Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Lakazet opasniji po nas
Vidi im stavova na terenu
i mi treba da očekujemo Ligu Prvaka
U sezoni gdje je konkurencija za LP nikad lošija mi chokeamo i ovo
Vidi im stavova na terenu

U sezoni gdje je konkurencija za LP nikad lošija mi chokeamo i ovo

Sad će to Ketija riješiti, citiraj me za godinu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja razumijem da nervoza hvata maha, al ovo je zesca glupost. U sezoni kad imas 3 apsulutno sigurna ucesnika u LP, i to koliko su dobri svi se bore za trofej te iste LP.
Na kraju ostaje to cetvrto mjesto za koje se borimo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

stizemo ovo nema veze sta je 2 0
dobro je to što odegard i smith rowe ne rade ništa ni naprijed ni nazad
dobro je to što odegard i smith rowe ne rade ništa ni naprijed ni nazad
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 09 apr 2022, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da su iole Junajted i Spursi kako treba bili davno bi ispali iz borbe za LP, Celzi je isto tako podbacio debelo
Ti smatras da ne chokeamo ovo sto imamo?
Skoluje nas Potter boktemazo frajer nije dobio tekmu zadnjih 8 kola

Bolje Cech branio uglove svoje blize nego Ramsdale, fuj

Mikel pokušava igrati fudbal bez veznog reda, la havle. Oba gola smo dobili jer je autoput na sredini terena i niko ne čuva igrače koji dolaze.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahhaha joj ekipe joj dragi allahu
Ovo ce biti prekretnica i zadnji poraz do kraja sezone.
vidi se ko je veći struĆnjakbega_afc je napisao/la: ↑09 apr 2022, 14:23Ma neka ih se boje za koji dan, mi ćemo ovo danas rutinirati. Čekamo samo da Anel postavi sastav da vidimo Nenaru u ekipi.Rosicky je napisao/la: ↑09 apr 2022, 14:12Bojim se tih ekipa koje su u drastičnom padu a imaju standardnih 11 koji se više manje ne mjenjaju.
Kod nas se može namirisati krv i to da se nećemo dobro nositi s tim ako nas pritisnu pa samim tim mislim da će nas probati pritistnuti od početka ne bi li zabili i branili se ostatak utakmice.Nadam se da griješim ali je to ekipa koja igra do 2 gola u tekmi i ima izuzetne skakače koji će nas pokidat u oba smjera.
Jako smo se teško nosili s njima dosad i zavidno puta su nas dobili u tim čvrstim i nezanimljivim utakmicama,ne odgovaraju nam ni kada smo spremni a sada kada imamo 9 igrača u rosteru nekakav X se nameće sam od sebe.

Ljudi se ovdje prave blesavi kad im kažeš da je Arteta spiskao 150 miliona i da tek tako kažeš - ma nema veze, no pressure.
Emeryu se glava skidala sa gorim rosterom pobogu, zasluge pripadaju njemu donekle, ali pogledaj šta se dešava zadnje dvije tekme, Palace i Brighton
Šansu iz igre stvorili nismo 75 minuta hej
Emeryu se glava skidala sa gorim rosterom pobogu, zasluge pripadaju njemu donekle, ali pogledaj šta se dešava zadnje dvije tekme, Palace i Brighton

Šansu iz igre stvorili nismo 75 minuta hej

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 09 apr 2022, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Gori si mi od Vede postao, bolje da ne gledate obojica. A plus druga stvar, vidiš da nema Nenare.Rosicky je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:29vidi se ko je veći struĆnjakbega_afc je napisao/la: ↑09 apr 2022, 14:23Ma neka ih se boje za koji dan, mi ćemo ovo danas rutinirati. Čekamo samo da Anel postavi sastav da vidimo Nenaru u ekipi.Rosicky je napisao/la: ↑09 apr 2022, 14:12
Bojim se tih ekipa koje su u drastičnom padu a imaju standardnih 11 koji se više manje ne mjenjaju.
Kod nas se može namirisati krv i to da se nećemo dobro nositi s tim ako nas pritisnu pa samim tim mislim da će nas probati pritistnuti od početka ne bi li zabili i branili se ostatak utakmice.Nadam se da griješim ali je to ekipa koja igra do 2 gola u tekmi i ima izuzetne skakače koji će nas pokidat u oba smjera.
Jako smo se teško nosili s njima dosad i zavidno puta su nas dobili u tim čvrstim i nezanimljivim utakmicama,ne odgovaraju nam ni kada smo spremni a sada kada imamo 9 igrača u rosteru nekakav X se nameće sam od sebe.![]()
Ramsdale je krs u zadnjih mjesec dana. Sve su ovo odbranjivi sutevi.
Naravno opet onog amatera Lokonge nema da zatvori povratnu.
Naravno opet onog amatera Lokonge nema da zatvori povratnu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šta je ovo biloooooooo debilčineeeeeee, aaaaaaaaaa
Dajte mu otkaz vise,ni ko igrač nije vrijedio, kad se sjetim samo onih njegovih alibi pasova prvom do sebe i kako bi se usrao na svaki jaci presing ovakvi rezultati i imaju smisla.
Hahahahahhahahahahahahha Lakazet ostao 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ne mozemo mi bez parteya i tierneya nista, zamjene su lose i jbg stas ti tu.. nema dovoljno kvaliteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.