Nevjerovatno neinteligentan igrac.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šećer ko rukom daje lopte
On ko baba kakva trci, jednostavno covjek nepokretljiv
Trka 0 bodova, u jacim utakmicama ga pojedu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Još 3 gola smo mogli zabiti, šteta.
TAAAREEEEE 

Kako kloc maleni ispada na desnoj strani pa to je Bogu plakati
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- f0rest1946
- Kontakt:
Wtf vodimo 6-0 i vi se zalite i pljujete neke igrace
Al je Toxic postao ovaj forum, uzivajte braco.

Al je Toxic postao ovaj forum, uzivajte braco.
Trpaaaaaaaj
-
- Kontakt:
Sada mi je još manje jasno kako Leotar nismo dobili
Uzivam iskreno, bas su me iznenadili danas
Al mislima vec u Mostaru i kupu, i sta nas sve ceka jos do kraja
-
- Kontakt:
Ko' Kuduz, Bademu 

Istina je da bljesnemo. I to idu zasluge treneru. Isto tako ima utakmica gdje ne mozemo prilike napraviti, isto idu kritike na racun trenera jer nije postavio kako treba. Kako je moguce da smo mi vidjeli da Bagaric malo meda daje a da je Catakovic bolji kao centarfor nego kao krilo. Derbi je poraz trenera. Najgora moguca postavka. Ali eto popravlja se, i uvidja greske neka ga. Nadam se da cemo blistati ako Bog da ako prodjemo u finalu kupa kao danas ili kao protiv Posusja.
21.vijek, Janja dobila od Vlade kantona Sarajevo 100hiljada da pokrije tribinu, mi ni metar da se pomaknemo. Strasno postaje, na Kosevu se navuce ko nigdje.
21.vijek, Janja dobila od Vlade kantona Sarajevo 100hiljada da pokrije tribinu, mi ni metar da se pomaknemo. Strasno postaje, na Kosevu se navuce ko nigdje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh kakva utakmica i igra jbt. Jest da sam se smrznuo k'o pi.čka, ali nema veze, vrijedilo je.
Usput rečeno, Dupovac i Hebib više ne smiju prismrditi u prvih 11.
Usput rečeno, Dupovac i Hebib više ne smiju prismrditi u prvih 11.
Da se cotiram
Fudo je napisao/la: ↑13 mar 2022, 22:04Ovo je do sad jedan od trenera koji ima neki "rukopis". Jesmo igrali slabo protiv kona, ali vec od ove utakmice sa lesiarima se da vidjeti sta zeli tj. stvaranje viska na krilima i izgleda da zeli igrati neku vrstu presinga..treba vremena da se to uigra. Rijetko sam bio za bilo kojeg trenera kojeg smo imali, ali meni ovaj obecava. Protiv borca smo odigrali pravo dobru tekmu, al nismo imali srece/znanja da ispratimo odlicno postavljenu igru. Trebalo je biti najmanje 3-0. Po mom misljenju u ovu igru bi se odlicno uklopio Cmiljanic da igra napadaca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ma bravo momci, idemo dalje

Odlično, fenomenalno

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Doktorinho, napoleon72, ubipara, VolimoSarajevo i 73 gosta.