FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Razlika izmedju nas i naprimjer Zelje je sto oni stvarno nemaju para obavili su razgovore s igracima ko je htio smanjio je platu ko nije otisao je i to je to, oprostili im dugove i sad idu lagano. Kod nas su isto neki oprostili dugove ali uz uslove da iduce budu redovne, pristali su na jos manje plate iako od pocetka sezone imaju najmanja primanja u citavoj ligi. Uprava je im je dala 1001 obecanje a niti jedno nisu ispunili, plata ni na vidiku govorili su im i neke premije u koliko oproste neke dugove ni toga naravno nema. Ovi ne mogu lagat da nemaju para, a imaju zna svako ko ih iole poznaje. Ja vam kazem klub je u rasulu totalnom ako i izborimo opstanak licencu necemo dobiti ukoliko ne dodje neko s lovom ko sto je Azmir bio( a mozda se i on smiluje po ko zna koji put).
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Naravno da treba yebat i njih, a i ove sto pokusavaju ugasiti klub. A bolan ko ce ti danas pokrenuti neku mobilizaciju, hoce li fukare mozda koje vodi podgrupa sa fantomkama i glume šmekere neke? Nisu u stanju oglasiti se na fb osuditi nekog iznijeti sve ovo u javnost, evo ni u Posusje nece otici normalno i sta da ocekujemo dalje.crvenocrnitz je napisao/la: ↑13 apr 2022, 00:01Najvece zlo poslije qrcevih igraca i njihove bezvolje smo mi navijaci!!! Svi nesto palamude a na djelu velika 0. 90% nas se nasladjuje losim stvarima kao da je neki tamo klub a ne nas. Igrao sam i kad je bila plata za karton pilica (neozenjeni) i dva kartona (ozenjeni) ali smo derali guzove (i sad imam oziljke na butinama stare 20+ god) ali se na terenu nije znalo da nemamo a i tada smo neki imali i zene i djecu itd, doduse neki i sa vise zena(A.M.), samo manekene pritisnuti i ocitati im bukvicu, zaradi care platu kao i svi sto zaradimo pa je dobijemo
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Kod nas se uvijek sve zna, ali kasno.
Pashoni care moj, nema veze, ja sam opet ZA da skupimo koju kintu i doniramo klubu, mozda se pokrene sta kolektivno. A i da se ne pokrene, j3be mi se, ja cu uvijek dati kad mogu i ako osjetim potrezu i/li zelju. Zao mi kluba, puca mi kita za Upravom, igracima, zao mi imena Sloboda i sto tavori u ovako ocajnoj ligi.
Uceram sam sebi sto nisam poput mase ljudi kojima se j3be za sportom, za lokalnim klubom, za simbolom graca.
Pashoni care moj, nema veze, ja sam opet ZA da skupimo koju kintu i doniramo klubu, mozda se pokrene sta kolektivno. A i da se ne pokrene, j3be mi se, ja cu uvijek dati kad mogu i ako osjetim potrezu i/li zelju. Zao mi kluba, puca mi kita za Upravom, igracima, zao mi imena Sloboda i sto tavori u ovako ocajnoj ligi.
Uceram sam sebi sto nisam poput mase ljudi kojima se j3be za sportom, za lokalnim klubom, za simbolom graca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima nas fin broj koji ne zale dati i vise od 100 maraka to nije belaj, ali to nam nista nece znaciti. Jedino je rijesenje je mobilizacija i da se sve ovo rastjera, yebat mater i Imamovicima i Secerbegovicima i ostalima. Zapalit im i onu rusevinu i napravit haos. Ako ne obolim radi ovog kluba necu ni od ceg drugog onda.Beduin je napisao/la: ↑13 apr 2022, 00:15Kod nas se uvijek sve zna, ali kasno.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Prica na pressu koju sam i ocekivao..
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma standardno.
Secer kaze kako je sve redovno, Nino ga demantova.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ako moze neko kada zavrsi da napise par recenica o tome sta se sve govorili na pressu za nas koji nismo u mogucnosti da slusamo.
Jedan grad, jedna ljubav!
Jedino pravo pitanje koje je postavljeno je bilo od Maria.
Secer kaze kako su plate redovne i pravda bankovnim izvjestajima, Nino ga u svom demantovoao i kako se plate isplacuju svakih 45 dana tako da u 9 mjeseci su isplatili 7

Uglavnom nista novo, ista prica, svaljuje se na navijace, kako je slab odziv itd.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
I 7 plata u 9mj je puno za ove nase balvane. Dakle nismo ni priblizno u stanju kakvom se predstavljalo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Realno donekle je upravu,Skojevska je napisao/la: ↑13 apr 2022, 11:16Jedino pravo pitanje koje je postavljeno je bilo od Maria.
Secer kaze kako su plate redovne i pravda bankovnim izvjestajima, Nino ga u svom demantovoao i kako se plate isplacuju svakih 45 dana tako da u 9 mjeseci su isplatili 7![]()
Uglavnom nista novo, ista prica, svaljuje se na navijace, kako je slab odziv itd.
svako ima svoj dio krivice, od uprave, igraca, pa i navijaca. Ali svaka strana ima alibi, jedni imaju nagomilane dugove, drugi se prvdaju da nemaju plata, treći kao naijač, na uzasu od stadiona, oranica, losi uvjeti, ko ce doci pogledati.
Ali kad si u ****, svi se moraju ujediniti, zbog kluba i pomoci koliko se moze, svako svoj dio. Ide i ljepse vrijeme, nadatise boljem odzivu i podrsci.
Jesmo jasta, nismo ko im vjeruje.
svakih 45 dana plata to ti je u godini dana 4 plate duga.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Iskreno ne vjerujem ni njima a ni carsijskim pricama gdje neko lupi nesto pa onda ih 50 to uzme kao istinito i prenosi dalje. I to se uvijek dešava kad uvezemo lose rezultate.
Sve im se do zadnje marke treba isplatiti ali nisu zasluzili pola tih plata.
Oni ne znaju auta izvesti!!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa eto covjek je argumentovano pokazao da se zaostaje sa 2 plate...Znaci ako je to uzrok nezalaganja rastjeraj sve neka igraju juniori.
U Zelji jedanaest....jedanaest plata.....
Ne znam, ne razumijem......doveo se klub na jedan poraz od ispadanja.....
U Zelji jedanaest....jedanaest plata.....
Ne znam, ne razumijem......doveo se klub na jedan poraz od ispadanja.....
- Beduin
- Kontakt:
Ludilo
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 13 apr 2022, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad sam ovo preslusao i ja ne mogu da vjerujem sta sam cuo, znaci mozak odbija da procesuira. hajde veci dio sam vec rekao kao ce bit, krivi navijaci, krivi svi, ocekivano medjutim ovo poslije, strasno.
kaze 6 plata za 10 mjeseci i kasne se dvije, kako , pa znal iko racunat? pa kako ljudi mogu zivjeti od toga. Onda pratio sam one datume sto je govorio i poklapaju se sa rezultatima i stanjem u ekipi. Od kraja oktobra do danas je 6 mjeseci, ljudi su dobili DVIJE plate i sad ce mozda trecu jer se frka digla. ako pogledate tad su i pali rezultati.
igracima svaka cast rekli su moze svakih 45 dana i igrali su dok je bilo svakih 45 dana, sad kad je svaka 3 mjeseca.
i jos nino kaze nije bitno jel 2,3,10 plata, pa nije njemu jer ne zivi od iste. I jos pita M ja mislim zasto igrac neki nije dovoden ako vec igraci lazu, kaze nema od toga nista. Pa kad ga pita za koji mjesec ide sutra plata, kaze nije bitno ne dajemo mi to tako.
a bojao sam se ovog kad igraci ispadnu lazovi, i kad se na njih sve prebaci, kako ce tek sad reagovati na terenu.
ja od ovog dizem ruke, nek se gasi nek se desava sta hoce, ko sto Secer kaze nece dozvoliti da ga iko vrijedja i upravu je, necu ni ja da me iko pravi budalom.
kaze 6 plata za 10 mjeseci i kasne se dvije, kako , pa znal iko racunat? pa kako ljudi mogu zivjeti od toga. Onda pratio sam one datume sto je govorio i poklapaju se sa rezultatima i stanjem u ekipi. Od kraja oktobra do danas je 6 mjeseci, ljudi su dobili DVIJE plate i sad ce mozda trecu jer se frka digla. ako pogledate tad su i pali rezultati.
igracima svaka cast rekli su moze svakih 45 dana i igrali su dok je bilo svakih 45 dana, sad kad je svaka 3 mjeseca.
i jos nino kaze nije bitno jel 2,3,10 plata, pa nije njemu jer ne zivi od iste. I jos pita M ja mislim zasto igrac neki nije dovoden ako vec igraci lazu, kaze nema od toga nista. Pa kad ga pita za koji mjesec ide sutra plata, kaze nije bitno ne dajemo mi to tako.
a bojao sam se ovog kad igraci ispadnu lazovi, i kad se na njih sve prebaci, kako ce tek sad reagovati na terenu.
ja od ovog dizem ruke, nek se gasi nek se desava sta hoce, ko sto Secer kaze nece dozvoliti da ga iko vrijedja i upravu je, necu ni ja da me iko pravi budalom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I ne zasluzujemo bolje kad smo glupi i naivni. Na kraju cemo im yebavat sve ko i svima do sad i zelji sto nam nece dati bodove na Tusnju. Ovoj upravu jedino mogu reci svaka cast u tome sto su odlicni demagozi.
Ja ne vidim gdje mi mozemo uzeti bodove ovdje, jedine sanse su po meni Leotar , Sloga i mozda otkinemo bod zelji ili borcu.
Odjava.
Ja ne vidim gdje mi mozemo uzeti bodove ovdje, jedine sanse su po meni Leotar , Sloga i mozda otkinemo bod zelji ili borcu.
Odjava.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Prave nas budalama i nista nisu rekli.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Meni su ovi "novinari" smijesni.....nijedno smisleno pitanje, npr. niko nista ne pita o licenci, a i matematika im nije jaca strana.....cista demagogija, pricaju o visini duga kada su dosli a ne pricaju o trenutnoj finansijskoj situaciji o dugovanjima igracima, onaj prica kako su htjeli dovesti neke igrace, ispade da ti igraci vise vole igrati u Zelji za djaba, Radniku, Leotaru......nego za njihove dvije plate, ostale plate imaginarne.....qurva o postenju.
🔴⚫️
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑13 apr 2022, 12:36sad sam ovo preslusao i ja ne mogu da vjerujem sta sam cuo, znaci mozak odbija da procesuira. hajde veci dio sam vec rekao kao ce bit, krivi navijaci, krivi svi, ocekivano medjutim ovo poslije, strasno.
Secerbegovic kaze drugacije, spominje kompletne plate sa hranarinom i stanarinom. Kompletne isplate tj. plate bile 13.07, pa 30.08, 13.10 prošle godine, 27.01 i 21.2. ove godine, a za nekoliko dana nova uplata.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.