Wlcm back. Tek sad vidim

P.S. mogli smo jos koji uvalit realno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Wlcm back. Tek sad vidim
Koliko je ograničen Hebib vidjelo se opet danas, umjesto da čovjeku gurne loptu u kontru on vraća nazad. Samo polako, očistiti ćemo se i njih...MortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:52Samo još da dočekamo da odu iz kluba, ovako ih nekad i moraš trpiti na terenu/klupi.Ahmoveliki je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:06Svaka sefu cast sto malog forsira, a ne svog zemljaka na desetci
Danas je sve bilo savršeno.![]()
![]()
Trofej kupa BiH i 3. pretkolo konferencijske lige bi bilo ok za ovu godinu, realno je to očekivati samo dati podršku Mirviću, Vasoskom i momcima do kraja.hazarder je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:08Bravo momci, što reče brat iznad, odmah mi je ovaj **** dan 300% bolji.
Oba beka, štoper, devetka koja nije klasični tanjiraš, istrpit trenera još jedne pripreme i eventualno polusezonu uigravanja i mušterija smo za DK a ako nas prosere možda se i u Europi više od dvije utakmice odigra.
Javit ce se cim izgubimo a prvi ce biti NisamInsajder da pametuje kako nemamo igre ..Kockoglavi je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:00Gdje ini pljuvaci novoregistrovani nestadose. Bravo momci idemo dalje.
Zato sam i pisao jučer da bi volio da produžimo ugovor sa njim, jeftin a trenutno je naš najbolji stoper. Sa ostalom trojicom ne produžavati ništa i hvala im u svakom slučaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:14Ja od nastavka sezone po 1000 puta napisao da stoperski par mora biti Lazic-Mujakic.Ni Dupovac ni Palic.Lazic doktorski danas,a Niho uz njega dosta sigurniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.