i 3 EP.![]()
On je dosao da bude trener kod Mamica. Sigurno nije znao kakav je Zdravko... Vaha je jedan od najvecih cigana.
Sta mislis sto svugdje bude nogiran k'o zadnje pasce ?
Ako su uslovi ok gdje on dolazi to se ne bi trebalo desavati...
Ne mogu vjerovati da i dalje ima toliko naivnih da vjeruju da Vaha nece da bude nas selektor zbog Saveza, hodza, popova i sl.