Oni ce te pare naplatiti prije ili kasnije. Ako im gori za osnovne zivotne potrebe uprava mora organizovati nesto pa makar u saradnji sa nama, samo ds se pomogne momcima. Al jedno je bojkot drugo je kad aut ne znas izvesti.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:29gladnog je tesko motivisati, a ne mozes ti govorit nemamo para u autu od 150 hiljada, i vise. Ne pije vode.
ne smiju uc igracima u svlacionicu.
ovi igraci ne znaju i sramote me svakog igraca do sad kojem se psovalo na Tusnju prethodnih godina, pa Semir Music nije zasao dva puta u aut za 30 sekundi. Tandir je Ibrahimovic za ove. Sramota je tacno. Za Fedora vise nemam sta da kazem. Ali sve to na stranu nisu momci zasluzili da im se desava to sto se desava i vrijeme je da jos glasnije progovore.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa da su tako od pocetka pristupili vjeruj mi da bi bilo drugacije, uzeli bi na huju neke utakmice ko i one godine kad smo ispali. Na podrsku, na onaj nas ciganluk. Problem je sto neko tim momcima treba uci u svlacionicu i motivisati ih, a ne mozes im doc sa 5000 KM robe na sebi i autom od 200 hiljada i govorit momci nema para. Kakvu poruku tim saljes, koga tako da motivises. I opet bi bilo i to bolje nego ne doc nikako.Madal je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:33Oni ce te pare naplatiti prije ili kasnije. Ako im gori za osnovne zivotne potrebe uprava mora organizovati nesto pa makar u saradnji sa nama, samo ds se pomogne momcima. Al jedno je bojkot drugo je kad aut ne znas izvesti.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:29gladnog je tesko motivisati, a ne mozes ti govorit nemamo para u autu od 150 hiljada, i vise. Ne pije vode.
ne smiju uc igracima u svlacionicu.
ovi igraci ne znaju i sramote me svakog igraca do sad kojem se psovalo na Tusnju prethodnih godina, pa Semir Music nije zasao dva puta u aut za 30 sekundi. Tandir je Ibrahimovic za ove. Sramota je tacno. Za Fedora vise nemam sta da kazem. Ali sve to na stranu nisu momci zasluzili da im se desava to sto se desava i vrijeme je da jos glasnije progovore.
Svako ko ima oci vidi koliko oni ne znaju, ali moras imati jednog Sablju i Dinu Pekica i jos neke ljude da bi tu situaciju neimastine preokrenuo u neki inat. A opet i predsjednik Zelje je go ko i igraci, ko bi povjerovao Azmiru ili senadu bingu da sutra dodju kukaju igracima kako nema para. Pa nije niko glup
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima para, kvadrat 4000.
Ali kako za koga ocito.
Ali kako za koga ocito.
-
- Kontakt:
Kako igrači Želje igraju a duguje im se po 10 plata Njihov najbolji igrač ima 800 km platu a kod nas Kurta ima 1500 platu Sad se vidi da Žiža nije bio problem Problem je u manekenima Po rezultatima nisu zaslužili plate Oni bi trebali nama navijačima da plate da gledamo patnju Najbolja motivacija ovim manekenima je Nema plate dok ne pobijedite Svi ovi igrači su bili i prošlo prevenstvo i igrali su a sad jednostavno neče da igraju Jedini koji igra je JUSIČ Spaha treba pokupiti sve izt juniora i nek djeca igraju a manekenima nedozvoliti ni na stadion
Isto ko da se samo kod nas duguju plate.Suplja prica,i kod drugih se duguju plate,pa se igraci ako nista bore na terenu.Cim igraju u nasoj ligi,znaju kakva je situacija u klubovima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije isto, nije ni blizu isto
nije isto imat Sablju koji moli upravu da ne podijeli prije utakmice po 500 maraka da bi mogao plakat na pressu, mobilisat igrace i onda govorit evo zaradili smo svojom krvi, znojem ovih 500 maraka , koje su svakako imali. I bacit neiskusnog Spahu u vatru.
nije isto kad uprava Rudara i Leotara isto ko i igraci nema marke u dzepu i kaze igracima nemamo . Vidi se da nemaju, da nema niko i onda hajmo se sabrat pa kad bude bice svima. I kad nasi kazu nema pa kupe auto od 200 hiljada, i ko sto neko gore rece hvale se da su raspordali sve stanove po 4000 kvadrat. Kako onda nema.
nije isto ucjenjivat igrace da ne smiju govorit stvarno stanje, ja sam rekao da bi lakse bilo i nasim da su rekli prije utakmice kako je kao sto su prijedor i zeljo, nego poslije utakmice.
A to je sve iskustvo uprave, i znanje, neko iskoristi situaciju kao Zeljo pa uzme skoro 400 hiljada od navijaca kroz karte i donacije i plakanje, a neko ne smije izac pred svoje navijace i igrace. Eto kako nije isto.
imali smo mi i prije situacije gdje nije bilo, pa se igraci saberu, odigraju dobro, jer se vidi da nema, ne moze Meske Kovacevic ili je bio u tim vremenima sve izmislit 100 hiljada, nemaju. A ovdje nije nemam, nego ne dam. i to nije isto. kako nema para, ne znas ko jace auto vozi i jacim poslovnim rezultatom se hvali. Znaci nije da nemam nego ne dam
nemam i ne dam imaju strasno drugaciji uticaj na psihu i motiv ljudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Nazalost nasa uprava nije nista naucila od prosle sezone. U polusezonu smo usli nespremni, cak oslabljeni. Ne znam kakva je situacija sto se plata tice, ali sve ovo je sramotno. Ni sad nije kasno da se djeluje i nadam se da ce se svi malo dozvati. Majstori smo od gotovog napraviti veresiju.
Idete na ku rac sa tim parama.....Druze kako igraju doveli su klub na rub ispadanja i nisu zasluzili, treba im kazne udarat po dvije plate.
U Zelji kasne 11 plata, pa ljudi utrpaju 3 komada i igraju. Ovo samo u Slobodi moze, samo u Slobodi.
Mi ako ne pobjedimo iducu mi smo jednom nogom u 2 ligi.
Bruka i sramota, nema se na ovo vise sta reci. Ako su bojkotovali ovo igraci, sve suspendovat neka igraju juniori da ispadnemo ko ljudi.
U Zelji kasne 11 plata, pa ljudi utrpaju 3 komada i igraju. Ovo samo u Slobodi moze, samo u Slobodi.
Mi ako ne pobjedimo iducu mi smo jednom nogom u 2 ligi.
Bruka i sramota, nema se na ovo vise sta reci. Ako su bojkotovali ovo igraci, sve suspendovat neka igraju juniori da ispadnemo ko ljudi.
Previse se opet vjerovalo gradonacelniku,postavio je svoje igrace i evo sta smo dobili.. nije do igraca,Zizovica,vec do poltronske uprave..
Ako se nesto drasticno ne promjeni,prva liga federacije od sljedece sezone..
Ako se nesto drasticno ne promjeni,prva liga federacije od sljedece sezone..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Yebem im porijeklo citavo i upravi i igracima i vrijeme sto potrosi na ono, o zivcima da ne pricam. Secer cu dobit zbog invalida koji 90 minuta nisu potrcali. Yebem li im plate vuku se ko pi c ke po terenu. Yebem i nasu djecu i Osmice i Kapetanovice sto ga babo tiska da igra, yebli im oni mater auta ne znaju izvest. Pi c ke ako nemate plata skupi makar obraza igraj za bolesnika sto te dodje gledat i treniras fudbal od malena trci pokazuj se zato sto volis to. Ne znam ni sam vise sta da kazem nek se gone u tri pi c ke materine.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Probisvjet imal mjesta u Vranduku
Mozel se tamo kakav sator postavit da prelezim do kraja sezone.
Mozel se tamo kakav sator postavit da prelezim do kraja sezone.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ja cekam tu borbu za evropu, jel od sljedeceg kola pocinjemo?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Uprava nikako da skonta da raju ne mogu pravit budalama.Pa gledali smo mi odličnu SLOBODU dok su oni još pišali u pelene.Popiš.am i njih i pojacanja koja su doveli i guraju nas u drugu ligu!ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:47nije isto, nije ni blizu isto
nije isto imat Sablju koji moli upravu da ne podijeli prije utakmice po 500 maraka da bi mogao plakat na pressu, mobilisat igrace i onda govorit evo zaradili smo svojom krvi, znojem ovih 500 maraka , koje su svakako imali. I bacit neiskusnog Spahu u vatru.
nije isto kad uprava Rudara i Leotara isto ko i igraci nema marke u dzepu i kaze igracima nemamo . Vidi se da nemaju, da nema niko i onda hajmo se sabrat pa kad bude bice svima. I kad nasi kazu nema pa kupe auto od 200 hiljada, i ko sto neko gore rece hvale se da su raspordali sve stanove po 4000 kvadrat. Kako onda nema.
nije isto ucjenjivat igrace da ne smiju govorit stvarno stanje, ja sam rekao da bi lakse bilo i nasim da su rekli prije utakmice kako je kao sto su prijedor i zeljo, nego poslije utakmice.
A to je sve iskustvo uprave, i znanje, neko iskoristi situaciju kao Zeljo pa uzme skoro 400 hiljada od navijaca kroz karte i donacije i plakanje, a neko ne smije izac pred svoje navijace i igrace. Eto kako nije isto.
imali smo mi i prije situacije gdje nije bilo, pa se igraci saberu, odigraju dobro, jer se vidi da nema, ne moze Meske Kovacevic ili je bio u tim vremenima sve izmislit 100 hiljada, nemaju. A ovdje nije nemam, nego ne dam. i to nije isto. kako nema para, ne znas ko jace auto vozi i jacim poslovnim rezultatom se hvali. Znaci nije da nemam nego ne dam
DRŽAVA TUZLA!!
Ne vjerujem da ova ekipa na celu sa trenerom ima kvalitet a ni potrebno znanje da sacuva opstanak u PL, tesko da bi mogli opstati i u federalnoj ligi....oni jedsnostavno nisu sposobni sastaviti jednu najobicniju akciju....glavni i jedini krivac za sve ovo je uprava na celu sa Secerbegovicem mladjim, mislili frajeri proci bez ikakvog ulaganja a glumiti baje sa parama.....ovaj Secer ml. pravi demagog i prevarant......igrace ne treba kriviti sto neznaju, mogu se samo kriviti za nezalaganje, pogotovo domaci pitomci koji su umislili da su igraci, ybt. najosnovnije stvari neznaju....oni su velika sramota za klub, za grad, na celu sa predsjednikom uprave.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Samoda kazem ima mjesec kad sam davao podrsku Zizovicu i pisao da nije do njega igraci nemaju plata brisali mi komentare eto vam sada sve na vidilu
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako da ne moze praviti. Evo prave vec duze vremena.NjonjoVam je napisao/la: ↑11 apr 2022, 11:31Uprava nikako da skonta da raju ne mogu pravit budalama.Pa gledali smo mi odličnu SLOBODU dok su oni još pišali u pelene.Popiš.am i njih i pojacanja koja su doveli i guraju nas u drugu ligu!ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:47nije isto, nije ni blizu isto
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi treba istini pogledati u oci. Pa jbt neko ovdje su bas ono kao da su bili na lobotomiji.
Jedan jedini krivac je nasa princeza u opancima imenom i prezimenom Jasmin Imamovic.
Dalje. Jedini iskren seljacina koji je bio u UO poslije rata je Azmir Husic SIsa.
E TO STO NEKI NE VOLE ISTINU, A VOLE PRINCEZU JASMINA, STO NE VOLE SLOBODU, A VOLE ILI NE VOLE NEKE LJUDE, TO JE DRUGI KRAJ STAPA.
OPAMETITE SE VISE SLOBODASI. PUSTITE SUPLJE. KO NAS IZVUCE IZ GOVANA TA JE NAS.
Jedan jedini krivac je nasa princeza u opancima imenom i prezimenom Jasmin Imamovic.
Dalje. Jedini iskren seljacina koji je bio u UO poslije rata je Azmir Husic SIsa.
E TO STO NEKI NE VOLE ISTINU, A VOLE PRINCEZU JASMINA, STO NE VOLE SLOBODU, A VOLE ILI NE VOLE NEKE LJUDE, TO JE DRUGI KRAJ STAPA.
OPAMETITE SE VISE SLOBODASI. PUSTITE SUPLJE. KO NAS IZVUCE IZ GOVANA TA JE NAS.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg ja kazem bolje u Vranduk dan prije utakmice. U mrak, nema signala, nema prenosa, nema nista... Znao sam da cemo zijaniti i kazao sam da sa cetiri osvojena boda necemo ostati.
Jel malo cetiri? Nego jasta da je. Zapisite negdje. Mrsko mi traziti postove.
5 mjeseci bez plate,ne bi ni ti ..cekaju samo kraj sezone i skoro svi ce otic,onda nam opet dolazi 10 novih igraca i sve u krug+ce nas ovi sad tuzit..Skver je napisao/la: ↑11 apr 2022, 11:35Ne vjerujem da ova ekipa na celu sa trenerom ima kvalitet a ni potrebno znanje da sacuva opstanak u PL, tesko da bi mogli opstati i u federalnoj ligi....oni jedsnostavno nisu sposobni sastaviti jednu najobicniju akciju....glavni i jedini krivac za sve ovo je uprava na celu sa Secerbegovicem mladjim, mislili frajeri proci bez ikakvog ulaganja a glumiti baje sa parama.....ovaj Secer ml. pravi demagog i prevarant......igrace ne treba kriviti sto neznaju, mogu se samo kriviti za nezalaganje, pogotovo domaci pitomci koji su umislili da su igraci, ybt. najosnovnije stvari neznaju....oni su velika sramota za klub, za grad, na celu sa predsjednikom uprave.
Da znaju oni bi ako nista zbog sebe dali makar tacan pas ili sutnuli u okvir gola ili gle cuda dali goadmirrx je napisao/la: ↑11 apr 2022, 13:465 mjeseci bez plate,ne bi ni ti ..cekaju samo kraj sezone i skoro svi ce otic,onda nam opet dolazi 10 novih igraca i sve u krug+ce nas ovi sad tuzit..Skver je napisao/la: ↑11 apr 2022, 11:35Ne vjerujem da ova ekipa na celu sa trenerom ima kvalitet a ni potrebno znanje da sacuva opstanak u PL, tesko da bi mogli opstati i u federalnoj ligi....oni jedsnostavno nisu sposobni sastaviti jednu najobicniju akciju....glavni i jedini krivac za sve ovo je uprava na celu sa Secerbegovicem mladjim, mislili frajeri proci bez ikakvog ulaganja a glumiti baje sa parama.....ovaj Secer ml. pravi demagog i prevarant......igrace ne treba kriviti sto neznaju, mogu se samo kriviti za nezalaganje, pogotovo domaci pitomci koji su umislili da su igraci, ybt. najosnovnije stvari neznaju....oni su velika sramota za klub, za grad, na celu sa predsjednikom uprave.

P.S. Jedini covjek koji moze spasiti Slobodu od bolesnih likova poput gradonacelnika i njegove svite i od nas samih je Azmir Husic, ocekivati od navijaca da spase klub je utopija.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.