FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 09 apr 2022, 08:21

Mokes je napisao/la:
09 apr 2022, 00:17
spezial je napisao/la:
08 apr 2022, 23:35
Sad ce se i u sloveniji zaratit kakav je lik peh
Nije rat u Rusiji, već u Ukrajini. Druga stvar što su ovi suspendovani, pa stranci zbog toga imaju pravo da napuste svoje klubove.
Izvinjavam se drug, ja procito na srpskom Kuriru da je Ukrajina napala Rusiju, pa mislio istina...

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 09 apr 2022, 10:29

Ode Mirva u influensere
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 apr 2022, 11:20

Trebali bi Borcu ovo kolo prici na -2
Sve dok imamo neke sanse i dok nam ne bjeze previse ne treba ni od lige tako lako odustati
Do duse imaju laksi raspored od nas ali imat ce i oni par zajebani gostovanja kao Tuzli,Zelji,Slobodi.
Yebe samo sto sa njima igramo u BL umjesto ovdje ali ako bude regularno sudjenje do kraja(znamo da nece)ja vjerujem da ih mozemo prestici.

Tuzla nam bjezi 8 bodova,medjutim oni su u bas katastrofalnoj formi(imam dojam da im igraci bojkotuju Husrefa)+dolaze nam ovdje.Bit ce svega do kraja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 09 apr 2022, 11:39

Problem je što smo na proljeće zaostali za Borcem dodatna tri boda u odnosu na jesen.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 apr 2022, 11:42

U situaciji smo kada ti i posljednoplasirana ekipa dolazi na Kosevo da pobjeda nije zagarantovana, ali ocekujemo nego sta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 apr 2022, 11:53

Samo da pohvalim novinare koji na danasnjoj press konferenciji nisu imali nijedno pitanje i ista je trajala minut ipo

Kakvi bogalji
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 09 apr 2022, 11:57

JavierBosnia je napisao/la:
09 apr 2022, 11:53
Samo da pohvalim novinare koji na danasnjoj press konferenciji nisu imali nijedno pitanje i ista je trajala minut ipo

Kakvi bogalji
Ja se ponadao sad će biti reko 30 minuta press konferencije a ono šipak
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 09 apr 2022, 11:59

NajvecaRadosti je napisao/la:
09 apr 2022, 11:20
Sve dok imamo neke sanse i dok nam ne bjeze previse ne treba ni od lige tako lako odustati
Do duse imaju laksi raspored od nas ali imat ce i oni par zajebani gostovanja kao Tuzli,Zelji,Slobodi.
Yebe samo sto sa njima igramo u BL umjesto ovdje ali ako bude regularno sudjenje do kraja(znamo da nece)ja vjerujem da ih mozemo prestici.

Tuzla nam bjezi 8 bodova,medjutim oni su u bas katastrofalnoj formi(imam dojam da im igraci bojkotuju Husrefa)+dolaze nam ovdje.Bit ce svega do kraja
U BL ce biti 1X siguran sam
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 09 apr 2022, 12:08

Drug, budemo li u bod dva sa Borcem kad budu gostovali na Grbavici, je li ti ocekujes da ce oni zapeti?
Shvatite da nas ljudi vise mrze nego sto zele svoju pobjedu.
Nisam vjerovao u to do prosle godine kad su se naguzili Borcu na preporuku navijaca da ni ne pokusavaju zapeti, samo da Sarajevo ne bude prvak.
Te noci u svlacionici zelje se culo slavlje vece nego u borcu..
Zapamtite da imamo dusmane po tom pitanju i kad god dodjemo u situaciju da nam oni trebaju za nesto, odmah predati to. Inace ne volim pisati o njima na nasoj temi, nego mi zaparalo ovo usi da borac ima gostovanje zelji.
Imas jos jednu stvar sto su oni krpa Vici postali i ako ne igraju po zadatku automatski ce ih izbaciti u drugu ligu.
Mislite da bi licencu dobili prosle godine da su uzeli Borca?

NEDELJA, SVI NA KOŠEVO !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 apr 2022, 12:41

JavierBosnia je napisao/la:
09 apr 2022, 11:53

Kakvi bogalji
Jel moguce ovo :rol:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 apr 2022, 12:45

Je li realno da nisu imali niti jedno jedino pitanje?
Ko se danas sve zove novinarom tuga.
- FKS -

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 09 apr 2022, 13:09

"Mi od prve minute moramo krenuti bez kalukulacija i razbii njihov defanzivni blok. Apsolutni smo favoriti i pobijedit ćemo Rudar", poručio je Vasoski.

ovakav mentalitet treba da ima jedan trener Sarajeva, zamislite sta bi Sablic rekao; danas svako igra fudbala teško će biti izboriti pobjedu uz naravno branjenje na Koševu. Vasoskom dat jos jednu sezonu sigurno! :salut:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 apr 2022, 13:12

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
09 apr 2022, 13:09
"Mi od prve minute moramo krenuti bez kalukulacija i razbii njihov defanzivni blok. Apsolutni smo favoriti i pobijedit ćemo Rudar", poručio je Vasoski.

ovakav mentalitet treba da ima jedan trener Sarajeva, zamislite sta bi Sablic rekao; danas svako igra fudbala teško će biti izboriti pobjedu uz naravno branjenje na Koševu. Vasoskom dat jos jednu sezonu sigurno! :salut:
Slažem se 100% da ga treba ostaviti još jednu sezonu bez obzira na ishod ove.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 09 apr 2022, 13:19

Dave je napisao/la:
09 apr 2022, 10:29
Ode Mirva u influensere
Bolje i to nego DPR Sjeverna sabrina

Sto se sportskih 'novinara' tice pored vokabularskog siromastva, nemaju kad pitati od profesionalnih menstrualnih radnjih prema wandi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 apr 2022, 13:26

Mentalitet je dobar(mada ga jos nismo vidjeli na dijelu jer stvarno djelujemo na terenu bez motiva )ali mislim da ne trebas na pressu govorit pobjedit cemo ,to se vise za svlacionicu ostavlja i tamo trebas da motivises ekipu,evo uzmi sebe da igras za protivnicku ekipu i procitas ovako nesto ma "pogino" bi na terenu da popišaš ovu izjavu i kazes ma koga ces to bolan pobjediti.

Po meni bespotrebno dajes protivniku neki dodatni motiv ,znamo kako je prije bilo pa se ljepile nase izjave po svlacionicama protivnika ovog tipa.Protivkiku javno respekt svaki dati a u svlacionici igracima reci i nafurati ih da gaze protivnika.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 apr 2022, 13:31

keli je napisao/la:
09 apr 2022, 11:59

U BL ce biti 1X siguran sam
Mi ako ne osvojimo kup, mi smo ostali bez Evrope. Tuzla mnogo bježi a Borac nećemo skinuti.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 apr 2022, 13:40

miky_hz je napisao/la:
09 apr 2022, 13:26

Mentalitet je dobar(mada ga jos nismo vidjeli na dijelu jer stvarno djelujemo na terenu bez motiva )ali mislim da ne trebas na pressu govorit pobjedit cemo ,to se vise za svlacionicu ostavlja i tamo trebas da motivises ekipu,evo uzmi sebe da igras za protivnicku ekipu i procitas ovako nesto ma "pogino" bi na terenu da popišaš ovu izjavu i kazes ma koga ces to bolan pobjediti.

Po meni bespotrebno dajes protivniku neki dodatni motiv ,znamo kako je prije bilo pa se ljepile nase izjave po svlacionicama protivnika ovog tipa.Protivkiku javno respekt svaki dati a u svlacionici igracima reci i nafurati ih da gaze protivnika.
I mene malo strah ove izjave
Mentalitet odlican za svlacionice ali nije ovo za medija,pogotovo ne za press pred utakmicu.Ne vezu nas neke lijepe uspomene poslije izjava ovog tipa.
Na pressu idu standardne price "Analizirali smo protivnika,dobro smo radili,nadam se pobjedi"

Ali hajde,ako je toliko siguran da cemo dobiti sutra ja sam najsretniji,samo kazem da ne treba podcjeniti nikoga pogotovo ne ekipu koja ima 3 strasna igraca u napadu.Valjda se nece naloziti na ovo.

Kad smo vec kod pressa,meni je neshvatljivo da se nijedan novinar nije sjetio pitati za Bodula,Oremusa i Kapica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 apr 2022, 13:47

SedrenikHz je napisao/la:
09 apr 2022, 12:08

Drug, budemo li u bod dva sa Borcem kad budu gostovali na Grbavici, je li ti ocekujes da ce oni zapeti?
Shvatite da nas ljudi vise mrze nego sto zele svoju pobjedu.
Nisam vjerovao u to do prosle godine kad su se naguzili Borcu na preporuku navijaca da ni ne pokusavaju zapeti, samo da Sarajevo ne bude prvak.
Te noci u svlacionici zelje se culo slavlje vece nego u borcu..
Zapamtite da imamo dusmane po tom pitanju i kad god dodjemo u situaciju da nam oni trebaju za nesto, odmah predati to. Inace ne volim pisati o njima na nasoj temi, nego mi zaparalo ovo usi da borac ima gostovanje zelji.
Imas jos jednu stvar sto su oni krpa Vici postali i ako ne igraju po zadatku automatski ce ih izbaciti u drugu ligu.
Mislite da bi licencu dobili prosle godine da su uzeli Borca?

NEDELJA, SVI NA KOŠEVO !
Bila je i kod nas kad smo ih dobili na derbiju i izbili im titulu iz ruku, pa igraci tu noc cugali s Ifetom u Bosni i pjevali "nemam nista protiv nje dok na drugom mjestu je", nikad se nijedan derbi nije proslavio kao taj. Sezonu kasnije se oni sa Zrinjom ganjali za titulu, mi svi "navijali" za Zrinjski kad smo gostovali dole na proljece (ima arhiva postova i mogu se vidjet komentari). Nista mi nismo bolji po tom pitanju. U gradu Sarajevu vlada mentalitet "nek komsiji crkne krava" s obje strane Miljacke i to je cinjenica.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 09 apr 2022, 13:48

Naravno da ne treba odustati, završit sezonu najbolje kako je moguće, ugrabiti mjesto koje vodi u Evropu pa onda sljedeće sezone juriš. Napokon imamo trenera koji kaze " mi smo favoriti i idemo ih razbiti " a ne kao prethodni treneri kada ti gostuje neka truba od ekipa pa izjavi "uz malo sreće se nadamo povoljnom rezultatu" :damn: .
Ja sam sto posto uvjeren da smo mi navijači odgovorni za dobar broj prosutih bodova tako sto smo nabijali pritisak igračima i upravi. Jednostavno nemamo strpljenja sto u jednu ruku i razumijem jer su se trpile svakakve ublehe na klupi i nije bilo rezultata.
Sada napokon imamo trenera koji zna STA zeli, koji zna STA znaci ime FK Sarajevo i kojem treba podrška i strpljenje navijača a ne nakon prvog remija tjeranje. Za milog Boga svi veliki klubovi dozive neku blamažu.
Ugrabiti Evropu jer je to prioritet jer kada legne lova od Evrope onda sigurno i Ismir ima više motiva da uloži , ostaviti na klupi trenera, riješiti se škarta od igrača i onda napasti iduce sezone sve trofeje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, riki46 i 47 gostiju.