Zbog ovoga bi trebalo oktazivati utakmicu. Neuslovan stadion, ne mozes obezbjediti 5% kapaciteta, 0:3 za goste.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jeste ako Tuzla izgubi,ostaje onda jos 7 kola a to je 21 bod jos u igri a mi smo trenutno na +19.Cesc44 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:58Pobjeda protiv pitara nam je titula.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:44Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
Ako Borac uzme bod a mi pobjedimo Sarajevo mozda vec budemo prvaci iduce kolo.
Nikad ranije u povijesti BiH

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nemoj tako, odgodite za jedno kolo rano je.Cesc44 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:58Pobjeda protiv pitara nam je titula.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:44Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
Tako je! Uništio je komplet ekipu. Neznalica.
Hvala na željama.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Tuzla nece izaci u Evropu.Citirajte me za mjesec i po
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nama je trebalo pola godine da se od ublehe oporavimo ,Slobodi ce trebati 5 godina

Prenosi li netko Siroki Posusje?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ja ovim svojim znalcima džaba pričam. Lik je kancer.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:15Nama je trebalo pola godine da se od ublehe oporavimo ,Slobodi ce trebati 5 godina![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ako Sarajevo osvoji kup, CAK i kao cetvrti izasli bi u evropu. Ali sa sljedeca dva kola situacija ce biti jasnija. Ali da smo totalno van forme to stoji.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:13Tuzla nece izaci u Evropu.Citirajte me za mjesec i po
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Jel ovo igrači Gorkog još bojkotuju Žižovića?
Da im neko kaže da on nije trener vec dva kola, možda jos ne znaju

Da im neko kaže da on nije trener vec dva kola, možda jos ne znaju
-
- Kontakt:
Pored svega igracki kadar katastrofa, moras imati top trenera da izvuce iz ovakve ekipe nesto vise. Teska situacija ali mislim da ostaje Sloboda u PL.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:17Ja ovim svojim znalcima džaba pričam. Lik je kancer.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:15Nama je trebalo pola godine da se od ublehe oporavimo ,Slobodi ce trebati 5 godina![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Jel se otopila plastika ?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:25Jel ovo igrači Gorkog još bojkotuju Žižovića?
Da im neko kaže da on nije trener vec dva kola, možda jos ne znaju![]()
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
-
- Kontakt:
Za sad sve po planu. Čvrsto držimo drugu poziciju i krupnim koracima koračamo ka Evropi.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:28Jel se otopila plastika ?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:25Jel ovo igrači Gorkog još bojkotuju Žižovića?
Sta ima kod vas, jel bila novembarska plata?
-
- Kontakt:
Hvala što brineš, Al mala sugestija da ne prelazite Ivan sedlo, klima hercegovačka otopi plastiku brže nego što treba, a kažu i za Semberski vjetar da je zeznut. Opet vi to iz iskustva bolje znate hehePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:38Za sad sve po planu. Čvrsto držimo drugu poziciju i krupnim koracima koračamo ka Evropi.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:28Jel se otopila plastika ?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:25Jel ovo igrači Gorkog još bojkotuju Žižovića?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Nije lošiji od zadnje 4 ekipe.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:27Pored svega igracki kadar katastrofa, moras imati top trenera da izvuce iz ovakve ekipe nesto vise. Teska situacija ali mislim da ostaje Sloboda u PL.Sky9 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:17Ja ovim svojim znalcima džaba pričam. Lik je kancer.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:15
Nama je trebalo pola godine da se od ublehe oporavimo ,Slobodi ce trebati 5 godina![]()
A da ostajemo, ostajemo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Slobodi su sljedeće tri utakmice prevažne, pogotovo ova tekma protiv Leotara u Tuzli i onda u sljedećem kolu u Prijedoru protiv Rudara. To su dvije utakmice koje vrijede po 6 bodova i mnogo toga u borbi za opstanak će biti jasnije.
Pet bodova Sloboda bježi Radniku koji je u zoni ispadanja, to u našoj ligi nije ni malo.
Pet bodova Sloboda bježi Radniku koji je u zoni ispadanja, to u našoj ligi nije ni malo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
bn bježimo u suštini 6 jer imamo bolji skor od njih.Raonffa je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:46Slobodi su sljedeće tri utakmice prevažne, pogotovo ova tekma protiv Leotara u Tuzli i onda u sljedećem kolu u Prijedoru protiv Rudara. To su dvije utakmice koje vrijede po 6 bodova i mnogo toga u borbi za opstanak će biti jasnije.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Sloboda ako se i spasi ove, iduće sezone će sigurno da leti iz lige ako se stvari u i oko kluba drastično ne promjene. Ovo kod njih je bas rasulo.
Komsiniceee sta mai?tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:51Protiv komsija ce se poklopit slavlje, pa da skupa proslavimoAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:44Svrakino postoji sansa da proslavimo titulu na Grbavici pa moze li kakva preporuka za nekog tko se bavi ugostiteljstvom,gdje otic ,popit,poklopit?
-
- Kontakt:
Hvala na savjetu jer baš smo se opekli u Mostaru, morat ćemo biti oprezniji.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:41Hvala što brineš, Al mala sugestija da ne prelazite Ivan sedlo, klima hercegovačka otopi plastiku brže nego što treba, a kažu i za Semberski vjetar da je zeznut. Opet vi to iz iskustva bolje znate hehePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:38Za sad sve po planu. Čvrsto držimo drugu poziciju i krupnim koracima koračamo ka Evropi.
Nego reci mi kakva je to taktika da se igračima duguje 6 plata a ulaz stavi 1 KM? I uzalud sto je marka oper dođe jedva 300 ljudi. Nikako mi ne ide u glavu.
Inace ne pratim HNL, al upratio sam sad zadnja 4 derbija Hajduk-Dinamo, Osijek-Hajduk, Rijeka-Dinamo i kup Rijeka - Hajduk sve utakmice puni stadioni, ljep travnjak, atmosfera, ma sve. Tek tad vidis koliko je ovo sabanska liga.
Bio reporter Germanijaka u Banja Luci, sjebo se covjek u zivot.
Pod hitno radit terene i kratit ligu na 10 klubova...
Bio reporter Germanijaka u Banja Luci, sjebo se covjek u zivot.
Pod hitno radit terene i kratit ligu na 10 klubova...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.