herbion je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Evo sad se na forumu fksinfo pricalo nesto o nekim igracima bivsim igracima koji su slobodni(Milosevic,Avdic,Hosic) ...i eto dosla prica kako su iz Olimpika ljudi stupilu u kontakt sa njima...al evo javi se Nijaz Gracic inace clan foruma pa nam sve to demantova na nasu radost ,mada mu ja nevjerujem bas al eto

Koliko znam da na te pozicije dolaze stranci u Olimpik.
Pa dobro vjerovatno,al opet ovi igraci koji su nabrojani su jedni od boljih ove lige(da se drugi ne naljute) jos ako su slobodni vjerujem da bi to trebao iskoristiti...npr sad da mu Husref kaze trebaju mi ti i ti hocu ovu trojicu,da bi ovaj to za cas posla uradio,ipak covjek je za kratko vrijeme uradio sto uprave ostala dva Sarajevska premjerligasa nece jos dugo,on im je trenutno trn u oku,kolko znam pola igraca je islo samo na vrata Olimpika i nudilo se da potpise,jbt pa niko u ligi nije mogao Spalevica da dovede covjek to rijesi za 5 minuta,svaka mu cast,ja i dan danas jos nemogu da prezalim sto nije uradio ono sto je planirao sa Sarajevom al eto ,sad nek se fataju za vrat kad Olimpik uzme bodove i Zelji i Sarajevu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".