AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Niko ga otpisao nije, ja vicem samo da vidimo cime raspolaze...
- OldFashioned
- Kontakt:
Kuku nama.
Mike
Calabria
Kalulu
Tomori
Theo
Tonali
Kessie
Salemaekers
Brahim
Leao
Giroud
Mike
Calabria
Kalulu
Tomori
Theo
Tonali
Kessie
Salemaekers
Brahim
Leao
Giroud
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hladno dobijamo, trenutno bolje nemamo....
- OldFashioned
- Kontakt:
Tomori ovo riješava.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Singo vs Leao, to će biti zanimljivo. Oba igrača eksplozivna i fizički moćna. Mana im je što ostaju bez "goriva" u zadnjih 20ak minuta.
Milan nije primio gola već 400 minuta u ligi. A 490 kad se uzme i kup u obzir. Kalulu i Tomori su napravili bedem ispred gola, ne daju protivniku ni puno prostora. Što i ne čudi jer su i jedan i drugi moderna verzija CBa. Brzi, dobro čitaju igru, napadaju protivnika i na 40m od svog gola. Sve ono što Romagnoli recimo ne može.
Milan nije primio gola već 400 minuta u ligi. A 490 kad se uzme i kup u obzir. Kalulu i Tomori su napravili bedem ispred gola, ne daju protivniku ni puno prostora. Što i ne čudi jer su i jedan i drugi moderna verzija CBa. Brzi, dobro čitaju igru, napadaju protivnika i na 40m od svog gola. Sve ono što Romagnoli recimo ne može.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad postave košarku na isti kanal na kojem su najavili utakmicu. Pa nema šanse da krene u tačno vrijeme. Košarka je uvijek tu dodatnih 10-15 minuta od predviđenog.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo će biti jedan lijepi 0:0 rezultat. 
Muke isusove da se bar dođe do šesnaeterca, za obe ekipe.

Muke isusove da se bar dođe do šesnaeterca, za obe ekipe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I u takvoj utakmici oba stopera nam imaju po karton. Bit će interesantno vidjeti kako će obojica odraditi utakmicu do kraja.
Il Club più titolato al mondo!
- crvenocrni
- Kontakt:
Kakav uzas je ovaj duo Diaz i Sale to je neopisivo...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tri od četiri igrača iz ofanzive na ljeto treba mijenjati. Dvije sezone sa ovim igračima će donijeti vjerovatno LPa. Više od toga ne znaju. Defanziva i noćas odlična. Ali napad zakazuje.
Pa Theo koji igra 70 metara od gola protivnika je najopasniji igrač Milana noćas.
Pa Theo koji igra 70 metara od gola protivnika je najopasniji igrač Milana noćas.
Dodaj im i Leaoa . Nista bolji od dvojice navedenih.
Joj zaključajte Diaza u WC na poluvremenu, nek igramo sa 10 igrača u drugom dijelu yebem ti dan kad on potpisa za nas i još postade glavni "kreativac"

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Oba nam stopera imaju žuti, s obzirom da već igramo sa igračem manje (Diaz se zagrijaje na klupi), ako jedan od njih fasuje drugi žuti možemo odmah predati utakmicu.
Ako nam sudija ne svira penal, tesko cemo do gola...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Torino bezopasan. Ali oni i nisu neka napadačka ekipa. Mnogo trče i "rade" i tako dolaze do bodova. Sa malo boljim ofanzivcama, ovo bi se lahko riješilo. Ali eto...
- crvenocrni
- Kontakt:
Daj kastiljeha umjesto ove portugalske sline. Potrci nekad yebo ti pas mater odvratnu. Pioli ima konjske zivce kad ovoliku kurcobolju moze gledati.
Naravno crveni nam ne gine. Tomori nema vise pravo napraviti faul. Mesi ce zabiti kad udje...
Naravno crveni nam ne gine. Tomori nema vise pravo napraviti faul. Mesi ce zabiti kad udje...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tomori i Kalulu imaju žute kartone, ali teško da će dobiti drugi žuti osim ako ne budu uletili u igrača koji idem sam na gol. Jer dobili su žute za prve faulove na meču.
- OldFashioned
- Kontakt:
Svakakvih je igrača Milan dovodio, Traore, Mesbah i slični antinalenti ali čak su i oni imali manji broj loših utakmica zaredom kao ova španska prevara. Svaku yebenu utakmicu je najgori igrač na terenu. Slomi nogu jbo sisu materinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.