Ne znam da li bi bilo pametno izbaciti Milnera, jer ipak je on jedini brzi igrac kojeg imaju, i koji zna probiti po krilu. Ali vidjecemo sutra kako je to Mancini sve isplanirao.bosnas_ je napisao/la:sutra upadaju braca Yaya Toure i K.Toure,ispadaju Milner i povrijedjeni Richards! Boateng ce vjerovatno na poziciju povrijedjenog Richardsa ,Kolo T ce na poziciju Boatenga u odbrani,Yaya umjesto Milnera...mislim da ce taktika Mancinija biti mnogo ofanzivnija nego do sada i da ce ucniti sve da postignu sto vise golova..sto se Dzeke tice,on zavisi od Teveza i Silve,koliko ga budu hranili lptama takav ce njegov ucinak biti..Goalgetter je napisao/la:Sutra ocekujem puno bolju predstavu Dzeke, i ako bog da i taj prvi gol u EPL. Tevez i Silva jednostavno moraju vise dodavati Dzeki.
City ce biti oslabljen izostankom Micaha Richardsa, a u team se vraca Yaya Toure.
Idemo Dzeko dijamantu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja jos nisam vidio Milnera da probija ili da centrira u 16 kako je Dzeko dosao. Jedino za sta mu odajem pocast je sto trci ko konj.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Goalgetter
- Kontakt:
Bolje i to da trci ko konj, nego da drka tamo po sredini ko Silva, Toure, De Jong i Barry. Makar nekako pokusava probiti po krilu.tanzla je napisao/la:Ja jos nisam vidio Milnera da probija ili da centrira u 16 kako je Dzeko dosao. Jedino za sta mu odajem pocast je sto trci ko konj.
- NoName
- Kontakt:
Nekako mi se počinju svidjati komentari ovog našeg Paje 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Bosanac jesi to dobio ban o prom.nick sada si znaci @Golgetter 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Joj ljudi sta je ovo, svi haman imaju kape, sal, rukavice, mozda imaju duge gace ispod trenerke kocega znati, samo Dzeko u sorcu vidi se daje bosanska krvSemPer_fi je napisao/la:aBd da Kolorav bude pola Misketa pa da on krene asistirat Dzeki kad nece onaj supak od Silve i ona grdna "zvijezda" Tevez !tanzla je napisao/la:Dzeko, Kolarov i co. na treningu danas.
Mogli su i deku nasebe navuci

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- miralem444
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovo sto se tice Dzeko u sorcu,pa Carrol na predstavljanju seta kratkih rukava a Suarez se sklupco smrzo se ko go.vno
Valjda ce danas dati taj gol sigurno ce Mancini neke izmjene napraviti....

Valjda ce danas dati taj gol sigurno ce Mancini neke izmjene napraviti....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Imam osijecaj da ce Dzeko danas da zabije hat-trick, majkemi ove predhodne tekme nisam ocekivao nista specijalno, a sada takav osijecaj dace dobiti prave lopte u sesnestercu, i to od Teveza.
Danas ce da zaprci Dzekson golemo..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 feb 2011, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ako danas ne zabije barem doppelpack defintivno je prop'o!!!! 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas Dzeko postize gol

Da li danas uopste igra u prvih 11.Ako bue igro mora sam ic driblat i u 16,nema vise zajebancije.On moze ovdje ostat 1 sezonu i bjezana u neki drugi klub nadam se Milan.
Los_Blanos2 je napisao/la:Imam osijecaj da ce Dzeko danas da zabije hat-trick, majkemi ove predhodne tekme nisam ocekivao nista specijalno, a sada takav osijecaj dace dobiti prave lopte u sesnestercu, i to od Teveza.
Jao, jao što ne volim ovakve i slične komentare.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sto me nevolisvOluMme je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:Imam osijecaj da ce Dzeko danas da zabije hat-trick, majkemi ove predhodne tekme nisam ocekivao nista specijalno, a sada takav osijecaj dace dobiti prave lopte u sesnestercu, i to od Teveza.
Jao, jao što ne volim ovakve i slične komentare.

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 feb 2011, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- majestic24
- Kontakt:
Dok je ovo vezni red Cityja Milner-Yaya-De Jong - Silva ,Dzeko se nece nadavati golova.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
tu i lezi najveci problem..jos dodas teveza koji do sada nije dva pasa proslijedio do dzeke i eto razloga sto do sada nema prilika za dzeku a samim tim i golova..majestic24 je napisao/la:Dok je ovo vezni red Cityja Milner-Yaya-De Jong - Silva ,Dzeko se nece nadavati golova.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Dzeko je vrhunski napadač,istina je da ne prima dovoljno lopti i nema dovoljno situacija iz kojih bi zabio,ali...njegova greska je ta sto se malo ne opusti kad primi loptu i krenuti prema golu jer tad izgleda opasno,vec se pokusava sto prije riješiti lopte kako ne bi pogrijesio,pa onaj tevez pogrijesi 10 puta a opet na forumu citya pise da je najbolji igrači i ako bi morali birati ko će ići iz tima...dzeko ili tevez,onda bi bilo "bye bye dzeko".
- edo_malesak
dzeko je navikao da u wolfsburgu sve bude podredjeno njemu dok je ovdje to tevez...tako da dzeki treba da se navikne da je on drugi napadac i da ce bit u sjeni teveza sve dok ne podje davat golove vise od njega...a to ce bit tesko
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
pa et nemora zabiti go,nek bar osuta jednu u okvir golaGoalgetter je napisao/la:Danas Dzeko postize gol![]()
one only david beckham
Uh moram pazit da stari ne sazna, pa da mogu gledat Arsenal.Han!$;Lfc je napisao/la:Manchester City - West Bromwich Albio 15:55 Bht1
Nadamo se Dzekinom prvjencu u EPL

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.