Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jel slijep Klopp? Vadi Jotu čovječe, izgubićemo radi njega.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jao odbrane
Evo Diaza
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj Firmina više
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vadi fantazistuu fabinjaaa jel moguce da je lik svaki pas pogrijesio
Bod dzamija, hvala mahrez
X.
Trka se nastavlja. Izgubit ćemo ligu opet za bod.
Trka se nastavlja. Izgubit ćemo ligu opet za bod.
Bolje nego sto sam ocekivao.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Dobra tekma, jedna od boljih sto sam gledao dugo vremena. Remi pošteno.
Jos fa kup i dosta protiv ovih monstruma u ovoj sezoni, valjda ce ih rejal/atletiko izbacit
Sem 2 gola nismo odigrali nista, potpuno nadigrani bar 75 minuta tako da ovaj bod ko kuca.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Razbili nas ljudi. Loptu nismo mogli iznijeti kako treba.
Kako smo osvojili bod je misterija.
Najgore sto treba opet u subotu igrati i tad će im uci sve sto danas nije.
Kako smo osvojili bod je misterija.
Najgore sto treba opet u subotu igrati i tad će im uci sve sto danas nije.
Ocekivao sam mnogo vise od Thiaga danas, mislio sam da ce on biti prevaga u ovim utakmicama protiv Citya al izgleda da je prebrz tempo za njega, previse grijesi i kad pokusava vratiti loptu. Trebao je poceti Diaz ili Firmino umjesto Jote bez obzira na gol bio je bas los danas. Pravi poacher ali protiv ovakvog Citya visak.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako lagan raspored Citya do kraja
Ten toes, I done laps in the trench
Pa opet usao je u 3 odlicne sanse nesto sto je misaona imenica za firmina.
Mane odlican u drugom dok je fabinho bas bas uzasan bio.
KDB nas je sabio, morao se flaster igrat na njemu nemas drugog izbora
Vukovi im otkidaju bodove
Mane odlican u drugom dok je fabinho bas bas uzasan bio.
KDB nas je sabio, morao se flaster igrat na njemu nemas drugog izbora
Vukovi im otkidaju bodove

Uzet ce im Wolvesi barem bod.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Teze mi je povjerovati da cemo mi dobiti sve te utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.