Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
6.kola je svega do kraja, premalo prostora da Juve ovo nadoknadi. Moje neko mišljenje. Neka Inter dobije zaostalu to je -7
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Milan i inter ovo ako izgube od juventusa, nek sami deinstaliraju igricu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Premalo je do kraja da Juventus se opet uključi u trku.
Inter ili Milan će ovo uzeti, rekao bih Inter jedno 70% jer ima naizgled lakši raspored.
Inter ili Milan će ovo uzeti, rekao bih Inter jedno 70% jer ima naizgled lakši raspored.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Koliko strah od Juvea vlada. Ja ne vjerujem da mogu do naslova Juventini, jako loš ulaz u prvenstvo ih košta
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- TheTruth34
- Kontakt:
Nije to strah Juventusa, nego smo mi svi svjesni da Milan nema kvaliteta, da Napoli ubi luzerski mentalitet, pa logično ispade da u takvoj konkurenciji, Juve jeste najozbiljniji konkurent... Samo konsultujem 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa eto hajde nam objasni kako je Milan koji nema kvalitet i dalje PRVI. A da ga Inter iz tri pokušaja nije uspio dobiti ove sezone? Te da je Milan bez kvaliteta osvojio najviše bodova protiv najboljih timova u Italiji? De nas prosvjetli, čekamo svi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A i ti se brate uhvatio njega, lik mjesecima svaki post pise o Milanu, niko ga ni od navijaca intera ne uzima za ozbiljno, samo lagano ignorisiRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:27Pa eto hajde nam objasni kako je Milan koji nema kvalitet i dalje PRVI. A da ga Inter iz tri pokušaja nije uspio dobiti ove sezone? Te da je Milan bez kvaliteta osvojio najviše bodova protiv najboljih timova u Italiji? De nas prosvjetli, čekamo svi.
- TheTruth34
- Kontakt:
Na kraju ćete jedva osigurati LP, smiri se bolan i zahvali Pioliu što pravi pitu od g.ovana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma ne, hoću da pokuša objasniti svoje tvrdnje. Vjerujem da se radi o mentalno zreloj osobi. Te da nije neko ko laže, evo neka nam objasni svima, kako ekipa koja nema kvalitet ima učinak od 6-3-1 protiv najboljih timova lige? Kako je ekipa bez kvaliteta najbolji gost lige? Kako ekipa bez kvaliteta već 6 mečeva nije primila go? Kako ta ista ekipa ima 14 mečeva bez primljenog gola i tu je u samom vrhu? Te kako jedina ekipa koja ima kvalitet u ligi nije uspjela dobiti ekipu bez kvaliteta već 3 meča ove sezone? Ako to objasniš argumentirano, kunem se Allahom da neću više ni slovo napisati na ovo forumu godinu dana.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:30A i ti se brate uhvatio njega, lik mjesecima svaki post pise o Milanu, niko ga ni od navijaca intera ne uzima za ozbiljno, samo lagano ignorisiRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:27Pa eto hajde nam objasni kako je Milan koji nema kvalitet i dalje PRVI. A da ga Inter iz tri pokušaja nije uspio dobiti ove sezone? Te da je Milan bez kvaliteta osvojio najviše bodova protiv najboljih timova u Italiji? De nas prosvjetli, čekamo svi.
Obicni troll vjeruj mi, nista drugoRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:35Ma ne, hoću da pokuša objasniti svoje tvrdnje. Vjerujem da se radi o mentalno zreloj osobi. Te da nije neko ko laže, evo neka nam objasni svima, kako ekipa koja nema kvalitet ima učinak od 6-3-1 protiv najboljih timova lige? Kako je ekipa bez kvaliteta najbolji gost lige? Kako ekipa bez kvaliteta već 6 mečeva nije primila go? Kako ta ista ekipa ima 14 mečeva bez primljenog gola i tu je u samom vrhu? Te kako jedina ekipa koja ima kvalitet u ligi nije uspjela dobiti ekipu bez kvaliteta već 3 meča ove sezone? Ako to objasniš argumentirano, kunem se Allahov da neću više ni slovo napisati na ovo forumu godinu dana.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:30A i ti se brate uhvatio njega, lik mjesecima svaki post pise o Milanu, niko ga ni od navijaca intera ne uzima za ozbiljno, samo lagano ignorisiRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:27Pa eto hajde nam objasni kako je Milan koji nema kvalitet i dalje PRVI. A da ga Inter iz tri pokušaja nije uspio dobiti ove sezone? Te da je Milan bez kvaliteta osvojio najviše bodova protiv najboljih timova u Italiji? De nas prosvjetli, čekamo svi.
- TheTruth34
- Kontakt:
Haj Allaha ti, smiri se ne uzrujavaj se, nastavi da živiš u svom svijetu gdje Diaz bolji od Hakana, Leao od Lautara, gdje Tonali novi Pirlo..ekipa u zadnjih 7 utakmica dala 4 gola, jedan ili dva igrača bi našla mjesta u rosteru Intera, svake godine što bilo šta valja odlazi za džaba, Ibra sa 40 godina i dalje u top 3 igrača ekipe, u LP zadnji u grupi, Liverpool vas sa akademcima razvali.. Itd itd... Kažem ti onako bratski, Allaha ti, smiri se, popij lexu i onda sutra opet zaboravi na ove činjenice i nastavi da živim u svom ružičastom svijetu, gdje ništa od ovih činjenica nije istina..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dovoljno od tebe. Nezreo, argumenti su ti nikakvi i uopšte se ne mogu nazvati tako. Pišeš pretpostavke iz svoje glave bez dokaza. Pripisuješ izjave drugim osobama tek onako. Dao sam ti šansu da argumente dadneš ovdje svima nama. Nisi uspio. Mentalno si impotentan i toliko o tebi!
Tip umjesto "konstatujem" napiše "konsultujem" i neko ga shvata ozbiljno... 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
To je bilo prije mjesec dana. Sad kad se i on poceo sprdati sa sobom, izlizao nam foru

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Koliko je losa liga kad je ovakav Milan prvi.TheTruth34 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:30Na kraju ćete jedva osigurati LP, smiri se bolan i zahvali Pioliu što pravi pitu od g.ovana.

Inter je gubio bodove tamo gdje nije trebao samo zbog zamora materijala usljed igranja na tri fronta. sada se sve vraca u normalu i ponovo izgledaju svjeze i nabrijano. pobjeda nad najvecim rivalom na njihovom terenu je poseban boost samopouzdanja.
Milan je prosjecna ekipa, i kao sto neko rece, bili bi najgori prvak u ligama petice nakon Monpeljea. ali na njihovu zalost to se nece desiti.
ima onaj meho ili kako vec sto skrinsutuje moje postove, pa evo mu jos jedan post-materijal za ismijavanje nakon 38 kola.
Milan je prosjecna ekipa, i kao sto neko rece, bili bi najgori prvak u ligama petice nakon Monpeljea. ali na njihovu zalost to se nece desiti.
ima onaj meho ili kako vec sto skrinsutuje moje postove, pa evo mu jos jedan post-materijal za ismijavanje nakon 38 kola.

- LegendKiller
- Kontakt:
To što je ovakav Milan prvi na tabeli, govori samo kako je Serija A pala totalno. Kada pogledaš prvoplasirane ekipe u ostalim ligama petice i Milana kao prvoplasiranu ekipu Serije A, zapitaš se kakvi su to ostali kada su ovi prvi. Milan prvi sa Mesijasom, Salemakersom, Diazom, Calabrijom, i dvojicom penzionera u vrhu napada, koju su uz to i najbolji igrači ekipe. Serija A je izda Francuske lige, koliko god to teško bilo priznati.
Nije Milan prvi sto je dobar, vec sto su Inter i Juve imali losu sezonu. Juventus je imao zaostatak od 16 bodova na samom pocetku, a Inter je previše kiksao pocetkom 2022. I uzevsi to sve u obzir, opet su vece sanse da ce obije ekipe zavrsiti ispred Milana.
Milan je realno 3. ekipa prvenstva, što govori i broj bodova i realna forma. Njihova pozicija je posljedica losih rezultata druge dvije ekipe. Sta vam je tu cudno?
Taj rezultat je i dalje sasvim dobar za Milan.
Milan je realno 3. ekipa prvenstva, što govori i broj bodova i realna forma. Njihova pozicija je posljedica losih rezultata druge dvije ekipe. Sta vam je tu cudno?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma mislim da je i Napoli bolji od njih samo sto ne znaju igrati pod pritiskom. Sa Atalantom i Romom su bara bara.Italia je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:10Nije Milan prvi sto je dobar, vec sto su Inter i Juve imali losu sezonu. Juventus je imao zaostatak od 16 bodova na samom pocetku, a Inter je previše kiksao pocetkom 2022. I uzevsi to sve u obzir, opet su vece sanse da ce obije ekipe zavrsiti ispred Milana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.