Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za tebe sam bio siguran.
Trebao si gledat. Kako Goran doktroski porazi Vladimira. Tako i treba kad ga je ovaj ismijavao.
Ako navijas za Bajern i tebi je bilo bolje da si gledao Survivor
Sinoc najbolja nagrada do sad,otisli na neko imanje,hrane dosta slatko/slano ,napitci svakakvi,masaže,ono all inclusive
Ne daj bože da za njih navijam...kraljttbvb je napisao/la: ↑13 apr 2022, 07:48Ako navijas za Bajern i tebi je bilo bolje da si gledao Survivor![]()
Steta sto ne zivis u bavarskoj ili bar blizu, da vidis koliko dobrih piva iz "malih" pivovarnica ima, a ne znas koje je bolje pivo.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 apr 2022, 00:19Od "mutnih" naravno Paulaner , nema dalje .bavariapivo je napisao/la: ↑13 apr 2022, 00:09nisu ni češka piva loša, ali bavarci su meni lično bolji. Pogotovo Weißbier obožavambombaysaphire je napisao/la: ↑12 apr 2022, 23:58
Ima , iz Češke![]()
@Robust što to ne zoveš ? Platiću ja , nije problem trošim arapske pare![]()
Od flaširanih Budweiser .
Od točenih Krušovice .
Od tamne flaširane Kozel .
Od tamne točene Tomislav , samo treba biti oprezan jer fakat otkriješ svoju tamnu stranu![]()
Još malo pa će 5 mjeseci kako nisam kap pive popio , rekao sam minimalno 6 mjeseci . Zato sam kupio litarski Paulaner i kriglu isto litar , bilo u Amku![]()
od tocenih maisels, kostritzer ubija , a od ostalih franziskaner weis i weis dunkel ima oba uzeti i maisels flasirani u konzumu Importanne, i ovaj paulaner toceni flasirani nije nestobavariapivo je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:07Steta sto ne zivis u bavarskoj ili bar blizu, da vidis koliko dobrih piva iz "malih" pivovarnica ima, a ne znas koje je bolje pivo.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 apr 2022, 00:19Od "mutnih" naravno Paulaner , nema dalje .bavariapivo je napisao/la: ↑13 apr 2022, 00:09nisu ni češka piva loša, ali bavarci su meni lično bolji. Pogotovo Weißbier obožavam
Od flaširanih Budweiser .
Od točenih Krušovice .
Od tamne flaširane Kozel .
Od tamne točene Tomislav , samo treba biti oprezan jer fakat otkriješ svoju tamnu stranu![]()
Još malo pa će 5 mjeseci kako nisam kap pive popio , rekao sam minimalno 6 mjeseci . Zato sam kupio litarski Paulaner i kriglu isto litar , bilo u Amku![]()
Znaci Weißbier imas hrpu boljih od Paulanera, sto ne znaci da je lose, nego je dobro, samo su druge bolje, bar meni. (Maisels´s Weisse, Schneiders Weisse, Weihenstephan, pa tamno mutno od König Ludwig itd.)
Od flasiranih Tegernseer Hell, Bayreuther Hell, Augustiner Helles, Schönramer Hell itd
Od tocenih Schönramer i Augustiner
Tamne ne pijem, osim Weißbier Dunkel
U zdravlje, kad budes naceo Paulanera
stanje uma vjernika jedan kroz jedan kod bosnje, ramazan umjesto da se prica o pokornosti , lijepim djelima on nadje da uradi najprizemnija prozivanja ljudi ne znajuci jesu li ti ljudi valjali vise od kategorije koju on uzdize al haj ako se prave instagram iftari da se pokaže i utrlja svima na nos da se vidi koliko se ima zasto se ne bi drugi koji ti nista nisu uradili ismijavaliFederer17 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 17:20https://t.uzlanski.ba/carsija/udruzenje ... -ukc-tuzla
Ta ce vehabije, najgori sloj drustva!Bolji su ovi iz kafana, kockarnica, ili nasa braca koji nas poubijase, poklase, silovase
![]()