FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 11 apr 2022, 14:24

Skver je napisao/la:
11 apr 2022, 14:20
admirrx je napisao/la:
11 apr 2022, 13:46
Skver je napisao/la:
11 apr 2022, 11:35
Ne vjerujem da ova ekipa na celu sa trenerom ima kvalitet a ni potrebno znanje da sacuva opstanak u PL, tesko da bi mogli opstati i u federalnoj ligi....oni jedsnostavno nisu sposobni sastaviti jednu najobicniju akciju....glavni i jedini krivac za sve ovo je uprava na celu sa Secerbegovicem mladjim, mislili frajeri proci bez ikakvog ulaganja a glumiti baje sa parama.....ovaj Secer ml. pravi demagog i prevarant......igrace ne treba kriviti sto neznaju, mogu se samo kriviti za nezalaganje, pogotovo domaci pitomci koji su umislili da su igraci, ybt. najosnovnije stvari neznaju....oni su velika sramota za klub, za grad, na celu sa predsjednikom uprave.
5 mjeseci bez plate,ne bi ni ti ..cekaju samo kraj sezone i skoro svi ce otic,onda nam opet dolazi 10 novih igraca i sve u krug+ce nas ovi sad tuzit..
Da znaju oni bi ako nista zbog sebe dali makar tacan pas ili sutnuli u okvir gola ili gle cuda dali go :), ali ne znaju, niti ih ima ko uputiti kako to, a niti znaju oni koji su ih doveli, ocigledno je da su se sastali svi na jednom mjestu svi oni koji NE ZNAJU.....Djaba i da ih platis kada NE ZNAJU. Naravno ako si ih vec doveo, plati im, to je duznost i obaveza onih koji su ih doveli.....cast izuzecima, momcima poput Jusica, Bukvica, njima ne dozvoljava vjera da se neposteno i bez borbe odnose preme klubu.....mene su najvise razocarali oni koji se trebaju najvise boriti i gristi na terenu a to su oni koji su ponikli na Tusnju.

P.S. Jedini covjek koji moze spasiti Slobodu od bolesnih likova poput gradonacelnika i njegove svite i od nas samih je Azmir Husic, ocekivati od navijaca da spase klub je utopija.
Neka hvala neka ga ugase odma bolje je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 apr 2022, 14:25

Gase ga, ne brini.
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 apr 2022, 14:27

admirrx je napisao/la:
Skver je napisao/la:
11 apr 2022, 11:35
Ne vjerujem da ova ekipa na celu sa trenerom ima kvalitet a ni potrebno znanje da sacuva opstanak u PL, tesko da bi mogli opstati i u federalnoj ligi....oni jedsnostavno nisu sposobni sastaviti jednu najobicniju akciju....glavni i jedini krivac za sve ovo je uprava na celu sa Secerbegovicem mladjim, mislili frajeri proci bez ikakvog ulaganja a glumiti baje sa parama.....ovaj Secer ml. pravi demagog i prevarant......igrace ne treba kriviti sto neznaju, mogu se samo kriviti za nezalaganje, pogotovo domaci pitomci koji su umislili da su igraci, ybt. najosnovnije stvari neznaju....oni su velika sramota za klub, za grad, na celu sa predsjednikom uprave.
5 mjeseci bez plate,ne bi ni ti ..cekaju samo kraj sezone i skoro svi ce otic,onda nam opet dolazi 10 novih igraca i sve u krug+ce nas ovi sad tuzit..
Oni kad docekaju kraj sezone mogu samo u drugu federalnu sa svojim kvalitetama.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 11 apr 2022, 14:30

700-800 ljudi ulaz marka.....i koji ce nam.
Rjesenje treba, ali ima ljudi sa parama jos, ali moras im i dati nesto....e u tome lezi problem

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 11 apr 2022, 14:32

Suma sumaru, do ovoga stanja u klubu je dovela dobrim dijelom i inertnost nas navijača. Kunemo se u klub a ništa se ne poduzima po tom pitanju. Ako se ne varam tim povodom su osnovani UG prijatelji, a nisam dugo čuo a ni vidio neki njihov korak ( možda se i varam Al stvarno nisam cuo).

Mi kao navijači ako želimo da nas ne prave budalama trebali bi se makar malo aktivirati, makar da se ima u vidu šta čelni ljudi rade, da se ne bi događale kojekakve insinuacije. Nije to neka nauka, samo prepisati način rada od nekih klubova iz okruženja i imali bi malo više načina za uvid u klub.

Valjda se i iz ovoga izvučemo

Forza!
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 apr 2022, 14:42

FKBilder je napisao/la:
11 apr 2022, 14:30
Rjesenje treba, ali ima ljudi sa parama jos, ali moras im i dati nesto....e u tome lezi problem
Nece ljudi da gledaju qurcobolju ni da ih platis.
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 apr 2022, 14:43

islo se svjesno da se to napravi, ne moze me niko ubijedit da nije, ulaz 10 KM da se ljudi odbiju, pa katastrofalni rezultati da se i ono malo sto ima tu zgadi sve. pa pogledajte ljude u klubu i upravi, 80% su ljudi iz OKK diretno ili blisko povezani. A znamo koliko nas oni vole i sta nam zele. Ne mogu prezaliti nikad sto FK nisu ugasili.
mada sad im dobro ide.

i upravu ste, sve to ne amnestira igrac od borbe i zalaganja, to navijaci treba da rijese sa njima, da im objasne gdje igraju i kako moraju da se nose prema dresu.
A i ovo slazem, silna udruzenja oko kluba se izgleda oglasavaju samo po potrebi politicki. Prije su svi pisali ili pravili prekide utakmice ili dolazili na treninge zbog puno manjih stvari. Vrijeme je da se i sad reaguje.

mi ako ovim dopustimo da nastave djelovati, to mozda nece biti ove sezone ali je samo pitanje momenta kad ce Sloboda ispasti. A znamo sta novo ispadanje znaci, njih boli briga i onako ih 80% do jucer nije znalo gdje je Tusanj i samo prate kosarku.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 11 apr 2022, 14:50

Skver je napisao/la:
11 apr 2022, 14:42
FKBilder je napisao/la:
11 apr 2022, 14:30
Nece ljudi da gledaju qurcobolju ni da ih platis.
Da 4 ili 5 000 ljudi zvizdi, i da 100 stolica zavrsi na nasoj klupi trcali bi oni.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 apr 2022, 14:53

FKBilder je napisao/la:
11 apr 2022, 14:24
Skver je napisao/la:
11 apr 2022, 14:20
admirrx je napisao/la:
Da znaju oni bi ako nista zbog sebe dali makar tacan pas ili sutnuli u okvir gola ili gle cuda dali go :), ali ne znaju, niti ih ima ko uputiti kako to, a niti znaju oni koji su ih doveli, ocigledno je da su se sastali svi na jednom mjestu svi oni koji NE ZNAJU.....Djaba i da ih platis kada NE ZNAJU. Naravno ako si ih vec doveo, plati im, to je duznost i obaveza onih koji su ih doveli.....cast izuzecima, momcima poput Jusica, Bukvica, njima ne dozvoljava vjera da se neposteno i bez borbe odnose preme klubu.....mene su najvise razocarali oni koji se trebaju najvise boriti i gristi na terenu a to su oni koji su ponikli na Tusnju.

P.S. Jedini covjek koji moze spasiti Slobodu od bolesnih likova poput gradonacelnika i njegove svite i od nas samih je Azmir Husic, ocekivati od navijaca da spase klub je utopija.
Neka hvala neka ga ugase odma bolje je
Neka ga neugase. Nije seljace Jasmin osnivalo klub nego moj pradjed! Ja sam za Slobodu vezan familijarno. Trazio bi doktora i medju neprijateljima samo da je izlijecim i spasim. U stvari ko je spasi taj je prijatelj.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 apr 2022, 16:37

Ja cuo price kako bi se i ovaj UO mogao povuci.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 11 apr 2022, 16:43

Skojevska je napisao/la:
11 apr 2022, 16:37
Ja cuo price kako bi se i ovaj UO mogao povuci.
Probali su, ne znaju. Nek idu.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 apr 2022, 17:28

Pa sad koliko ne znaju, ipak su spasili klub od ponora kad su dosli. Potrefila ih je i korona sto je za sve sportske kolektive pogubno bilo a pogotovo kad ti je period čupanja iz finansijskih govana. Ja im najviše zamjeram sto ih nigdje nema zadnjih godinu dana, a na pocetku su se cinili kako se nece pretvoriti u takve.
Da se izadje s istinitim podacima u kakvom je stanju klub bio kad su dosli, i u kakvom je sad, onda bi se mogla dati ocjena da li znaju ili ne znaju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 11 apr 2022, 17:43

Legla plata 🤣
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

CocaCola1
Kontakt:

Post Postao/la CocaCola1 » 11 apr 2022, 21:52

Tezak raspored do kraja, izgledno je ispadanje.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 apr 2022, 22:08

Vodite ovog ušlju sa teme.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 apr 2022, 22:19

Madal je napisao/la:
11 apr 2022, 17:28
Pa sad koliko ne znaju, ipak su spasili klub od ponora kad su dosli. Potrefila ih je i korona sto je za sve sportske kolektive pogubno bilo a pogotovo kad ti je period čupanja iz finansijskih govana. Ja im najviše zamjeram sto ih nigdje nema zadnjih godinu dana, a na pocetku su se cinili kako se nece pretvoriti u takve.
Da se izadje s istinitim podacima u kakvom je stanju klub bio kad su dosli, i u kakvom je sad, onda bi se mogla dati ocjena da li znaju ili ne znaju.
Da, i ja sam im bezrezervno dao podrsku kao i svim prethodnicima. Nije da nisu radili dobar posao vracanja dugova, dobijanja licence od prve, ali su me razocarali u zadnje vrijeme, kako rezultatski tako i sutnjom koja jos vise iritira.
Ako je tako, onda nemaju sta traziti u klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 apr 2022, 22:48

Hvala bogu pa odose A.Beganovic i Zizovic oni su najveci krivci. :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 apr 2022, 22:53

Uopšte me ne bi iznenadilo da nam viconi i ekipa uskrate licencu, i izbace kao mdk prošle godine.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 11 apr 2022, 22:57

CAS dosudio u korist Mladosti i vraćaju se iduće sezone u PL. Vidjet ćemo šta će savez odlučiti o broju ekipa koje ispadaju. Ovim nam još više gori pod nogama, a princeze ako se ne dozovu uskoro biće gutavo ...
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 apr 2022, 22:58

WestSideTz je napisao/la:
11 apr 2022, 22:57
CAS dosudio u korist Mladosti i vraćaju se iduće sezone u PL. Vidjet ćemo šta će savez odlučiti o broju ekipa koje ispadaju. Ovim nam još više gori pod nogama, a princeze ako se ne dozovu uskoro biće gutavo ...
"Presuda u korist NS BIH: Mladost DK odlukom CAS-a ipak se neće vratiti u Premijer ligu BiH." :kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.