Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Napoli sam sebe izbacuje iz borbe za naslov, LP za njih je premija koju će vjerojatno izboriti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Klasični Napoli, koliko god bila konkurencija loša, oni uspiju biti lošiji. Nikad Scudetta uzeti neće...
Sudije 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pazi, Lautaro i Džeko će prije zabit gol van 16m nego sa penala. I ja sam prošle 2 godine dok je Lukaku zabijao sve penale govorio da je lahko zabit gol iz penala, al sad kad nema Lukakua a Lautaro fula svaki drugi vidim bgm da nije tako.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Sta ce biti torino vs milan arena sport 3
Milan nije gola primio mjesec i po dana...golemo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovaj Milan bi bio najlosiji prvak u ligama petice jos od Montpelliera 2012.
i to nesto govori o kvaliteti lige ove sezone
i to nesto govori o kvaliteti lige ove sezone
Don't believe the hype.
Sreca pa preokrenuse na kraju inace bih se izjeo zivotom.
Bravo za navijace

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad je sve u nogama komšija. Teško da će dobiti sve do kraja. Ali nikad se ne zna. Ovakav Milan bez napada i opet sa puno povreda neće dobiti više od 3 meča do kraja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakva životinja je Bremer... Milan izvukao odličan rezultat u odnosu na prikazanu igru.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj odličan rezultat. Pa sa krsnim desnim krilom i desetkom, prošetali bi se Torinom.
Samo u Italiji se uzdižu ekipe tipa Torina. Solidna ekipa sa 3-4 dobra igrača i trenerom koji nije prajm Murinjo, i ako se to ovdje pokušava prikazati.
Milan je kratak za 2-3 igrača što se skudeta tiče. Još ako stad ostanu bez Tomorija. To je to.
Samo u Italiji se uzdižu ekipe tipa Torina. Solidna ekipa sa 3-4 dobra igrača i trenerom koji nije prajm Murinjo, i ako se to ovdje pokušava prikazati.
Milan je kratak za 2-3 igrača što se skudeta tiče. Još ako stad ostanu bez Tomorija. To je to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja na početku mislio fura se hype na njega, ali u zadnjih mjesec dana što sa ga gledao u svakoj je bio beton. I protiv nas i protiv Milana sada najbolji na terenu. Treba ga svim silama probat dovest na ljeto, da zamijeni De VrijaTheTruth34 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:42Kakva životinja je Bremer... Milan izvukao odličan rezultat u odnosu na prikazanu igru.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nemoj tako, covjek je konsultovao da smo dobro prosli 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TheTruth34
- Kontakt:
Apsolutno isto.... On Bastoni Škrinjar prebrutalno... Stoperčina baš..Biscione je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:46Ja na početku mislio fura se hype na njega, ali u zadnjih mjesec dana što sa ga gledao u svakoj je bio beton. I protiv nas i protiv Milana sada najbolji na terenu. Treba ga svim silama probat dovest na ljeto, da zamijeni De VrijaTheTruth34 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:42Kakva životinja je Bremer... Milan izvukao odličan rezultat u odnosu na prikazanu igru.
- OldFashioned
- Kontakt:
Joj kad ovaj pokušava nešto ko provocirat'

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dajte tabelu, i dalje smo prvi ako se ne varam, uživati u tome još makar sedmicu 

-
- Kontakt:
Evo vec druga sezona iz kola iz kola lik samo pise fali pola ekipe fali pola ekipe fali pola ekipe pa milanu svako kolo fali 12 iz startnih 11 smori vise zivota mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.