FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bravo majstore opet Gnabry lijevo a Sane desno
Ovo toliko loše izgleda i bezidejno, daj Boze da se sta promijeni do Vilareala
Ovo toliko loše izgleda i bezidejno, daj Boze da se sta promijeni do Vilareala
Sané prelos u posljednje vrijeme i rjesenje je da ga se prebaci na desno krilo koje mu uopste ne lezi. Zbog cega?
Kakv viljareal, ispadamo, a ako i prodjemo bice grdnja od Liverpoola
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema sanse da je ovo do igraca, eto jednostavno nema sanse.
Do prije par mjeseci su radili sta su htjeli pred protivnickim golom, danas za 45 minuta nemaju udarac prema golu Augsburga.
Nema sistema, igraci su letargicni, bezvoljni, neki i suvise sebicni (citaj Gnabry) te kad se sve to sabere dobijemo to sto danas gledamo.
Moze Augsburg komotno ovdje do pobjede, samo ako budu malo prisebniji.
Do prije par mjeseci su radili sta su htjeli pred protivnickim golom, danas za 45 minuta nemaju udarac prema golu Augsburga.
Nema sistema, igraci su letargicni, bezvoljni, neki i suvise sebicni (citaj Gnabry) te kad se sve to sabere dobijemo to sto danas gledamo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, do prije koji mjesec smo igrali inerciju Flikovog sistema i forme. Ja i dan danas ne mogu vjerovati kako smo dobro igrali pod flikom.Omerbavarac je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:21Nema sanse da je ovo do igraca, eto jednostavno nema sanse.
Doduse, nije niko uzbiljan ni doveden.
S ovim kadrom na domacem terenu moras lomiti Augsburg.
Tacno dok je trajao stari sistem su kidali. Ovaj kako implementira svoje ideje sve gore.
Tacno dok je trajao stari sistem su kidali. Ovaj kako implementira svoje ideje sve gore.
Nur der FCB
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto je najgore on je unazad nekoliko utakmica vratio 4 igraca nazad ali su svi smuseni zbog svih tih ludih formacija da su se izgubili u onom sistemu u kojem su bili najbolji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Malo ko zna igrat na postavljenu odbranu i autobuse, takvih je 2-3 trenera, a za Bajern se ocekuje da ce skoro svi igrati tako. Nagelsman prvo mora da skonta da ovo nije Lajpcig ni Hofenhajm.
-
- Kontakt:
Mogu mislit da su ovako igrali pod Flickom jednu utakmicu, onaj Salihamidzic bi srao na sva zvona. Poserem i njega i Nagelsmanna i Kovaca. Obojicu on doveo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Flick je srao prosle godine s odbranom i namjerno ignorisanje Hernandeza. Al naprijed je bilo fantasticno i Nagelsmann krenuo odlicno. Sada mijena strane Saneu i Gnabryu pa s tri nazad pa s cetiri i skenjao kljucni dio sezone.
Nur der FCB
Imao je Flick svojih sranja npr forsiranje kiksera Alabe i šikaniranje Hernandeza samo zbog Hasana.Primali smo preko 2 gola po utakmici odbrana nije postojala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Meni ovdje koliko god krivili trenera svi,mnogo više smeta stav i manjak volje kod igrača.
Bukvalno govor tjela nula,bezvoljno svi izgledaju,ne želim reći namjerno ali brate nisu zaboravili igrati zadnjih mjesec dana,nemože trener ući igrati i šutati na gol.
Kad ste zadnji put vidjeli Mullera i Kimicha da zagalame,da vrište,negoduju za izgubljene lopte,nema tog zadnjih mjesec,nema lewe nigdje,neznam možda griješim ali meni sve ovo izgleda tužbo i ovo igovori i sve dosta je poljuljalo ekipu,previše.
Sanea sam smatrao igračinom,ali ovo zadnjih mjesec je srsmota,brate šeta tamo vamo,najoničnije pasove ne uspijeva odraditi.
Sve u svemu mislim da je ovo mnogo dublje od trenera i da ima sigurno problema u tim za koje neznamo
Bukvalno govor tjela nula,bezvoljno svi izgledaju,ne želim reći namjerno ali brate nisu zaboravili igrati zadnjih mjesec dana,nemože trener ući igrati i šutati na gol.
Kad ste zadnji put vidjeli Mullera i Kimicha da zagalame,da vrište,negoduju za izgubljene lopte,nema tog zadnjih mjesec,nema lewe nigdje,neznam možda griješim ali meni sve ovo izgleda tužbo i ovo igovori i sve dosta je poljuljalo ekipu,previše.
Sanea sam smatrao igračinom,ali ovo zadnjih mjesec je srsmota,brate šeta tamo vamo,najoničnije pasove ne uspijeva odraditi.
Sve u svemu mislim da je ovo mnogo dublje od trenera i da ima sigurno problema u tim za koje neznamo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od 70-e minute su prodisali a nakon gola je to sasvim druga ekipa sto mozda govori da su psihički u banani i da im treba da povedu da bi dalje nastavili igrati kako znaju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pred punim tribinama su morali rasuti Augsburg ali recimo sa su osim svih ranije nabrojanih negativnih strana, malo povukli rucnu i s mislima u narednoj utakmici koja ih sve ocekuje a vjerovatno je to u ovom momentu najvaznija utakmica sezone.
Treba pohvaliti Sabitzera i Nianzoua koji su sasvim korektno odradili svoje minute.
S druge strane, Dorsch je bio sjajan, mnogo se nafurao na svoju bivšu ekipu.
Treba pohvaliti Sabitzera i Nianzoua koji su sasvim korektno odradili svoje minute.
S druge strane, Dorsch je bio sjajan, mnogo se nafurao na svoju bivšu ekipu.
Ne mogu se nikakvi posebni zaključci izvlačiti iz ove utakmice, kako je nama bilo eto tek da je odgledamo, tako je i njima bilo tek da je odigraju.
Sad čekati šta će utorak donijeti, treba nam jedna izvedba onako iz najboljih dana, jer se nešto ne sječam kad smo zadnji put dva puta zaredom sačuvali praznu mrežu. Činjenica je da teško izlazimo na kraj s dobro postavljenim obranama koje se brane u dva bloka i čekaju greške kojih kod nas ne manjka. Kad načmemo protivnika i on se malo otvori onda to sve lakše ide. Dobro bi bilo rano zabiti.
Sad čekati šta će utorak donijeti, treba nam jedna izvedba onako iz najboljih dana, jer se nešto ne sječam kad smo zadnji put dva puta zaredom sačuvali praznu mrežu. Činjenica je da teško izlazimo na kraj s dobro postavljenim obranama koje se brane u dva bloka i čekaju greške kojih kod nas ne manjka. Kad načmemo protivnika i on se malo otvori onda to sve lakše ide. Dobro bi bilo rano zabiti.
Alaba nas je prosle god kostao LP. I sa Boatengom cinio odbrsnu koja je primila najvise golova u zadnjih 30 god.
Nur der FCB
Možda u nekom drugom paralelnom univerzumu ali u ovom ipak ne.Čovjek koji je pravio kikseve svaku drugu utakmicu ne može u istu rečenicu sa Hernandezom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema tu kruha dok se ne počne lupati po džepu počevši od trenera koji gura Sanea desno i Gnabrija lijevo, a da ne spominjemo gospodu igrače koji eto ne mogu igrati više od jedne formacije, iste one s kojom su ispadali od drugoligaša i već legendarnih Pariških čokera...
Dođi tražiti posao na građevini i reći da zahtjevaš 3k eura, ali ne ideš višlje od niskog prizemlja, tako i magarci, daj mi 20 milja ali mogu igrati samo na jednoj poziciji i moram igrati stalno, ne odgovara mi ni debeli Carlo, nemam poštovanja ni prema Juppu, samo tražim novi ugovor i nemam motiva ni u kupu, ni ligi, a i LP je postala bezveze...
Dođi tražiti posao na građevini i reći da zahtjevaš 3k eura, ali ne ideš višlje od niskog prizemlja, tako i magarci, daj mi 20 milja ali mogu igrati samo na jednoj poziciji i moram igrati stalno, ne odgovara mi ni debeli Carlo, nemam poštovanja ni prema Juppu, samo tražim novi ugovor i nemam motiva ni u kupu, ni ligi, a i LP je postala bezveze...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.