Frajko vazda sam kad crveni budu u onom “huddleu”, izoliran skroz. Sad da li je do godina il nacionalnosti ne znam
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑08 apr 2022, 23:25znam ovo sve to je kad se nije razmišljalo na vrijeme pa sad fali svega kad je zapelo klasicno naše jednostavno dati ga pod koncesiju strancima da odrade sve ovo kako treba, odrade prosirenje do hangara bivseg bh airlinesa i tjt jer su nasi nesposobni samo ga ne prodavati fraportu koji je unistio Ljubljanu forsirajuci lf grupacijubombaysaphire je napisao/la: ↑08 apr 2022, 23:19Evo ako imate vremena , pročitajte .Robust je napisao/la: ↑08 apr 2022, 23:09
sarajevski aerodrom ima toliko problema ako dodje do povecanja putnika da i novi terminal ce biti kao flaster na ranu koja krvari
- bukvalno ce za dvije godine max i ovaj novi terminal ce prerasti kapacitetom i ponovno ce biti u problemu
- parking mjesta ove godine su vec goruci problem jer navecer nece biti slobodnih parking mjesta a ni mukajet o prosirenju stajanke
- isto tako prosirenje piste je odavno must have
- novi ulaz na aerodrom gdje napokon da se napravi kruzni tok na a transferzali npr sad nemas trotoara do aerodroma a u sred naselja je hahaha
- bolje upravljanje kaficima ono je realno sramota izgleda kao Benetton na bijeloj dok je upravljao zoi sa njim
- lounge prostorije smijurija ljudi drze najjeftinije sendvice i cips u sto bi trebao biti najelitniji dio aerodroma
- sam terminal je trebao biti završen ranije
-ukidanje monopola taksama
- privlacenje novih niskobudzetnih aviokompanija
- razbijanje monopola Star Alliance dovodjenjem one world i sky team-a
itd itd sarajevski aerodrom ima toliko potencijala da i sa ovim sadasnjim rezultatima je to sve blago kako moze se izvuci
npr. linije koje nema a koje bi ubijale Rim, Madrid, Lisabon, Milano, Amsterdam, Pariz (air France il njezine kcerke firme), Berlin, Frankfurt, turska- Ankara,Izmir, Antalya, kad se rusija otvori moskva, st Petersburg, Krasnodar itd itd sarajevski moze komotno kao iz sale otvoriti jos tridesetak linija samo uz jos neke niskobudžetne aviokompanije
a sto se tice premjestanja u visoko to je suplja koja se vec provlaci tridesetak godina jer i u visokom su isti meteorološki i geografski uslovi cak i gori u krugu od tridesetak kilometara nema bolje lokacije za aerodrom od butmira jedino nisicka visoravan il romanija al to je predaleko
Ma jok , nipošto koncesija . Korak po korak , ova uprava odličan posao radi . Ide i proširenje piste , Strabag se bio žalio ali mislim da je i to završeno .
Naravno da nema priče o premještanju bilo gdje , jer je PRESKUPO praviti novi aerodrom .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hoce li ostat iko od plavih?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ma i neka je pustio. Nek ostanu klošari bez jednog od najboljih igrača i kuhara kad su idioti.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Tek sad skontali kakvog su igraca izbacili 
I meni je Nađa najljepša al je ne bih pustio hahaha
Kristijan smekerski.
Ispisa se i po jednim i po drugim.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav potez. Jedini pobjednik veceras
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pametan Kristijan. Nek im Tena, Roko, Tomislav, Viktor pobjedjuju. Pored toliko losijih oni njega izaberu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zalit ce oni za Kristianom ko Zeljo za Osimom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Baš. Eto im sad Viktor i Tomislav. Lagano u pohode.
Kristian gospodin veliki. Ovo nije bila ravnopravna igra nikako i sigurno da bi Kristian ovo dobio, ali ovako je samo pokazao kakvi su plavi retardi ispali.
Kristian gospodin veliki. Ovo nije bila ravnopravna igra nikako i sigurno da bi Kristian ovo dobio, ali ovako je samo pokazao kakvi su plavi retardi ispali.
Imam osjecaj da je plavima totalno svejedno za Kristiana, tako mi izgledaju ovi njihovi pogledi dok je trajao duel. Sumejji kao da je drago
Lik treba da se takmici za ispadanje i umjesto da ga ohrabre i podrze, oni ga napominju koga da pozdravi AKO ispadne
Imam osjecaj da je ovo njegov 'odgovor' svojima iz plemena na njihovu nominaciju.
Iskreno, ako plavi u narednih 10 igara dvije dobiju, bit ce dobro. Od muskaraca je tu jedino Goran dovoljno kvalitetan da moze pobijediti, i eventualno Hrvoje (koji je barem meni a izgleda i njima poprilicno antipatican lik). Ostali muskarci ce redovno gubti. Cure su ionako u vecini igara slabije od crvenih.
Lik treba da se takmici za ispadanje i umjesto da ga ohrabre i podrze, oni ga napominju koga da pozdravi AKO ispadne
Imam osjecaj da je ovo njegov 'odgovor' svojima iz plemena na njihovu nominaciju.
Iskreno, ako plavi u narednih 10 igara dvije dobiju, bit ce dobro. Od muskaraca je tu jedino Goran dovoljno kvalitetan da moze pobijediti, i eventualno Hrvoje (koji je barem meni a izgleda i njima poprilicno antipatican lik). Ostali muskarci ce redovno gubti. Cure su ionako u vecini igara slabije od crvenih.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vecina njih su licemjeri obicni
Mina prava hinja
po prikazanom Stefan favorit za pobjednika a negdje sam citao da ce biti i tu glasanje zirija i publike
steta sto nema nas jedan bosanski zeleni tim e to bi show bio
svaku bi uzeli za namirnice a ovo ostalo manje vise hahaha
Mina prava hinja
po prikazanom Stefan favorit za pobjednika a negdje sam citao da ce biti i tu glasanje zirija i publike
steta sto nema nas jedan bosanski zeleni tim e to bi show bio
svaku bi uzeli za namirnice a ovo ostalo manje vise hahaha
Bit ce Hrvoje sto posto nominovan odmah u srijedu.Federer17 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 23:50Iskreno, ako plavi u narednih 10 igara dvije dobiju, bit ce dobro. Od muskaraca je tu jedino Goran dovoljno kvalitetan da moze pobijediti, i eventualno Hrvoje (koji je barem meni a izgleda i njima poprilicno antipatican lik). Ostali muskarci ce redovno gubti. Cure su ionako u vecini igara slabije od crvenih.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kod crvenih je klan Stefan, Stevan, Vladimir, Milica i Maša. Dakle, oni su sigurni do neke faze. Ostali svi mogu lahko da lete van.
Plavi haman da Hrvoja ne gotive i da je on idući na tapeti. Ako ostali budu zdravi. Mada je on sad, nakon Gorana najjači muškarac. No dobro, navikli smo na glupe poteze plavih.
Plavi haman da Hrvoja ne gotive i da je on idući na tapeti. Ako ostali budu zdravi. Mada je on sad, nakon Gorana najjači muškarac. No dobro, navikli smo na glupe poteze plavih.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
ispade frajer gospodin mozda je malo pretjerao al eto 
Čestitke gdinu Kristijanu i izvinjavam mu se što sam ga loše procijenio.
Dakle u plavom timu ostadoše Steroid, Kmečavac, Hrvoje Uskok, Diaby i Egomanijak.
Dakle u plavom timu ostadoše Steroid, Kmečavac, Hrvoje Uskok, Diaby i Egomanijak.
41:34
Roko, Viktor i Tomislav kakav trio plavih 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Lik vidio da ce izgubit, pa odglumi pustanje. Kakav potez.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.