Premijer liga BiH - aktuelno
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma OK je, mrzili ste ih i prije toga i vatreno docekivali, pa ocekivali da odigraju za vas kad je zagustilo.Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:22Ali je činjenica da su ova dva kluba nečasno pustili utakmice, i opet kaže: TO JE U REDU.
Ali zbog toga mi dozvoli, da ih mrzim iz dna duše. Je li to OK?
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kontam nesto, situacija Sarajevo 3, Borac 4, Sarajevo - Velez finale.
Kakva bi to lakrdija bila
Kakva bi to lakrdija bila

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Sad je neuporedivo veća, i bit će vječna.Osttribine je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:25Ma OK je, mrzili ste ih i prije toga i vatreno docekivali, pa ocekivali da odigraju za vas kad je zagustilo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Care nikad nisam porekao da je tad bilo do nas i da smo mi krivi koliko vidim i ostatak je takvog stava, ako bi se i ove godine ne daj Boze isti scenario desio opet smo sami sebi normalno krivi. ALI ne moze se reci da je to sto se desilo u tih par utakmica cistog posla to i svaka budala zna da nije uredno.Osttribine je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:20I onda dodje ono "ALI"...Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:16Haman ti ne čitaš često, pa ne znaš kako treba adekvatno obavljati tu radnju. Ako se vratiš na moj prvi post u ovoj diskusiji, vidjet ćeš da piše: NAJVIŠE SMO KRIVI MI...Osttribine je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:12
A izraz "odje.bi" je neki lijepi gest prema sagovorniku, oprosti nisam znao![]()
A cinjenice jesu, mozete se na glavu nasaditi ali tako vam je, cinjenica jeste da ste tada sami o svojoj subini odlucivali, ne kazem da vas Zeljo i Velez nisu z.ajebali jer su pustili te dvije tekme, ali opet sve do vas bilo, na kraju krajeva imas i situaciju gdje Sloboda ne moze meda te sezone i ode kod Luje u Gabelu i zavali mu 4 komada, sto ono kazu ni vase maslo nije za Ramazana.
Uglavnom sa srecom do kraja, ne zelim vam ispadanje, ali ovisite i gledajte vise na sebe, a ne sta ce i kako ce drugi odigrati.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ti uredno ovo na Tusnju sto se momentalno desava
-
- Kontakt:
Hareeeeee 

Ima Aza Kamikaza da ih sad izbičuje u svlačionicama hahahahahhaaha
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U 3 utamice primili 12 komada
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Joj želješčara u drugom nisu mogli gola dati.

-
- Kontakt:
Taman sam pomislio da ce handzic odjaviti "omiljenog" mu trenera 

Dobra utakmica,Tuzla bas lose prekide brani,mislio sam nakon Veleza da igraci bojkotuju Husrefa,ali danas su vala poginuli,pa i ono slavlje Husica na tribini kad dadose za 2:2 ko da su osvojili nesto,ono nemozes reci da nece,ali ocito nesto neštima na samom terenu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne štima to što uopšte postoje. Sevap je ono ugasiti.miky_hz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:55Dobra utakmica,Tuzla bas lose prekide brani,mislio sam nakon Veleza da igraci bojkotuju Husrefa,ali danas su vala poginuli,pa i ono slavlje Husica na tribini kad dadose za 2:2 ko da su osvojili nesto,ono nemozes reci da nece,ali ocito nesto neštima na samom terenu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 16:55Dobra utakmica,Tuzla bas lose prekide brani,mislio sam nakon Veleza da igraci bojkotuju Husrefa,ali danas su vala poginuli,pa i ono slavlje Husica na tribini kad dadose za 2:2 ko da su osvojili nesto,ono nemozes reci da nece,ali ocito nesto neštima na samom terenu.
Ma loša transfer politika, nazad puše kako god hoćeš. Prekidi, kontre, a naprijed su doveli sve i svasta Vukusic, Nsue i Krpic samo napadaci…
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Sudaca u Banja Luci