Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Sudija će nagrditi Sarajevo u finalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad je revans sa Igmanom i jos bitnije gdje?!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sad imate sa auto puta dva izlaza za Zenicu pa se brate fino dogovorite gdje će koji, da se ne sudarate. Samo nama javite na vrijeme da znamo gdje će koji
Ajde valdja se sa nekim mogne i piva popit. Još imam sliku kad su mi u kafani pitari navalili u dresovima prije Batea, joj jest mi i muka bila

Ajde valdja se sa nekim mogne i piva popit. Još imam sliku kad su mi u kafani pitari navalili u dresovima prije Batea, joj jest mi i muka bila

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Piva i dobra zajebancija rješavaju sve probleme, vidimo sesamocelik je napisao/la: ↑11 apr 2022, 14:42Sad imate sa auto puta dva izlaza za Zenicu pa se brate fino dogovorite gdje će koji, da se ne sudarate. Samo nama javite na vrijeme da znamo gdje će koji![]()
Ajde valdja se sa nekim mogne i piva popit. Još imam sliku kad su mi u kafani pitari navalili u dresovima prije Batea, joj jest mi i muka bila![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
19.5 na tribine, ponesem ti dres da forcas sa pravom RAjomsamocelik je napisao/la: ↑11 apr 2022, 14:42Sad imate sa auto puta dva izlaza za Zenicu pa se brate fino dogovorite gdje će koji, da se ne sudarate. Samo nama javite na vrijeme da znamo gdje će koji![]()
Ajde valdja se sa nekim mogne i piva popit. Još imam sliku kad su mi u kafani pitari navalili u dresovima prije Batea, joj jest mi i muka bila![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nogometaši Igmana iz Konjica, koji su najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Kupa Bosne i Hercegovine, revanš susret polufinala protiv Sarajeva igrat će na stadionu Grbavica, saznaje portal Klix.ba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nije mi jasno sta jedu **** sa ovim utakmicama kupa,da su Igm-Sa zapali u 1/8 finala mogli bi igrat u Konjicu sad kao ne mogu,pa to treba bit praznik nogometa u Konjicu i nagrada im za ovo polufinale i sezonu citavu,ko ce doc ovako na Grbavicu 100 ljudi,a tamo si mogo imat krcat stadion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mečevi će se igrati 20. aprila, a interensatno da se ni u Sarajevu ni u Tuzli neće paliti reflektori.
Kako stadion u Konjicu ne ispunjava potrebne uslove Igman je za domaći stadion u revanšu prijavio stadion Grbavicu.
Federalni prvoligaš će Sarajevo dočekati u pomalo iznenađujućem terminu. Meč na stadionu Željezničara će početi u 14 sati.
Drugi polufinalni par čine Tuzla City i Velež. Meć na stadionu Tušanj igrat će se od 16 sati.
Podsjećanja radi, Sarajevo je prvi meč dobilo sa 2:0, a Velež sa 4:0 pa se može reći da su Bordo momci i Rođeni jednom nogom u finalu.
Inače, finale će se igrati 19. maja. Domaćin će biti stadion Bilino polje. Početak susreta ja zakazan za 17 sati.
Kako stadion u Konjicu ne ispunjava potrebne uslove Igman je za domaći stadion u revanšu prijavio stadion Grbavicu.
Federalni prvoligaš će Sarajevo dočekati u pomalo iznenađujućem terminu. Meč na stadionu Željezničara će početi u 14 sati.
Drugi polufinalni par čine Tuzla City i Velež. Meć na stadionu Tušanj igrat će se od 16 sati.
Podsjećanja radi, Sarajevo je prvi meč dobilo sa 2:0, a Velež sa 4:0 pa se može reći da su Bordo momci i Rođeni jednom nogom u finalu.
Inače, finale će se igrati 19. maja. Domaćin će biti stadion Bilino polje. Početak susreta ja zakazan za 17 sati.
-
- Kontakt:
Eto nije 13h sta se zaliteMortemHz je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:01Mečevi će se igrati 20. aprila, a interensatno da se ni u Sarajevu ni u Tuzli neće paliti reflektori.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:16Eto nije 13h sta se zaliteMortemHz je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:01Mečevi će se igrati 20. aprila, a interensatno da se ni u Sarajevu ni u Tuzli neće paliti reflektori.
Inače, finale će se igrati 19. maja. Domaćin će biti stadion Bilino polje. Početak susreta ja zakazan za 17 sati.![]()

Bogalji iz saveza finale zakazali u 17.00h cetvrtak. To nema u pm. U Ruandi.
- FKS -
Dobro i finale nisu zakazali u 14:00.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Da je u 8 sati biće puno BP.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Ma ljudi pocnite vec sad planirati.Uzimajte godisnje,slobodne dane,bolovanja itd.Ne igra vam klub svaki dan utakmicu za pehar.Posao ne moze biti izgovor za ovu utakmicu.Ko hoce pronaci ce nacin,mada termin jest katastrofalan...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Slazem se, ovdje radni dan nije nikakvo opravdanje. Eno navijaca iz Frankfurta bilo 30k u Barceloni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 10:02Ma ljudi pocnite vec sad planirati.Uzimajte godisnje,slobodne dane,bolovanja itd.Ne igra vam klub svaki dan utakmicu za pehar.Posao ne moze biti izgovor za ovu utakmicu.Ko hoce pronaci ce nacin,mada termin jest katastrofalan...
Po meni cak je bolji zagon radnim danom kad su ovakve utakmice u pitanju, uzmes godisnji i lagano, ovako vece su mi sanse da ce me vikendom zadesit neodgodive obaveze.
Gostovanja i domace utakmice su dvi potpuno razlicite stvari...
sto se tice samih ulaznuica ,barem sa nase strane ,one ce planuti da se utakmica igra bilo koji dan i u bilo kojem terminu ,to je sigurnoCesc44 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 12:25Slazem se, ovdje radni dan nije nikakvo opravdanje. Eno navijaca iz Frankfurta bilo 30k u Barceloni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 10:02Ma ljudi pocnite vec sad planirati.Uzimajte godisnje,slobodne dane,bolovanja itd.Ne igra vam klub svaki dan utakmicu za pehar.Posao ne moze biti izgovor za ovu utakmicu.Ko hoce pronaci ce nacin,mada termin jest katastrofalan...
Po meni cak je bolji zagon radnim danom kad su ovakve utakmice u pitanju, uzmes godisnji i lagano, ovako vece su mi sanse da ce me vikendom zadesit neodgodive obaveze.
Gostovanja i domace utakmice su dvi potpuno razlicite stvari...

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Čekajte prvo da vidite ko će biti u finalurodjak je napisao/la: ↑17 apr 2022, 02:08sto se tice samih ulaznuica ,barem sa nase strane ,one ce planuti da se utakmica igra bilo koji dan i u bilo kojem terminu ,to je sigurnoCesc44 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 12:25Slazem se, ovdje radni dan nije nikakvo opravdanje. Eno navijaca iz Frankfurta bilo 30k u Barceloni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 10:02Ma ljudi pocnite vec sad planirati.Uzimajte godisnje,slobodne dane,bolovanja itd.Ne igra vam klub svaki dan utakmicu za pehar.Posao ne moze biti izgovor za ovu utakmicu.Ko hoce pronaci ce nacin,mada termin jest katastrofalan...
Gostovanja i domace utakmice su dvi potpuno razlicite stvari...a vjerujem da je takvo stanje i medju Pitarima ,tako da mislim da niko ne prica u vezi termina finala radi toga sto nece doci veliki broj navijaca nego radi samog ugodjaa finala i radi gledaoca pored malih i velikih ekrana..Znamo svi recimo kako je u ostalim zemljama kad se igra finale kupa te drzave,sve je u praznickoj atmosferi ,igraci se prate daleko prije finala live kamerom koji poslije dolaze na sam stadion skockani u odjelima,a za to finale se izradjuju i posebni svecani dresovi koji klubovi oblace na samo finale.Bio sam 2 puta dio tog finala u bivsoj Jugoslaviji i tada je bilo slicno ovome gore sto sam napiso dakle osjecala se praznicna atmosfera,i mislim da i mi kod nas u BiH bi trebali napraviti taj kult kupa ,i bez obzira ko bude u finalu da tu vlada neka fina praznicna atmosfera svake godine
![]()

I ja isto kazemfks74 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 15:36Čekajte prvo da vidite ko će biti u finalurodjak je napisao/la: ↑17 apr 2022, 02:08sto se tice samih ulaznuica ,barem sa nase strane ,one ce planuti da se utakmica igra bilo koji dan i u bilo kojem terminu ,to je sigurnoCesc44 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 12:25
Slazem se, ovdje radni dan nije nikakvo opravdanje. Eno navijaca iz Frankfurta bilo 30k u Barceloni.
Gostovanja i domace utakmice su dvi potpuno razlicite stvari...a vjerujem da je takvo stanje i medju Pitarima ,tako da mislim da niko ne prica u vezi termina finala radi toga sto nece doci veliki broj navijaca nego radi samog ugodjaa finala i radi gledaoca pored malih i velikih ekrana..Znamo svi recimo kako je u ostalim zemljama kad se igra finale kupa te drzave,sve je u praznickoj atmosferi ,igraci se prate daleko prije finala live kamerom koji poslije dolaze na sam stadion skockani u odjelima,a za to finale se izradjuju i posebni svecani dresovi koji klubovi oblace na samo finale.Bio sam 2 puta dio tog finala u bivsoj Jugoslaviji i tada je bilo slicno ovome gore sto sam napiso dakle osjecala se praznicna atmosfera,i mislim da i mi kod nas u BiH bi trebali napraviti taj kult kupa ,i bez obzira ko bude u finalu da tu vlada neka fina praznicna atmosfera svake godine
![]()
![]()

Ovi nasi vec godisnji uzeli

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.