FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2000+ stranica, najveći smo stručnjaci na dunjaluku 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma šejtan voli malo da pelja loptu, zato i nije uspio u zadnja 2 kluba jer se voli zayebavatiAhmoveliki je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:50Koliko je Kapic inteligentan igrac dokazao je s ovim da se nije pomjerio kako treba, a kontolisao je sredinu dok je recimo Andrej poginuo, nema gdje ga nije bilo i tek tad primjetis da je dobar.
Vollio bih stvarno da se neko tom momku posveti, to je jednostavno igrac sa zadatkom i to je to i takvi su zlato u ekipi...
Suljic je nas najbolji igrac, volio bih samo da je ozbiljniji da ide konkretno, imao bi bar go i asistenciju ili dvije po utakmici!

Avramovski i Hamza top, Varešanović također veoma veoma dobar

Ali šta zna Avramovski, kažu stručnjaci bolji yebeni Andjusic

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel vam lijepo iz toplog doma tipkati a? Dok mi budale se ovdje smrzavamo jel... Bravo pitari bravo 

Čeka se ta 2004.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam nesto hvalio Varesanovica ali sjecam se da sam rekao da nam on nije neki problem u ekipi i da moze nesto biti od njega.Naravno nisu 3 dobre utakmice mjerilo ali zadnje 3-4 utakmice igrao kao lud.Kao da mu je Vasoski umetnuo neki boost.Suljic i Avramovski klasa.Napokon Hamza na spicu,da je Bagaric tu onaj prvi gol nikad ne bi zabili.
Sabanovic zayebao 2-3 dobra napada
Idemo jako!Jos koji zabiti u drugom i mirno privesti utakmicu kraju.Pidro ima 2 zuta,nek se pazi jer drugog lijevog beka nemamo.
Svaka cast ljudima zaduzenim za odrzavanje terena

Sabanovic zayebao 2-3 dobra napada
Idemo jako!Jos koji zabiti u drugom i mirno privesti utakmicu kraju.Pidro ima 2 zuta,nek se pazi jer drugog lijevog beka nemamo.
Svaka cast ljudima zaduzenim za odrzavanje terena

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Prva utakmica ove sezone propustena, jbga temp, a ovi ostali kojim je bilo mrsko radi zime…
Samo pustiti Vasoskog i ne pravit se pametan puno. Ima neku viziju i na duze staze moze biti samo bolje.
Ovakve ekipe se moraju napasti prvih 20 min zabit gol dva i lagano privodit kraju.
Avramovski, bravo majstore, volio bih te vidjeti na 10, samo da te povrede zaobidju aBd !
Samo pustiti Vasoskog i ne pravit se pametan puno. Ima neku viziju i na duze staze moze biti samo bolje.
Ovakve ekipe se moraju napasti prvih 20 min zabit gol dva i lagano privodit kraju.
Avramovski, bravo majstore, volio bih te vidjeti na 10, samo da te povrede zaobidju aBd !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
BOOOOOOM
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
DAAAAAAAAAL
Kako Mak nas jeb..
ali nema mjesta da dobije poziv u21. 

-
- Kontakt:
Sto volim kad "stručnjaci" moraju u rupe , bravo Dal majstore 

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 apr 2022, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pa samo debil kao ti moze pomisliti da govorim za vani ljude debilu debilni.Ahmoveliki je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:59Nisi glupane mozda slucajno pomislio da ljudi vani zive?
Zadnja izmjena: Cokituki, dana/u 10 apr 2022, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaka sefu cast sto malog forsira, a ne svog zemljaka na desetci
-
- Kontakt:
Cokituki je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:05Pa samo debil kao ti moze pomisliti da govorim za vani ljude debilu debilni.Ahmoveliki je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:59Nisi glupane mozda slucajno pomislio da ljudi vani zive?

-
- Kontakt:
Pa ja kad sam zimus napisao na pripremama da vidim zasto ga Vasoski gura i da u prijemu lopte ima vise fudbalskog u njemu nego u vecini ekipe, ljudi mi govorili da ne razumijem fudbal.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ostaviti sta i za lazne

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Ima'l neko snimak treceg gola? Zakasnio sam