Izvinjavam se drug, ja procito na srpskom Kuriru da je Ukrajina napala Rusiju, pa mislio istina...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ode Mirva u influensere
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Trebali bi Borcu ovo kolo prici na -2
Sve dok imamo neke sanse i dok nam ne bjeze previse ne treba ni od lige tako lako odustati
Do duse imaju laksi raspored od nas ali imat ce i oni par zajebani gostovanja kao Tuzli,Zelji,Slobodi.
Yebe samo sto sa njima igramo u BL umjesto ovdje ali ako bude regularno sudjenje do kraja(znamo da nece)ja vjerujem da ih mozemo prestici.
Tuzla nam bjezi 8 bodova,medjutim oni su u bas katastrofalnoj formi(imam dojam da im igraci bojkotuju Husrefa)+dolaze nam ovdje.Bit ce svega do kraja
Sve dok imamo neke sanse i dok nam ne bjeze previse ne treba ni od lige tako lako odustati
Do duse imaju laksi raspored od nas ali imat ce i oni par zajebani gostovanja kao Tuzli,Zelji,Slobodi.
Yebe samo sto sa njima igramo u BL umjesto ovdje ali ako bude regularno sudjenje do kraja(znamo da nece)ja vjerujem da ih mozemo prestici.
Tuzla nam bjezi 8 bodova,medjutim oni su u bas katastrofalnoj formi(imam dojam da im igraci bojkotuju Husrefa)+dolaze nam ovdje.Bit ce svega do kraja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Problem je što smo na proljeće zaostali za Borcem dodatna tri boda u odnosu na jesen.
- JavierBosnia
- Kontakt:
U situaciji smo kada ti i posljednoplasirana ekipa dolazi na Kosevo da pobjeda nije zagarantovana, ali ocekujemo nego sta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Samo da pohvalim novinare koji na danasnjoj press konferenciji nisu imali nijedno pitanje i ista je trajala minut ipo
Kakvi bogalji
Kakvi bogalji
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja se ponadao sad će biti reko 30 minuta press konferencije a ono šipakJavierBosnia je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:53Samo da pohvalim novinare koji na danasnjoj press konferenciji nisu imali nijedno pitanje i ista je trajala minut ipo
Kakvi bogalji
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
U BL ce biti 1X siguran samNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:20Trebali bi Borcu ovo kolo prici na -2
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Drug, budemo li u bod dva sa Borcem kad budu gostovali na Grbavici, je li ti ocekujes da ce oni zapeti?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:20Trebali bi Borcu ovo kolo prici na -2
Shvatite da nas ljudi vise mrze nego sto zele svoju pobjedu.
Nisam vjerovao u to do prosle godine kad su se naguzili Borcu na preporuku navijaca da ni ne pokusavaju zapeti, samo da Sarajevo ne bude prvak.
Te noci u svlacionici zelje se culo slavlje vece nego u borcu..
Zapamtite da imamo dusmane po tom pitanju i kad god dodjemo u situaciju da nam oni trebaju za nesto, odmah predati to. Inace ne volim pisati o njima na nasoj temi, nego mi zaparalo ovo usi da borac ima gostovanje zelji.
Imas jos jednu stvar sto su oni krpa Vici postali i ako ne igraju po zadatku automatski ce ih izbaciti u drugu ligu.
Mislite da bi licencu dobili prosle godine da su uzeli Borca?
NEDELJA, SVI NA KOŠEVO !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Burberry46
- Kontakt:
Jel moguce ovoJavierBosnia je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:53Samo da pohvalim novinare koji na danasnjoj press konferenciji nisu imali nijedno pitanje i ista je trajala minut ipo
Kakvi bogalji

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je li realno da nisu imali niti jedno jedino pitanje?
Ko se danas sve zove novinarom tuga.
Ko se danas sve zove novinarom tuga.
- FKS -
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
"Mi od prve minute moramo krenuti bez kalukulacija i razbii njihov defanzivni blok. Apsolutni smo favoriti i pobijedit ćemo Rudar", poručio je Vasoski.
ovakav mentalitet treba da ima jedan trener Sarajeva, zamislite sta bi Sablic rekao; danas svako igra fudbala teško će biti izboriti pobjedu uz naravno branjenje na Koševu. Vasoskom dat jos jednu sezonu sigurno!
ovakav mentalitet treba da ima jedan trener Sarajeva, zamislite sta bi Sablic rekao; danas svako igra fudbala teško će biti izboriti pobjedu uz naravno branjenje na Koševu. Vasoskom dat jos jednu sezonu sigurno!

Slažem se 100% da ga treba ostaviti još jednu sezonu bez obzira na ishod ove.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 apr 2022, 13:09"Mi od prve minute moramo krenuti bez kalukulacija i razbii njihov defanzivni blok. Apsolutni smo favoriti i pobijedit ćemo Rudar", poručio je Vasoski.
ovakav mentalitet treba da ima jedan trener Sarajeva, zamislite sta bi Sablic rekao; danas svako igra fudbala teško će biti izboriti pobjedu uz naravno branjenje na Koševu. Vasoskom dat jos jednu sezonu sigurno!![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mentalitet je dobar(mada ga jos nismo vidjeli na dijelu jer stvarno djelujemo na terenu bez motiva )ali mislim da ne trebas na pressu govorit pobjedit cemo ,to se vise za svlacionicu ostavlja i tamo trebas da motivises ekipu,evo uzmi sebe da igras za protivnicku ekipu i procitas ovako nesto ma "pogino" bi na terenu da popišaš ovu izjavu i kazes ma koga ces to bolan pobjediti.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 apr 2022, 13:09"Mi od prve minute moramo krenuti bez kalukulacija i razbii njihov defanzivni blok. Apsolutni smo favoriti i pobijedit ćemo Rudar", poručio je Vasoski.
ovakav mentalitet treba da ima jedan trener Sarajeva, zamislite sta bi Sablic rekao; danas svako igra fudbala teško će biti izboriti pobjedu uz naravno branjenje na Koševu. Vasoskom dat jos jednu sezonu sigurno!![]()
Po meni bespotrebno dajes protivniku neki dodatni motiv ,znamo kako je prije bilo pa se ljepile nase izjave po svlacionicama protivnika ovog tipa.Protivkiku javno respekt svaki dati a u svlacionici igracima reci i nafurati ih da gaze protivnika.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mi ako ne osvojimo kup, mi smo ostali bez Evrope. Tuzla mnogo bježi a Borac nećemo skinuti.keli je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:59U BL ce biti 1X siguran samNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:20Trebali bi Borcu ovo kolo prici na -2
-
- Kontakt:
I mene malo strah ove izjavemiky_hz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 13:26Mentalitet je dobar(mada ga jos nismo vidjeli na dijelu jer stvarno djelujemo na terenu bez motiva )ali mislim da ne trebas na pressu govorit pobjedit cemo ,to se vise za svlacionicu ostavlja i tamo trebas da motivises ekipu,evo uzmi sebe da igras za protivnicku ekipu i procitas ovako nesto ma "pogino" bi na terenu da popišaš ovu izjavu i kazes ma koga ces to bolan pobjediti.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑09 apr 2022, 13:09"Mi od prve minute moramo krenuti bez kalukulacija i razbii njihov defanzivni blok. Apsolutni smo favoriti i pobijedit ćemo Rudar", poručio je Vasoski.
Po meni bespotrebno dajes protivniku neki dodatni motiv ,znamo kako je prije bilo pa se ljepile nase izjave po svlacionicama protivnika ovog tipa.Protivkiku javno respekt svaki dati a u svlacionici igracima reci i nafurati ih da gaze protivnika.
Mentalitet odlican za svlacionice ali nije ovo za medija,pogotovo ne za press pred utakmicu.Ne vezu nas neke lijepe uspomene poslije izjava ovog tipa.
Na pressu idu standardne price "Analizirali smo protivnika,dobro smo radili,nadam se pobjedi"
Ali hajde,ako je toliko siguran da cemo dobiti sutra ja sam najsretniji,samo kazem da ne treba podcjeniti nikoga pogotovo ne ekipu koja ima 3 strasna igraca u napadu.Valjda se nece naloziti na ovo.
Kad smo vec kod pressa,meni je neshvatljivo da se nijedan novinar nije sjetio pitati za Bodula,Oremusa i Kapica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Bila je i kod nas kad smo ih dobili na derbiju i izbili im titulu iz ruku, pa igraci tu noc cugali s Ifetom u Bosni i pjevali "nemam nista protiv nje dok na drugom mjestu je", nikad se nijedan derbi nije proslavio kao taj. Sezonu kasnije se oni sa Zrinjom ganjali za titulu, mi svi "navijali" za Zrinjski kad smo gostovali dole na proljece (ima arhiva postova i mogu se vidjet komentari). Nista mi nismo bolji po tom pitanju. U gradu Sarajevu vlada mentalitet "nek komsiji crkne krava" s obje strane Miljacke i to je cinjenica.SedrenikHz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 12:08Drug, budemo li u bod dva sa Borcem kad budu gostovali na Grbavici, je li ti ocekujes da ce oni zapeti?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:20Trebali bi Borcu ovo kolo prici na -2
Shvatite da nas ljudi vise mrze nego sto zele svoju pobjedu.
Nisam vjerovao u to do prosle godine kad su se naguzili Borcu na preporuku navijaca da ni ne pokusavaju zapeti, samo da Sarajevo ne bude prvak.
Te noci u svlacionici zelje se culo slavlje vece nego u borcu..
Zapamtite da imamo dusmane po tom pitanju i kad god dodjemo u situaciju da nam oni trebaju za nesto, odmah predati to. Inace ne volim pisati o njima na nasoj temi, nego mi zaparalo ovo usi da borac ima gostovanje zelji.
Imas jos jednu stvar sto su oni krpa Vici postali i ako ne igraju po zadatku automatski ce ih izbaciti u drugu ligu.
Mislite da bi licencu dobili prosle godine da su uzeli Borca?
NEDELJA, SVI NA KOŠEVO !
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- forza_juve
- Kontakt:
Naravno da ne treba odustati, završit sezonu najbolje kako je moguće, ugrabiti mjesto koje vodi u Evropu pa onda sljedeće sezone juriš. Napokon imamo trenera koji kaze " mi smo favoriti i idemo ih razbiti " a ne kao prethodni treneri kada ti gostuje neka truba od ekipa pa izjavi "uz malo sreće se nadamo povoljnom rezultatu"NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:20Trebali bi Borcu ovo kolo prici na -2

Ja sam sto posto uvjeren da smo mi navijači odgovorni za dobar broj prosutih bodova tako sto smo nabijali pritisak igračima i upravi. Jednostavno nemamo strpljenja sto u jednu ruku i razumijem jer su se trpile svakakve ublehe na klupi i nije bilo rezultata.
Sada napokon imamo trenera koji zna STA zeli, koji zna STA znaci ime FK Sarajevo i kojem treba podrška i strpljenje navijača a ne nakon prvog remija tjeranje. Za milog Boga svi veliki klubovi dozive neku blamažu.
Ugrabiti Evropu jer je to prioritet jer kada legne lova od Evrope onda sigurno i Ismir ima više motiva da uloži , ostaviti na klupi trenera, riješiti se škarta od igrača i onda napasti iduce sezone sve trofeje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, riki46 i 47 gostiju.