I ne zaslužuje taj proliv od kluba da ide igdje. To ti je isto kao da PSG ili Man City ne mogu izboriti Evropu u svojim ligama. Bukvalno, to je taj omjer. Pardon, PSG i Man City su oduvijek imali veliku bazu navijača . Nije isto!MostarskiSin je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:53Prvenstvo
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
Kup
Velež
Tuzla nece u europu ukoliko vec danas Husref ne dobije otkaz
Pijacari napadaju milu i covu lopove ali su njihovi iz sda olicenje postenja.
Kad vec spominjes dvoicu moras i treceg musketira jer ipak svi za jednog jedan za sve je nas moto.AlemC85 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:00Naravno da su ista ****. Beus i Vico isto su ko Čović i Dodik. Dokle, sve zavisi od sabura onih koji sve ovo trpe. Nažalost.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:55Ma nece se ovi iz zrinskog bunit, ista su to vnago![]()
Kako igrača Borca nije stid, ja bi se stidio da mi neko ovoliko navlači.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:55Ovo je cirkus, ako treba Borac da dobije, pa sto ne kazu negdje, salju ovo govvno od sudije, smece jedno ucmalo. Povraca mi se od ovakvog sudjenja. Nekom je ovo normalno, neko je ponosan na ovaj Borac.
Ma smeće sa svih strana, jednostavno ovdje je sve truhlo i kriminalnonacionalistički podijeljeno. Najlakše napast i pljuvat “one druge” a ista **** i ljiga, prodana duša i s “treće strane” …Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:03Pijacari napadaju milu i covu lopove ali su njihovi iz sda olicenje postenja.
Pola ih na sudu![]()
![]()
![]()
Koliko znam, Begić je SDP, mada to ne mijenja činjenicu da on ništa nije bolji.Cokituki je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:05Kad vec spominjes dvoicu moras i treceg musketira jer ipak svi za jednog jedan za sve je nas moto.AlemC85 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:00Naravno da su ista ****. Beus i Vico isto su ko Čović i Dodik. Dokle, sve zavisi od sabura onih koji sve ovo trpe. Nažalost.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 18:55Ma nece se ovi iz zrinskog bunit, ista su to vnago![]()
Nemoj zaboraviti Bakira, isto ti je kao i kamen temeljac ovog sada stanja u obliku Begica sve ti je to on pripremio za ovo danas. Ne moze kanalizacija biti kanalizacija bez nekog bjednika ala bosnjaka i zajednickih fekalija na sva tri jezika.
Dok to primitivci shvate i kad misle da je jedna strana Bogom odabrana imas onda i ovakvo stanje u drzavi a i nogometu.Convicts1988 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:07Ma smeće sa svih strana, jednostavno ovdje je sve truhlo i kriminalnonacionalistički podijeljeno. Najlakše napast i pljuvat “one druge” a ista **** i ljiga, prodana duša i s “treće strane” …Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:03Pijacari napadaju milu i covu lopove ali su njihovi iz sda olicenje postenja.
Pola ih na sudu![]()
![]()
![]()
Koliko znam balija je balija bez obzira kojom bojom se krasi al glavna kurava jeste najca strranka u zadnjih 30 godina, znas valjda koja da ne pominjem ime ljudi poste.AlemC85 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:07Koliko znam, Begić je SDP, mada to ne mijenja činjenicu da on ništa nije bolji.Cokituki je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:05Kad vec spominjes dvoicu moras i treceg musketira jer ipak svi za jednog jedan za sve je nas moto.
Nemoj zaboraviti Bakira, isto ti je kao i kamen temeljac ovog sada stanja u obliku Begica sve ti je to on pripremio za ovo danas. Ne moze kanalizacija biti kanalizacija bez nekog bjednika ala bosnjaka i zajednickih fekalija na sva tri jezika.
Tačno, jedini gori od njih dvojice su Džemidžići, Durići, Kazlagići, Topalovići i ostali "naši" smradovi među Vicinim ljudima u savezu i sudijama, e prvo se njima treba nayebati majke pa onda ostalim smetljarima.
Bravo. Ove što si nabrojao su glavni krivci jer su se prodali za funkcije. Ali polako neće ni oni još dugo. Skočit će nekome sve ovo na nos.Raonffa je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:11Tačno, jedini gori od njih dvojice su Džemidžići, Durići, Kazlagići, Topalovići i ostali "naši" smradovi među Vicinim ljudima u savezu i sudijama, e prvo se njima treba nayebati majke pa onda ostalim smetljarima.
Pa ja ne pamtim da se jedan tim gura već dvije godine u ovolikoj mjeri kao Borac, nemoguće fakat. Al' hajde da su oni jaki pa da mogu većinu mečeva samostalno rješavati, ali na njihovoj svakoj mogućoj domaćoj utakmici sudije sude 80-20 u njihovu korist + još često se dešavaju sudijske odluke koje idu na štetu protivničkih ekipa.