Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 22:48

Ma Suarez je poput Kuyta, skoro pa nikada se ne povrijedi. :)
Što se tiče Gerrarda on bi definitivno mogao da odglumi jer je stvarno peh što se tiče tih
reprezentativnih utakmica. :)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 04 feb 2011, 22:48

[youtube][/youtube]

8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

beckham

Post Postao/la beckham » 04 feb 2011, 22:52

postao sam veliki ljubimac liverpoola sa novim pojacanjima mogu dosta toga uraditi.carroll will be a new legend
one only david beckham

dzeny LFC
Kontakt:

Post Postao/la dzeny LFC » 04 feb 2011, 22:58

Liverpool ne može dobiti za vikend ,mislim da nemaju ama baš nikakvi šansi (ovo protiv Stoka je bila sreća) :lol: :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol: mi njih mozemo dobiti i to je sigurno,nego bolje razmisljaj kako cete vi dobiti Barcelonu u ligi i Kupu kralja :lol:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 04 feb 2011, 23:22

Eto ti je za 24 sata i 10 minuta :mrgreen:
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 04 feb 2011, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 feb 2011, 23:23

[youtube][/youtube]

UBJEDLJIVO NAJJBOLJA NJEGOVA UTAKMICA OVE SEZONE :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 feb 2011, 07:33

Llorente: Odbio sam ponudu Liverpoola

Španjolski nogometni reprezentativac u redovima Athletic Bilbaa Fernando Llorente (25) tvrdi da je imao ponudu engleskog velikana Liverpoola u januarskom prijelaznom roku, ali da je ostao vjeran baskijskom klubu...

- Liverpool je stigao u Bilbao i razgovarao s klubom, ali jasno sam dao do znanja da ne želim da me se proda - rekao je Llorente za Radio Marcu.

- Razumijem da navijači Athletica ne vole kada drugi klubovi pokazuju interes za mene, ali to pokazuje da svoj posao obavljam dobro. U ovom trenutku moja budućnost je u Athleticu - dodao je španjolski napadač koji je ugovorno vezan za Athletic do 2013. godine, a koji je ove sezone zabio 12 golova u španjolskom prvenstvu.

Andy Carroll: "Volim popiti, ali problemi su stvar prošlosti"

slika ko nevoli
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2011, 08:13

Gdje si vidio Engleza a da nevoli popiti ja mislim taj se nije rodio,kad se rodi prvo ide u Pubb pa tek onda kuci :lol: :lol: 8-) 8-) Dobar je Carrol donijet ce on mnogo radosti nama u to sam siguran! :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2011, 08:17

Carlo je napisao/la:Henri: Tores je želeo u Čelsi

Vlasnik Liverpula Džon Henri je odao priznanje menadžeru keniju Dalglišu na rezultatima od kako je na klupi zamenio Roja Hodžsona, a pojasnio je i zbog čega je klub prodao Fernanda Toresa Čelsiju.

- Prerano je donosimo zaključke, ali u našem slučaju pokazalo se da smo bili veoma srećni sa povratkom Dalgliša. Nismo mogli da napravimo bolji izbor. Znam da je dugo bio u Liverpulu i svi imamo korist od njegovog povratka - rekao je Henri.

Odlalaskom Toresa je, kaže Henri, ispunjena želje fudbalera.

- Od početka smo govorili da je veoma važno da svi u klubu budu zadovoljni. I dalje težimo tom cilju. Nijedan igrač nije važnije od kluba. Ako ne žele da budu deo Liverpula, onda moramo da učinimo sve što možemo da pomognemo da ih prodamo u neki drugi klub - rekao je Henri.

Pominjala se i mogućnost selidbe Liverpula sa "Enfilda" zbog rekonstrukcije legendarnog objekta.

- Atmosferu koju pravi "Kop" je neprevaziđena. Bio sam zaista iznenađen kada sam prvi put bio na "Enfildu", jer smo čuli mnogo priča o tome da klubu treba novi stadion. Oduševio sam se kako "Enfild" izgleda. Bilo bi teško da se ponovi atmosfera sa na bilo kom drugom mestu - kaže Henri.

Benitez: Klupa Liverpula je moj san

Nekadašnji trener Liverpula rafa benitez ne krije da bi se rado vratio u klub sa "Enfilda". Španski stručnjak je letos napustio premijerligaša i preselio se u Inter, ali je posle samo nekoliko meseci dobio otkaz u italijanskom šampionu.

- Moj san je da budem menadžer Liverpula. Ali Keni Dalgliš je uradio veoma dobar posao i moram da sačekam. Nastaviću da gledam mečeve Liverpula, a ako me pitate da li bih u budućnosti voleo da ponovo budem deo kluba odgovor je, da. Pitanje je, ipak, da li će ponuda stići. Moram da krenem napred - poručio je Benitez, koji je na klupi "crvenih" sedeo od 2004. do 2010.

Španac se osvrnuo i na prodaju Fernanda Toresa Čelsiju za 50 miliona funti.

- Prošle sezone smo imali ponudu za toresa vrednu 70 miliona funti. Fernando je odličan igrač, i 50 miliona je mnogo novca, ali klub je mogao da zaradi još više - rekao je Benitez.

sportklub.info
moje misljenje o rafi je poznato, ali trenutno ne zelim da se vrati, a kad se King Kenny povuce, zasto ne :? :mrgreen:

naravno da klubu treba novi stadion, ako se vec anfield ne moze prosiriti ali izgleda nista od toga
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2011, 08:19

Tesko da ce Liverpool ikada napustiti svoj dom(Anfield) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 05 feb 2011, 10:24

Ponos Torina je napisao/la:Tesko da ce Liverpool ikada napustiti svoj dom(Anfield) 8-)
a bilo bi lijepo kada bi ga zamijenili vecim New Anfildom onda bi YNWA bila glasnija i jos vise bi plasila protivnike....
jucer sam 2 sata trazio i slusao i nisam mogao vjerovati koliko klubova i ljudi koriste himnu YNWA recimo celtic cak neki pjevaju himnu po japanu,takoder nasa je himna bila pjevana u cast robertu enkeu u njemackoj cak se pjeva i na koncertima nevjerovatno......:)
a koju poziciju igra Wan der wiel iz ajaxa znali ko ????

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 feb 2011, 10:29

Pod hitno nam treba novi stadion.

Jasno ja šta Anfield predstavlja ali istina je da svake sezone imamo daleko manja primanja zbog malog kapaciteta.
Bio bi pun pogodak napraviti novi stadion(Stanley Park) kapaciteta minimun 60.000.Negdje sam čitao da će mu to biti kapacitet ali s mogućnošću nadogradnje na 72.000. 8-)
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 10:31

dekyboy je napisao/la:a koju poziciju igra Wan der wiel iz ajaxa znali ko ????
Desni bočni, a ta pozicija vama ne škripi. Da je lijevi, sjeo bi k'o kec na desetku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 feb 2011, 10:32

Fernando Torres želi promijeniti ime

Odlazak Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelsea ovaj tjedan uzburkao je mnoge strasti.

Naime, jedan od navijača Liverpoola, Shaun McCormak, prije nešto više od mjesec dana promijenio je ime u Fernando Torres, zbog toga što je obožavao španjolskog centarfora. Nakon što je Torres prije nekoliko dana napustio slavni klub s Anfielda, Shaun je odlučio vratiti svoje prvo ime.

– Želio sam ime promijeniti u Steven Gerrard i sada mi je tako žao što to nisam učinio – izjavio je navijač koji je tim potezom tada razočarao svoju majku. :lol:
FK Pjetlovi

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 05 feb 2011, 10:35

reds je napisao/la:Pod hitno nam treba novi stadion.

Jasno ja šta Anfield predstavlja ali istina je da svake sezone imamo daleko manja primanja zbog malog kapaciteta.
Bio bi pun pogodak napraviti novi stadion(Stanley Park) kapaciteta minimun 60.000.Negdje sam čitao da će mu to biti kapacitet ali s mogućnošću nadogradnje na 72.000. 8-)
haha to bi bilo odlicno ja mislim da je kapacitet anfilda ok 45 000 i svi znamo kako zvuci YNWA a zamisli da kapacitet bude 60 000 ili cak 70 000 hahahah neprocjenljivo........... :twisted: :twisted:
Ja mislim da bi svaka ekipa prije ulaska na teren na nasem stadionu punila gace do vrha ........... :D :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2011, 10:39

reds je napisao/la:Fernando Torres želi promijeniti ime

Odlazak Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelsea ovaj tjedan uzburkao je mnoge strasti.

Naime, jedan od navijača Liverpoola, Shaun McCormak, prije nešto više od mjesec dana promijenio je ime u Fernando Torres, zbog toga što je obožavao španjolskog centarfora. Nakon što je Torres prije nekoliko dana napustio slavni klub s Anfielda, Shaun je odlučio vratiti svoje prvo ime.

– Želio sam ime promijeniti u Steven Gerrard i sada mi je tako žao što to nisam učinio – izjavio je navijač koji je tim potezom tada razočarao svoju majku. :lol:

Koji komad budale tako razocarati majku :cry: :cry:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 feb 2011, 10:40

Pa zamisli koliko manja primanja imaju LFC i Chelsea(Stamford oko 42.000) u odnosu na Arsenal(Emirates oko 60.000) i Utd(Traford oko 76.000). :roll:
FK Pjetlovi

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 05 feb 2011, 10:43

a ja vam kazem sutra je čelziju primiti petardu :twisted: :twisted: :twisted: moja prognoza je da ce skrtel slomiti nogu torresu ako zaigra :roll:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 05 feb 2011, 10:46

Robbie Fowler has criticised Fernando Torres following his record-breaking move to Premier League rivals Chelsea. The 35-year-old, who is better known as God among the Anfield faithful, was taking part in a radio promotion in order to raise money for Queensland flood victims.

Part of the event saw Perth players asked to wear a ‘Shirt that Hurt, with Fowler arriving wearing a Fernando Torres Jersey back-to-front; which he explained was to show his unhappiness over the player and his transfer:

“There is nothing wrong with the front of the shirt but it’s just the name on the back,” said Fowler.

“With what’s happened this week, it’s a shirt that not only myself but many Liverpool fans would rather not wear just yet.

“He (Torres) didn’t leave the club in great hands or great shape but thankfully they managed to go out and buy a couple of decent players.”

Fowler also states that there was something wrong with the £50M last-minute transfer of the Spaniard – a sentiment which he shared in his column in the West Australian newspaper:

“There’s something not quite right about the Spaniard’s last-minute transfer to Chelsea.

“As a Liverpool fan it was disappointing to see Torres leave because on his day he’s a world-class player and I want the best players at the club.

“But if I was a manager and a player said he didn’t want to be at the club I’d try to get the best deal I could.

“Only a couple of weeks ago Torres was talking about how much he loved the fans and the club. He won’t be getting a warm welcome next time he plays at Anfield.”

Robbie Fowler wasn’t the only ex-player to add their opinion over Torres’ behaviour. John Aldridge gave a damning opinion of the former no.9, branding him a mercenary:

“Torres is simply a mercenary who has gone for a huge pay rise.” he said.

“Liverpool fans stuck by him this season. They made excuses for his poor performances, about his injuries still affecting him. But all the time Torres appeared to be taking the club and the fans for a ride.

“Once he had put in a transfer request Liverpool were right to let him go. There’s no point keeping someone who doesn’t want to be there. My five-year-old grandson refused to put his Torres shirt on over the weekend because even he was disgusted with him.”

But despite losing such a prolific goalscorer, he admits that the club are far better off without Torres:

“We’ve got two new strikers (Carroll and Luis Suarez) who could give us a lot more than we got from Torres.”

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 feb 2011, 10:55

reds je napisao/la:Fernando Torres želi promijeniti ime

haha, Legenda :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: EBSCO i 0 gostiju.