Još da igrači nisu prodali utakmicu Posušju i igrali kladionicu sada bi već 3 boda razlike bilo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Još da igrači nisu prodali utakmicu Posušju i igrali kladionicu sada bi već 3 boda razlike bilo.
Dobro si, izvukli su remi. Šta igra Hrelja kod njih, jel krilo ili špic?
Da sam kod kuće (u BiH), išao bih.Hulahopka je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:50Normalno da su prodali,to je budali jasno. A bolje bi ti bilo da ides na utakmice a ne da ovdje palamudis po cijeli dan.
Jašta su,dva dana ranije primili platu.Hulahopka je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:50Normalno da su prodali,to je budali jasno. A bolje bi ti bilo da ides na utakmice a ne da ovdje palamudis po cijeli dan.
Rudar - gosti
Taman se poklopilo da imaju za uložiti i poduplatiUBIPITAR je napisao/la: ↑09 apr 2022, 20:44Jašta su,dva dana ranije primili platu.
I kao što rekoh,Hodžić za BH uslove odličan igrač.
Borac kuci subota, Sarajevo na koševu srijeda
Pogled na ovu tabelu će ti sve kazati.Raonffa je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:32
Ali eto, kad sagledaš situaciju malo bolje, nema teorije da Vico dopusti da Borac padne sa trećeg mjesta, odnosno da zijane Europu, a sa druge strane nas kolje mnogo nefudbalskih stvari zbog čega sve to nije realno.
Mada kažem opet, u prirodi je da se nadaš nečemu, jer ako nemamo neki takmičarski motiv možemo komotno zijaniti sve do kraja, opstanak je osiguran, navijači neka dolaze na domaće utakmice i to je to od nas. I čini mi se da je i Edis nešto slično naglašava u svojim izjavama što je meni opet, bez obzira na sve nedaće, neprihvatljivo za klub poput Želje.
Ma znam sve, ali mora se upravo na tim gostovanjima poraditi, jer ova ekipa igra bolje nego što je igrala ona jesenas i može biti ravnopravno konkurentna i kući i na strani.Virtu4l je napisao/la: ↑09 apr 2022, 23:37Pogled na ovu tabelu će ti sve kazati.Raonffa je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:32
Ali eto, kad sagledaš situaciju malo bolje, nema teorije da Vico dopusti da Borac padne sa trećeg mjesta, odnosno da zijane Europu, a sa druge strane nas kolje mnogo nefudbalskih stvari zbog čega sve to nije realno.
Mada kažem opet, u prirodi je da se nadaš nečemu, jer ako nemamo neki takmičarski motiv možemo komotno zijaniti sve do kraja, opstanak je osiguran, navijači neka dolaze na domaće utakmice i to je to od nas. I čini mi se da je i Edis nešto slično naglašava u svojim izjavama što je meni opet, bez obzira na sve nedaće, neprihvatljivo za klub poput Želje.
Odigrati ozbiljno ovo što je ostalo do kraja, ako se pruži neka šansa iskoristiti je, ali teško. Ako neko bude padao, to će biti Tuzla City, Borac nikako, ali opet, zaostatak je preveliki da bi se zanosili.
Ovaj jedan je napisao krilo. Ali mislim da bi puno produktivniji bio kao špic.Bersaga je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:12Dobro si, izvukli su remi. Šta igra Hrelja kod njih, jel krilo ili špic?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ELDIABLO20 i 52 gosta.