Ja prvi, ali izgleda da su samo inteligentni i dobri demagozi iako mi je jedan covjek rekao kad su tek dosli koji je umalo izgubio zivot radi ovog kluba (necu da ga imenujem ni da ga opisujem jer bi vecina odmah skontala ko je) rekao da nista drugaciji nisu od prethodnika i da su iste ublehe. Kako su nam sitnicama zamazali oči a vamo se svasta suskalo. Upravu je bio i sky za Zizovica da ima dosta i njegove krivice, on je na pocetku nakupio bodova onda stao vidio je o cemu se ovdje radi i onda krenuo radit stvari koje su unistile igrace psihicki i pored toga sto su se borili da se snadju gdje ce naci pare jer ih ovdje nije bilo. Ovo sto kazem nekima ce biti smijesno i pomalo nevjerovatno al u jednom periodu Ziza je BUKVALNO unistio igrace napadacki da im nije dao da organizuju napada i smislene akcije vec samo da igraju u odbrani. Ovdje ce najvise Spaha ispastati jer nije on taj koji moze uspostaviti autoritet a dosao je gdje su glave vruce itekako, nasa djeca glume neke sile na treninzima i utakmicama postavljaju neki svoj autoritet i nek se nose svi u pm i ocevi koji su ih gurali, zato neka kapiten Juniora koji je za njih Juninho pati se po Banovicima i nije dobio minute dok je ovdje bio ili Eldar kojeg ce menadzeri i ovi talovi unistiti a talenat je vrhunski.Beduin je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:19Da, i ja sam im bezrezervno dao podrsku kao i svim prethodnicima. Nije da nisu radili dobar posao vracanja dugova, dobijanja licence od prve, ali su me razocarali u zadnje vrijeme, kako rezultatski tako i sutnjom koja jos vise iritira.Madal je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:28Pa sad koliko ne znaju, ipak su spasili klub od ponora kad su dosli. Potrefila ih je i korona sto je za sve sportske kolektive pogubno bilo a pogotovo kad ti je period čupanja iz finansijskih govana. Ja im najviše zamjeram sto ih nigdje nema zadnjih godinu dana, a na pocetku su se cinili kako se nece pretvoriti u takve.
Da se izadje s istinitim podacima u kakvom je stanju klub bio kad su dosli, i u kakvom je sad, onda bi se mogla dati ocjena da li znaju ili ne znaju.
Ako je tako, onda nemaju sta traziti u klubu.
U dugovima smo prema igracima vecim nego sto mislimo mozda i vecim nego ikad do sad, iako izborimo opstanak sumnjam da cemo dobit licencu kad pocnu tuzbe pristizati osim ako se neki Azmir2 ne uvali. Ne treba im vise niko otici na utakmicu treba otici ono zapaliti i nayebati se i Jasminu i svima njima matere.