I meni se cini da se vratio u staru formu i trenutno je kao u najboljim danima.Ako jos par utakmica protiv malo jaci protivnika odigra na ovom nivou ne treba uopste razmisljati da li produziti saradnju.Boljeg stopera za slicne pare sigurno necemo pronaci.MortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:15Zato sam i pisao jučer da bi volio da produžimo ugovor sa njim, jeftin a trenutno je naš najbolji stoper. Sa ostalom trojicom ne produžavati ništa i hvala im u svakom slučaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:14Ja od nastavka sezone po 1000 puta napisao da stoperski par mora biti Lazic-Mujakic.Ni Dupovac ni Palic.Lazic doktorski danas,a Niho uz njega dosta sigurniji
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Iduca je pravi ispit, ides na noge ekipi koja gazi , imaju igru, presing, puni samopouzdanja. Moramo biti maksimalno koncentrisani ako mislimo nesto napraviti u Mostaru. Dizemo se samo podrske i sabura
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 apr 2022, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Čestitam momcima na visokoj pobjedi, raduje me što je kod rezultata 3:0 angažman bio da postignemo četvrti gol, nismo se opustili. Situacije smo izgradili iz igre. Trebamo zadržati ovo samopouzdanje jer nam dolaze najvažnije utakmice u sezoni protiv Zrinjskog, Tuzla Cityja i Borca", rekao je Aleksandar Vasoski na pressici poslije meča.
"Nekad imamo oscilacija, ogroman pad koncentracije. Dogodi nam se da igramo vrhunski, pa onda pravimo grešku kao djeca", dodao je makedonski stručnjak.
"Hoćemo da vratimo publiku na stadion i Koševo treba da bude naš bastion i igračima na poluvremenu sam rekao da trebamo odigrati kvalitetnu utakmicu."
Vasoski se za kratko vratio na meč protiv Leotara u prošlom kolu kazavši da je njegova ekipa bila u kontra ritmu te da još uvijek žali što je izostala domaća pobjeda protiv Borca.
"Naš cilj je da budemo treći, a onda finale Kupa i borba za trofej. Iako ga nismo još izborili želimo da to finale bude šlag na tortu", dodao je Makedonac.
Sarajevo u narednom kolu gostuje najboljoj ekipi lige. Utakmica protiv Zrinjskog se igra u subotu od 19 sati.
"Nekad imamo oscilacija, ogroman pad koncentracije. Dogodi nam se da igramo vrhunski, pa onda pravimo grešku kao djeca", dodao je makedonski stručnjak.
"Hoćemo da vratimo publiku na stadion i Koševo treba da bude naš bastion i igračima na poluvremenu sam rekao da trebamo odigrati kvalitetnu utakmicu."
Vasoski se za kratko vratio na meč protiv Leotara u prošlom kolu kazavši da je njegova ekipa bila u kontra ritmu te da još uvijek žali što je izostala domaća pobjeda protiv Borca.
"Naš cilj je da budemo treći, a onda finale Kupa i borba za trofej. Iako ga nismo još izborili želimo da to finale bude šlag na tortu", dodao je Makedonac.
Sarajevo u narednom kolu gostuje najboljoj ekipi lige. Utakmica protiv Zrinjskog se igra u subotu od 19 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne treba suditi stoperima protiv Rudara kad nisu centra presli kako treba ...
Stoperu suditi kad igra protiv dobre ekipe i pod presingom, al slazem se da Lazic treba igrati prije Dupovca.
Stoperu suditi kad igra protiv dobre ekipe i pod presingom, al slazem se da Lazic treba igrati prije Dupovca.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Mozda bi mi mogli malo i g.ovana pojesti za ovog Dala, prvi ja
, mali kao da nadolazi ne ureklo se.
Dobra predstava, vrijedilo se mrznuti na Istoku za ovu sesticu, cestitke svim igracima i Vasoskom.

Dobra predstava, vrijedilo se mrznuti na Istoku za ovu sesticu, cestitke svim igracima i Vasoskom.
Zasto Dal nije dobio poziv za repku?? Pitam za druga 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Lazic odlican danas, ima fin pas naprijed al ogroman problem je sto je strašno spor. Izgurati s njim ovu polusezonu i onda traziti ozbiljnog stopera. Niho je sve bolji, vraća formu, mlad, naš, bit ce on OK
Ruku na srce, vasoskom je mnogo lakse ovo sve sa suljicem, avramovskim, hamzom itd.. haman kod svakog gola je neki od njih nesro napravio uz dala koji uz njih bas napreduje i ima prostoraSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:26Vraćaj Sablića, tjeraj makedonsku ublehu ništa nije pokazao još je imao pripreme!!!
![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Bravo momci, odlicna partija. 
Al ne treba se zanosit ovim sad, ova odbrana Rudara sto sam danas vidio je katastrofalna, ibretio sam se sta ljudi rade u odbrani.

Al ne treba se zanosit ovim sad, ova odbrana Rudara sto sam danas vidio je katastrofalna, ibretio sam se sta ljudi rade u odbrani.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Mi od Sablica nismo ocekivali da rastura Zrinjski i Tuzlu ili Borac ovim rezultatom. Ali sa onom ekipom se morao uzeti Rudar i Leotar i bar bod sa Velezom, i dosta lakse proci Ljubic u kupu.keli je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:39Ruku na srce, vasoskom je mnogo lakse ovo sve sa suljicem, avramovskim, hamzom itd.. haman kod svakog gola je neki od njih nesro napravio uz dala koji uz njih bas napreduje i ima prostoraSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:26Vraćaj Sablića, tjeraj makedonsku ublehu ništa nije pokazao još je imao pripreme!!!
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Kod Sablica bukvalno svi igraci su bili katastrofa i ne bili kakve formacije i taktike je postavljao, on da je imao i Ronalda i Mesija sve bih isto bilo.keli je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:39Ruku na srce, vasoskom je mnogo lakse ovo sve sa suljicem, avramovskim, hamzom itd.. haman kod svakog gola je neki od njih nesro napravio uz dala koji uz njih bas napreduje i ima prostoraSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:26Vraćaj Sablića, tjeraj makedonsku ublehu ništa nije pokazao još je imao pripreme!!!
![]()
+ Svaki intervju ponizavao igrace i klub.
Evo i HL
Savez pise 1400
Hvala Bodulu za lijep gol protiv Želje, ali adio bih ja njemu na ljeto. 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma nije to bas tako. Kakav god trener da je vodio kobiljara, bagarica, bodula koji slabo trci tesko da bih od njih napravio ovo sto mogu suljic avram catakovic. Jednostavno eksplozivniji i kompletniji igraci naprijed. Ne kazem da je sablic vele trener al svakako da je imao ove momke imao bi vise bodova na kontu. Hvala Mirvicu na ovoj trojci prema naprijed. bit ce ovo dobro.f0rest1946 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:47Kod Sablica bukvalno svi igraci su bili katastrofa i ne bili kakve formacije i taktike je postavljao, on da je imao i Ronalda i Mesija sve bih isto bilo.keli je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:39Ruku na srce, vasoskom je mnogo lakse ovo sve sa suljicem, avramovskim, hamzom itd.. haman kod svakog gola je neki od njih nesro napravio uz dala koji uz njih bas napreduje i ima prostoraSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:26Vraćaj Sablića, tjeraj makedonsku ublehu ništa nije pokazao još je imao pripreme!!!
![]()
+ Svaki intervju ponizavao igrace i klub.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt: