Ma zadnje dvije utakmice ti pokazuju ko je i sta je Werner. Na stranu golovi, frajer donosi dosta energije, odlican je u pressingu, pravi timski igreac, a kao sto smo vidjeli zna dat i gol. Ja prvi ne bih volio da ode.Bar 5 igraca zasluzuju da dobiju nogu prije njega.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ispali smo od slabije ekipe, to je činjenica. Kante i Pulišić su svojim greškama i promašajima poklonili prolaz Realu u polufinale LP.
- Pensioner26
- Kontakt:
Daj samo prodajte Pusilica, Jorginha, Loftusa i par bagre još
Nije sto je Pulisic fulao nego sto lika nema, niti radi presing niti stvara sanse pasovima nekim, ne vidi se, to je najgore...
Kako nam je Kante prosle sezone bio najbolji protiv Reala tako je veceras realno imao najslabiju utakmicu..
Kako nam je Kante prosle sezone bio najbolji protiv Reala tako je veceras realno imao najslabiju utakmicu..
Ne treba to gledat tako,time samo sebe podrivas. Real je i dalje ekipe koja ima klasne igrace. Pa eto jedan od njih ti prakticno rijesi utakmicu u 75. minuti onim pasom. Reala nije bilo nigdje znaci i covjek nadje onakav pas

Sto se nas tice, nijanse kao sto vec rekoh.Jedna pospremljena sansa, izbjegavanje greske Mendija, jedna bolja markacija Benzeme u prvoj utakmic, drugi sudija koji ne bi sudio onu Alonsovu situaciju i i imas prolaz.Msm da niko ne moze bit nezadovoljan poslije ovakve igre, a ovo sto se nije proslo vratit ce se nekad. It almost always certainly does

Pocasni pomen Tuchelu. Tesko mi ga je kritikovat, odlicno je postavio utakmicu od pocetka, ali msm samo da je propustio u odsudnim momentu, nakon treceg gola, ubaciti Azpilicuetu i preci na 3-5-2 sa Jamesom naa wb. Em sto bi znatno konsolidovao zadnju liniju. em sto bi umrtvio igru i navijace. Izmjene ko izmjene. Nisu bile logicne, ali isto tako i nije imao nekog drugog ubaciti, a ovi na terenu nisu mogli svih 120min.
Slažem se sa time što si napisao, ali previše je bilo naših grešaka i promašaja koji su doveli do toga da Real prođe u polufinale.darker10 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 23:58Ne treba to gledat tako,time samo sebe podrivas. Real je i dalje ekipe koja ima klasne igrace. Pa eto jedan od njih ti prakticno rijesi utakmicu u 75. minuti onim pasom. Reala nije bilo nigdje znaci i covjek nadje onakav pasSvakako da je Siti favorit ukoliko prodje u polufinale, ali ne bi me ni najmanje iznenadilo da ih Real dobije posebno zato sto Guardiola ima obicaj overthinkat u ovakvim utakmicama.
Sto se nas tice, nijanse kao sto vec rekoh.Jedna pospremljena sansa, izbjegavanje greske Mendija, jedna bolja markacija Benzeme u prvoj utakmic, drugi sudija koji ne bi sudio onu Alonsovu situaciju i i imas prolaz.Msm da niko ne moze bit nezadovoljan poslije ovakve igre, a ovo sto se nije proslo vratit ce se nekad. It almost always certainly does![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Kante odigrao najgoru tekmu u dresu Celzija vjerovatno.
Pulisic ko Pulisic i opet smo ih izdominirali samo naravno sanse se fulaju.
Idemo dalje pokusati taj kup uzeti pomalo propala sezona ali s obzirom na situaciju u klubu opet dobro.
Pulisic ko Pulisic i opet smo ih izdominirali samo naravno sanse se fulaju.
Idemo dalje pokusati taj kup uzeti pomalo propala sezona ali s obzirom na situaciju u klubu opet dobro.
Situacija koja je presudila utakmicu je na kraju bio potez Tuchela da ubaci Pulisica umjesto Wernera. Koliko god da je dobro postavio taktiku protiv Reala (odavno nisam vidio onakvu dominaciju protiv neke jake ekipe), toliko je sve zajebao ovim potezom. Izbacuješ igrača koji je u odličnoj formi zadnjih 7 dana, a ubacuješ upravo suprotno, onog koji je u banani odavno. Kao što neko reče, ako si već htio mijenjati, pojačaj odbranu 15 minuta prije kraja i ubi igru.
Ne znam što Kantea toliko kritikujete, imao je on odličnih poteza, presjekao je sigurno nekoliko opasnih kontri, a znamo da su kod njih kontranapadi glavno oružje i pola gola.
Brine me Mendy koji ipak pokazuje da nije neka klasa čim odbrana ne radi dobro svoj posao. Tu se vidi razlika između jednog Courtoisa i njega, da vadi ekipu iz nemogućih situacija. A možda mu je jednostavno slava udarila u glavu.
Ja bih malo Kepu stavio u narednim utakmicama, bar protiv Palaca sad u kupu.
Treba ovo vlasništvo više završiti, jer se oteglo, ne možeš nikakve planove praviti za budućnost, a ostale ekipe već imaju pojačanja u glavi. Sve mi se čini da Marina i ekipa otežu dok ne vide ko će im bolju ponudu dati za ostanak u klubu.
Ne znam što Kantea toliko kritikujete, imao je on odličnih poteza, presjekao je sigurno nekoliko opasnih kontri, a znamo da su kod njih kontranapadi glavno oružje i pola gola.
Brine me Mendy koji ipak pokazuje da nije neka klasa čim odbrana ne radi dobro svoj posao. Tu se vidi razlika između jednog Courtoisa i njega, da vadi ekipu iz nemogućih situacija. A možda mu je jednostavno slava udarila u glavu.
Ja bih malo Kepu stavio u narednim utakmicama, bar protiv Palaca sad u kupu.
Treba ovo vlasništvo više završiti, jer se oteglo, ne možeš nikakve planove praviti za budućnost, a ostale ekipe već imaju pojačanja u glavi. Sve mi se čini da Marina i ekipa otežu dok ne vide ko će im bolju ponudu dati za ostanak u klubu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Drugi gol James i Kante totalno ispadose na onoj strani-Rudiger nedovoljno blizu Benzemi, a da ne govorim tek kako u prvoj utakmici niko nije stojao blizu Benzemi.
Suludo je kritivkovati bilo koga sinoc, svi su za 10 odigrali, ubili smo real na bernabeu , ne sjecam se da ih je neka ekipa onako izdominirala.
Mi smo ovo izgubili u prvoj utakmici. Tu sva pricaj staje.
Mi smo ovo izgubili u prvoj utakmici. Tu sva pricaj staje.
pi.
Jeste Mendy pogriješio u prvoj ali nas je znao i vaditi....kiks je napravio onaj bizon iz Belgije kada sa 3 metra sam ne može pogoditi gol od 7 i kusur metara..
- Pensioner26
- Kontakt:
Kako su ljudi ovog Jorgana gurali u neke završnice nekih nagrada, ja to sebi ne mogu da objasnim. Pa taj čovjek je ukrao jednu lagodnu egzistenciju od fudbala na visokom nivou.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma Jorgan je sinoc uveden u pogresno vrijeme. Trebao je biti uveden momenta kad smo poveli 3-0 da bi se utakmica malo umrtvila. Ima svojih prednosti ali da on ulazi kad ganjas rezultat, u gostima, protiv Reala -recept za katastrofu.Trebalo je na neki nacin kontrolisat taj njihov pocetni nalet nakon treceg gola nosen publikom, a Chelsea se tu u tim momentima pogubio prvi put dotad u utakmici i boom.
Ma kakav Jorgan, prosljedjivac lopte, trebao je izbaciti RLC uvesti nekog stopera i vratiti se na 5 nazad i braniti prednost 10ak minuta i na kontru ako prodje prodje
Pa nikog nemamo na klupi,ovi bolje da ne ulaze,mogao je samo aspija uvede,cilvel nam je mnogo falio ta njegova energija i probojnost evo skoro celu sezonu,jbga.
Kako me nervira ovaj prosljedjivac lopte pa to je nevjerovatno.
Inace treba biti mozak pa u doba vara simulirati
Inace treba biti mozak pa u doba vara simulirati
Koja uspavanka! Oni ne znaju, naši ne mogu i tako 45 minuta.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.