AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bila je nekolicina napada sa brzim pasovima koji su imali potencijala da završe sa golom, ali količina nesposobnih igrača u napadu je nepodnošljiva.
Posebno me Diaz raspizdio, lijevo mu Leao koji je mogao ići 1 na 1 sa golmanom, ovaj po običaju kasni sa dodavanjem i gubi loptu. Milion puta ispričana priča, desetka koja veze nema s tom pozicijom.
Onaj konj Salamander umjesto da doda Calabriji koji je bio sam i čekao šut, on odlučuje da dajva i traži penal.
Odbrana bar sve dobro čisti, ali me je strah ovih žutih kartona jer igraju protiv Belotija koji je već godinama među igračima koji su najviše faulirani u ligi. Ako iko zna iznuditi faul, zna on, bez obzira koliko bio oprezan.
Posebno me Diaz raspizdio, lijevo mu Leao koji je mogao ići 1 na 1 sa golmanom, ovaj po običaju kasni sa dodavanjem i gubi loptu. Milion puta ispričana priča, desetka koja veze nema s tom pozicijom.
Onaj konj Salamander umjesto da doda Calabriji koji je bio sam i čekao šut, on odlučuje da dajva i traži penal.
Odbrana bar sve dobro čisti, ali me je strah ovih žutih kartona jer igraju protiv Belotija koji je već godinama među igračima koji su najviše faulirani u ligi. Ako iko zna iznuditi faul, zna on, bez obzira koliko bio oprezan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Daj Krunica, mislim ne mogu vjerovati da njega prizeljkujem ili barem Maldinija, samo Diaza vise da ne gledam.
Kad su ovdje neki govorili da je bolji od Hakan
Kad su ovdje neki govorili da je bolji od Hakan

- crvenocrni
- Kontakt:
Potpis!OldFashioned je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:41Svakakvih je igrača Milan dovodio, Traore, Mesbah i slični antinalenti ali čak su i oni imali manji broj loših utakmica zaredom kao ova španska prevara. Svaku yebenu utakmicu je najgori igrač na terenu. Slomi nogu jbo sisu materinu.
ide ovdje crveni stoperu, i onda patnja. doduše bolje sad da izađu iz trke nego da se do kraja gleda ovaj krš od fudbala ko u zadnjih par. ucl je svakako skoro pa sigurno tu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- nextterrain
- Kontakt:
Diaz ima 4 pasa cijelo prvo poluvrijeme 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Još 7 eventualno 8 utakmica je do kraja sezone, još toliko gledati desno krilo koje to nije i desetku koja to nije. Izdurat ćemo braćo, sve smo do sad. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Hachim Mastour v2.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haman Paolo sređivao minute svom sinu u svlačionici 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nista oni bolji nisu od nas....hahahahah
Kakva klasa je Kalulu. Bravo malac.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je maksimum sa ovom ekipom i ovakvom ofanzivom. Bekovi, stoperi, centralni vezni i lijevo krilo, sve ima kvalitet, neki manje neki više. Ali playmakera nemamo, desno krilo nemamo, napadača ispod 36 godina nemamo. Tako da ostanak u borbi za scudetto do zadnjih 5-6 utakmica je maksimum ove ekipe.
- Beduin
- Kontakt:
Zato je Leao odlican evo ne znam vec koju utakmicu, hhh.
Totalno cijela ekipa van forme, to vise nema smislene akcije.
Ovi Leaovi ubacaji umjesto driblinga su slika nase igre evo vec neko vrijeme. Ocaj
Totalno cijela ekipa van forme, to vise nema smislene akcije.
Ovi Leaovi ubacaji umjesto driblinga su slika nase igre evo vec neko vrijeme. Ocaj
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Napad je veliki problem u finisu prvenstva, odbranu smo dotegli, evo ovo ce biti 6-ta za redom bez primljenog gola, ali zato smo i samo 3 gola dali u tih 6 tekmi, tako se ne postaje prvak
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad je sve u rukama komšija, neće dobiti sigurno sve utakmice do kraja, ali Milan bez napada je daleko od skudeta.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovo se ne da gledati, kao da gledam premijer ligu BiH.
Pravim pauzu iduću definitivno, ne može se više trpiti ova letargičnost u napadu, Saletovo bezmozganje, Diazovi driblinzi od jutra do sutra i gubljenja lopti. Leao isto odvratno loš i standardno mu se ne da potrčati kada ga ne ide, a ruku na srce i ekipama koje igraju protiv nas je puno lakše njega zaustaviti kada ti ostali igrači nisu prijetnja.
Dogurali smo do borbe za scudetto ove godine jer su i ostali užasni i konstantno su kiksali a ne zato jer smo kvalitetniji.
Pravim pauzu iduću definitivno, ne može se više trpiti ova letargičnost u napadu, Saletovo bezmozganje, Diazovi driblinzi od jutra do sutra i gubljenja lopti. Leao isto odvratno loš i standardno mu se ne da potrčati kada ga ne ide, a ruku na srce i ekipama koje igraju protiv nas je puno lakše njega zaustaviti kada ti ostali igrači nisu prijetnja.
Dogurali smo do borbe za scudetto ove godine jer su i ostali užasni i konstantno su kiksali a ne zato jer smo kvalitetniji.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kakva fujčina od igre, nemam riječi da opišem ovaj jad u napadu, pa mi ne možemo tupavu šansu napraviti za cijelu utakmicu.
I nije ovo samo večeras, ova sramota od igre traje od početka godine sa par povremenih bljeskova, ostalo sve mrtva patnja. Na naplatu dolazi drugi zaredom katastrofalni zimski mercato.
I nije ovo samo večeras, ova sramota od igre traje od početka godine sa par povremenih bljeskova, ostalo sve mrtva patnja. Na naplatu dolazi drugi zaredom katastrofalni zimski mercato.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lose lose lose, jel Sale i jednu loptu dodao ili primio kako treba yebem li mu sve.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Biti zahvalni na ulasku u LPa ako i to ne prodaju do kraja i to je to. Ako otvori prilika za uzeti kup, makar to zaganjati. Zaslužuje ipak ovaj tim neku nagradu ove sezone. Nije da je sve crno. Ne treba ni pretjerivati.
Od skudeta nema ništa, to mi je postalo jasno još zimus kad nisu nikoga doveli. Njima je krajnji domet top 4, što se već maltene izborilo (ili bar odbijam vjerovati da se 11-12 poena prednosti može prosuti u šest kola), a za neke druge ciljeve - više sreće iduće sezone. Uz par novih pojačanja i čitavu rekonstrukciju napada.
Šest utakmica zaredom bez primljenog gola, tako se osvajaju titule u Italiji... ali neka im neko kaže da moraju nekad nešto i zabiti.
Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Tomorijevom povredom, izgleda da se opet držao za koljeno. I eto, kao šlag na tortu su te napale i povrede pred kraj sezone.
Šest utakmica zaredom bez primljenog gola, tako se osvajaju titule u Italiji... ali neka im neko kaže da moraju nekad nešto i zabiti.

Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Tomorijevom povredom, izgleda da se opet držao za koljeno. I eto, kao šlag na tortu su te napale i povrede pred kraj sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !