English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sad je malo jasnije da je Kane bio danas, kakva bi razlika na terenu bila. Koliko god to bilo nagađanje, City i Guardiola su puno izgubili na relaciji Grealish-Kane. Jedan je danas bio totalno bespotreban, a drugi bi pravio razliku poput Kevina. Inače, City bolja ekipa, imali su kontrolu, držali su loptu i diktirali pravila sve vrijeme. Ubojitost Liverpoola u napadu i manjak te iste ubojitosti u svojoj ekipi je zadržalo Kloppa na 2-2. Sterling ponovo dekoncentrisan, a Gabriel previše nabrijan. Ova dvojica su koštali Pepa sigurna 2 gola danas. Liverpool, iako u podređenom položaju većinu utakmice, pokazuje koliko su dobra ekipa. Centimetri prostora trebaju da ova ekipa napravi šansu i pogodi. Gol za 2-2 je umjetnost. Salah se podigao, napravio malo prostora između linija i riješio sve jednim pasom. Za 5 sekundi pada gol, dok Cityu treba 5 min da iskreira napad. Ali jbg, to su te dvije filozofije, jedna strpljiva i do detalja skoro pa savršena, dok je druga direktna i neumoljiva za sve protivnike. Bez ikakve dileme, najbolja utakmica na svijetu već 2-3 godine. 

Sa Kaneom se ova utakmica uopce ne bi igrala za titulu skoro.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
100% bi bili daleko opasniji sa Keneom, ali šta da se radi kad vidiš ovo
"Nisam u tom momentu imao ideju šta će biti, no sada iz ove perspektive vidim da imamo dobar igrački kadar i nismo previše izgubili iako sam ja uistinu želio Kanea u svom timu", rekao je Guardiola, pa je dodao:
"Pokušali smo, čak četiri puta slali ponude, no Tottenham ga nije želio prodati", dodaje Pep.
https://sportsport.ba/fudbal/guardiola- ... fer/419088
Levy odbio 4 šeikove ponude koje sigurno nisu bile male .
Pa on piše igraju prvaci svijeta i Evrope i popuše 4 gola, šta ja sad trebam tražiti njegove postove, postavljati neke dijagnoze

Kad simpatises jedan klub 20+ godina, normalno da će biti izljeva emocija, pogotovo kad igraš završnice LP svake godine, teško to mogu navijaci plastika razumjeti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Na ljeto opet treba probati, u izlogu moraju biti svi napadači osim Fodena, i doplatit koliko židov bude tražio. Kane je 100 puta bolja i sigurnija opcija od Halanda.let3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:08100% bi bili daleko opasniji sa Keneom, ali šta da se radi kad vidiš ovo
"Nisam u tom momentu imao ideju šta će biti, no sada iz ove perspektive vidim da imamo dobar igrački kadar i nismo previše izgubili iako sam ja uistinu želio Kanea u svom timu", rekao je Guardiola, pa je dodao:
"Pokušali smo, čak četiri puta slali ponude, no Tottenham ga nije želio prodati", dodaje Pep.
https://sportsport.ba/fudbal/guardiola- ... fer/419088
Levy odbio 4 šeikove ponude koje sigurno nisu bile male .
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma nece ga zidov prodati

Zna i Levy da bi time izgubio ubjedljivo najjaceg igraca, a direktno pojacao ionako jak City.
Foden je najbolji englez koji se pojavio odavno, nije izvikan ko Geralish, Rasford i ostali.
Ima BDO potencijal.
Ima BDO potencijal.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Foden je do sad citavu karijeru proveo pod Pepom, vidjet cemo kako ce se snaci u drugim sistemima. Nije nesto specijalno u rep. Mora i glavu malo srediti, ali definitivno veci potencijal od svih tih nabrojanih.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Bit će on i bolji kad se ćelavog riješi. Igrač je koji pravi razliku, koji dribla i stvara višak, zabija i asistira, a u ovom sistemu u Gvardiole je ipak dosta limitiran što se tiče ovlasti. Ono što je neki dan protiv Atletika uradio može uraditi još 5 igrača na svijetu, a ovi kljusani ko Mahrez nikad u životu, bez muda, bez inteligencije, samo vrati nazad. Mali uđe i prva lopta koju je dobio u petoricu se zabio i kroz noge poslao asistenciju, baš veliki talenat, generacijski.
Naravno, ali mora pući i ta ljubav jednom, a ako ne izbore LP mislim da je kraj.let3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:16Ma nece ga zidov prodatikad ga nije prodao lani kad je bilo najzrelije za podaju (loša sezona i ljutnja Kejna) nece ni sad, pogotovu ako izbore LP za narednu sezonu.
Zna i Levy da bi time izgubio ubjedljivo najjaceg igraca, a direktno pojacao ionako jak City.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
boli Grealisha qrac, ovih 15ak min dovoljno da i Louis Vuitton pošalje ponudu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Uživanje je bilo gledati ovu utakmicu koja je definitivno najveća na svijetu. Ono što je nekada bio ElKlasiko to je sada ova utakmica. Kamo sreće da i u finalu Lige prvaka igraju, to bi bilo jedino pravedno.
41:34
Kako bi ga volio Pep vidjeti kod sebe, nemam u to sumnji nikakvih

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zguzite se više svečano, mater vam ****.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Fascinirani su jedan drugim, dva revolucionara 

Mislim da zenama pricaju jedan o drugom

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne može se ništa sa prijašnjim Clasicama porediti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A i pitanje je sta bi nam mec City - Bayern donio. To jos nismo gledali a vjerujem da bi gorilo na sve strane.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 apr 2022, 23:56Ne može se ništa sa prijašnjim Clasicama porediti.
Za razliku od Clasica ovdje ne leti odmah 7 igrača na sudiju čim im ne dosudi faul na centru terena. I tako 20-ak puta po tekmi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.