FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 12 apr 2022, 17:26

Sutra ce bit veselo :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 apr 2022, 17:28

Da navijaci znaju koliko ne znaju, ne bi oni docekali sutrasnji press na celu kluba
Volim tebe, više od sebe

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2022, 17:33

Ziza po kafama ljudima rekao da je znao prije 2 mjeseca da ce biti raspad jer su ovi neke svoje poslusnike postavili po klubu.

U biti kao dobro se krenulo ali celni ljudi moraju imati vise od 20 milja donacije godisnje kako bi klub radio.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 apr 2022, 17:56

sutra znaci:
1. nemamo podrsku navijaca, prodali smo malo sezonskih na ovoliki grad, i malo ljudi dolazi na utakmice
2. zajebo nas Zizovic , nije htio pojacanja, rekao ima dobar kadar da ispuni ambicije
3. igraci nas iznevjerili
4. uradili smo fan shop, zenski klub, omladinski, igraju nasa djeca, 101 palac... samo da se skrene paznja sa rezultata i stanja u prvom timu

svi su krivi osim nas, samo mi valjamo.
nadam se samo da nece previse popljuvati igrace jer ako im igraci okrenu ledja mi ispadosmo, a i igrace i upravu boli briga hocemo li ispast
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 12 apr 2022, 18:01

Hoce li iko od novinara sutra pitati Ninu ili Secera zavisi ko se pojavi, koja je uloga Denima R. u klubu oko kluba?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 apr 2022, 18:03

i jos ce se tu provuci i neka ona suptilna politicka SDP-ovska "prijetnja" upakovano ono tipa jos jednom se usudite da nas prozovete i poslije nas potop, ono bez nas bi bilo gasenje ili poslije nas gasenje. Da se ljudi malo prepadnu da kazu ne dirajte ih, bolje i oni nego gasenje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 apr 2022, 18:22

Kako se lahko pojedinci proglasiše neprijateljima kluba... :kafa:

Elem, ako ne bude bar 6 bodova u naredne tri utakmice (Posušje, Leotar, Rudar) odosmo mi u 3pm polahko. Sa 31 smo možda i sigurni.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 apr 2022, 20:05

NKMramor je napisao/la:
12 apr 2022, 18:22
Kako se lahko pojedinci proglasiše neprijateljima kluba... :kafa:

Elem, ako ne bude bar 6 bodova u naredne tri utakmice (Posušje, Leotar, Rudar) odosmo mi u 3pm polahko. Sa 31 smo možda i sigurni.
Napisao sam ranije. Max 4 boda sa kojima ispadamo. I jos nesto. Ja sam u SDP-u. Nikoga nije briga za Slobodom. Ako cemo iskreno meni je Sloboda draza od SDP-a. Uvijek opominjem jer znam "iznutra" kako stvari stoje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 apr 2022, 20:24

Koliko se samo informacija saznalo ovih dana, vjerujte da su igraci najmanje u svemu ovom krivi. Podrzavao sam maksimalno ovu upravu, al poslije ovog svega sto se saznalo i culo, nadam se da ni jutro nece docekat na celu kluba. Ne znam imaju li obraza vise pred ljudima u gradu se pojavit
Volim tebe, više od sebe

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 12 apr 2022, 21:56

ja im ne vjerujem vise ni riječi, moguce je da ce i ostavke podnijeti sutra. Mi smo u goroj situaciji nego sto smo se nalazili kad su dosli oni kao sto je ultra neki dan napisao od FK orave novi OKK.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 12 apr 2022, 22:00

Igraci nisu krivi?
Balic na pauzi otisao kuci,zakasnio i dosao sa jos vecom povredom.Said se povrijedio igrajuci tenis a svi znate ko od igraca ide na nargilu a ko pije alkohol.

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 12 apr 2022, 22:32

antisisoja1919 je napisao/la:
12 apr 2022, 20:24
Koliko se samo informacija saznalo ovih dana, vjerujte da su igraci najmanje u svemu ovom krivi. Podrzavao sam maksimalno ovu upravu, al poslije ovog svega sto se saznalo i culo, nadam se da ni jutro nece docekat na celu kluba. Ne znam imaju li obraza vise pred ljudima u gradu se pojavit
Pa reci šta se saznalo da i mi znamo, da ne bude samo 1 strana priče s njihove strane
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2022, 22:33

hondas je napisao/la:
12 apr 2022, 22:00
Igraci nisu krivi?
Balic na pauzi otisao kuci,zakasnio i dosao sa jos vecom povredom.Said se povrijedio igrajuci tenis a svi znate ko od igraca ide na nargilu a ko pije alkohol.
I da li su kaznjeni igraci za takvo ponasanje?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 12 apr 2022, 22:42

Beduin je napisao/la:
12 apr 2022, 22:33
hondas je napisao/la:
Igraci nisu krivi?
Jesu, nema plata :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 apr 2022, 23:04

WestSideTz je napisao/la:
12 apr 2022, 22:32
antisisoja1919 je napisao/la:
12 apr 2022, 20:24
Pa reci šta se saznalo da i mi znamo, da ne bude samo 1 strana priče s njihove strane
Samo cu par stvari navesti, ostalo nije uopste za foruma. Sta reci na to da su svi ovi igraci koliko ih ima 25-30 dobili neke mizerne pare (par stotina maraka) zadnjih mjesec ipo, dva da putuju na trening (Bukinje). To znaci nisu u stanju omoguciti osnovno, a to su uslovi za trening. Drugo, dogovoreno da plata ide svakih 45 dana, a prije utakmice s a Velezom bilo je proslo i preko 50 dana, a plata nije legla. Ne znam samo zasto su nam to navijaci presutili u subotu kad se trazilo da pricaju. Koga se to plase? Cak rade i to da jednu platu provuku kao dvije, tj ako plata bude svakih 45 dana, oni i tad samo 50% plate daju.Ne kazem da nema igraca koji krse pravila i ponasaju se kako hoce, al eto nek to radi 5 igraca, sta je sa ostalih? Jesu li oni zasluzili da ovakav imaju tretman? Igraci su pokusali da sve ovo prodje, da ne izadje u javnost stvarna situacija, ali bilo je ocigledno da nesto ne stima. A bio sam jedan od onih koji je u sav glas podrzavao ovu upravu do prije 7 dana.
Jos na to kad se doda, da su zizovicu dali da dovodi igrace od kojih evo u 7 utakmica nikakvog ucinka nemamo, a pozicije koje su nam najgore (desni bek i zadnji vezni) nikog doveli nisu
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2022, 23:36

Skojevska je napisao/la:
12 apr 2022, 22:42
Beduin je napisao/la:
12 apr 2022, 22:33
hondas je napisao/la:
Igraci nisu krivi?
Jesu, nema plata :D
:urnebes:

075 ❤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 apr 2022, 23:39

Ma klasično šupljiranje je bilo od početka , ista priča krivi su ovi ranije, dajte nam šansu , par godina stabilizacija pa onda idemo napadamo titulu i baš kad dođe taj period da krenemo na titulu ljudi dignu sidro i sl koji dođu opet ista priča, predhodnici nas zavalili , dajte nam šansu , idemo stabilizacija bla bla bla

Ja sam ovo od početka pričao pa me svi napadali da sam protiv uprave da samo provociram da samo negativu širim al nisam mogao iste priče godinamo sve isto al eto čaršija ovo ono. Msm realno možda su ljudi imali dobru namjeru al su vidjeli da je sve tankoča da ne da niko pare , da nema zainteresiranih za neku privatizaciju i onda se je teško i izvući iz te priče i onda samo se prestane sa finansiranjem.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2022, 23:39

Imal' nas 10 ovdje da damo po 100KM i odnesemo u prostorije kluba, reknemo da je ovo donacija za igrace da im kupe hrane i goriva, a da oni uzmu bodove u narednoj utakmici?
Bez zajebancije, evo ja dajem 100KM. Ako vas ima jos, hajmo to odraditi. Da ne kupujemo sad brasno, makarone, konzerve, nego svi oni vole pare.

075 ❤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 13 apr 2022, 00:00

slika
Beduin je napisao/la:
12 apr 2022, 23:39
Imal' nas 10 ovdje da damo po 100KM i odnesemo u prostorije kluba, reknemo da je ovo donacija za igrace da im kupe hrane i goriva, a da oni uzmu bodove u narednoj utakmici?
Bez zajebancije, evo ja dajem 100KM. Ako vas ima jos, hajmo to odraditi. Da ne kupujemo sad brasno, makarone, konzerve, nego svi oni vole pare.
Ne bi te pare vidjele igraca.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 13 apr 2022, 00:01

Najvece zlo poslije qrcevih igraca i njihove bezvolje smo mi navijaci!!! Svi nesto palamude a na djelu velika 0. 90% nas se nasladjuje losim stvarima kao da je neki tamo klub a ne nas. Igrao sam i kad je bila plata za karton pilica (neozenjeni) i dva kartona (ozenjeni) ali smo derali guzove (i sad imam oziljke na butinama stare 20+ god) ali se na terenu nije znalo da nemamo a i tada smo neki imali i zene i djecu itd, doduse neki i sa vise zena :D (A.M.), samo manekene pritisnuti i ocitati im bukvicu, zaradi care platu kao i svi sto zaradimo pa je dobijemo
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.