English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Mocni premocni liverpool ne moze 15sec da ima loptu u posjedu...ovdje city moze jedino sam sebe pobjedit da se otvore i da bude neki go ALISON-SALAH
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Pep je od Cancela napravio igraca, za to mu svaka cast, prije pepa je bio oyebina
Liverpool je baš kritičan u odbrani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa ima li ko mrtvi link??
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Pep u odlučujućim momentima ne bude pravio eksperimente, ova ekipa je itekako spremna za taj iskorak u LPa. Prejak kolektiv jednostavno.
Ovako smireno obuzdati ovakav Liverpool, to ne može puno ekipa na planeti.
Ovako smireno obuzdati ovakav Liverpool, to ne može puno ekipa na planeti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nevjerovatno koliko je bolji na lijevom beku, ova ubacivanja u sredinu i centaršutevi, strašno nešto
Ova desna strana Liverpoolove odbrane ne zna kud udara, Matip i Trent na Fodena i Cancela, ništa ne mogu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Liverpool ima srece sto ne gubi 3 razlike.
Preocajni su.
Preocajni su.
Klasični američki entertainment. Ova liga me podsjeća reicmo na kečere, sve je unaprijed izrežirano i ko ima para ide gleda uživo, dok se krezuba sirotinja zabavlja putem malih tv ekrana.
Izgleda da ove godine uzimamo samo Carabao FA i LP, steta.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Probaj naći na stranici redi1soccerstreams.net
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Trent je jedna od rijetkih prevara koja je karijeru izgradila na osnovu jedne utakmice. Nevjerovatno da je još uvijek neki faktor u Liverpoolu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
AWB?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Liverpulov trojac nazad VVD Fabinho Matip ne zna se koji je više pogubljen.
Svaka čast Sitiju prvenstvo Pepu na odlično postavljenom meču, gdje Liverpul nije imao 10 minuta loptu u posjedu.
Sa klupe Liverpula mislim da samo Diaz može donijeti kvalitetnu prevagu, ostali nikakav značajniji efekat ne vjerujem da bi dali. Siti ima sve u svojim rukama, iako im je odbrana klimava jako.
Svaka čast Sitiju prvenstvo Pepu na odlično postavljenom meču, gdje Liverpul nije imao 10 minuta loptu u posjedu.
Sa klupe Liverpula mislim da samo Diaz može donijeti kvalitetnu prevagu, ostali nikakav značajniji efekat ne vjerujem da bi dali. Siti ima sve u svojim rukama, iako im je odbrana klimava jako.
Tako blizu, a tako daleko.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sreća za Liverpool pa je poluvrijeme. Kriminalni su nazad
Koprenosi.com
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
I sad ćeš reći da je BL bolja, zanimljivija ili šta već?!
Koševo Zapad
Tek kada gledas ovu utakmicu (isto tako zadnjih 4-5 izmedju ovih protivnika), shvatis sa je City za Liverpool ono sto je Liverpool za ostatak lige.
Moze i ovo biti remi na kraju, ali je City nivo iznad Liverpoola. Dominiraju kao i protiv svih ostalih na svijetu.
Moze i ovo biti remi na kraju, ali je City nivo iznad Liverpoola. Dominiraju kao i protiv svih ostalih na svijetu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Pensioner26
- Kontakt:
A u Njemackoj je zaista zanimljivo, nije ništa izrezirano, a zna se da ce se druge ekipe Bayernu naguziti i ispasti onaj što udje iz cvajte. Čak i stare Švabe sa pivama više ne ejakuliraju na bundesku.
Zanimljivija je postala Francuska liga sa jakim PSG-om, Lyonom, Lilleom, Monacom i Marseillom.
Pa zasto nisu ovako dominirali proslu utakmicu? Igraju bolje ali nista jos nije gotovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.