Čitao sam nedavno da je jedan premlaćen pa sam mislio da je to
Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) nalazi se u teškom zdravstvenom stanju u bolnici u Skoplju nakon što su ga navodno brutalno pretukli u noći s srijede na četvrtak. 24h hr
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čitao sam nedavno da je jedan premlaćen pa sam mislio da je to
Kao u stara dobra vremenabombaysaphire je napisao/la: ↑08 apr 2022, 20:20Je li istina da Vučko završava da će državljani Srbije moći sa ličnom kartom ići u Tursku ?
Šta uzimaju.
Pusti ti to tebra , iz Srbije prema Istanbulu ima 34 leta ( 32 iz Beograda , 2 iz Niša ) sedmično .FoSte95 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 20:52Kao u stara dobra vremenabombaysaphire je napisao/la: ↑08 apr 2022, 20:20Je li istina da Vučko završava da će državljani Srbije moći sa ličnom kartom ići u Tursku ?![]()
Imao sam i ja slicne probleme, vecinom se hvataju na ostatke slatke hrane.. jedne veceri ih pobio, ujutro ih se 3x vise pojavilo, pa sam trazio kuda su mogli doci i otprilike sam nasao, posuo soli i od tada ih nema. Mozes koristit sol, sodu bikarbonu, cimet. Prirodno, a ucinkovitoASD je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:19Kako se riješiti mrava u kući?
Jutros sređivao kuću i nijednog mrava nije bilo. Danas se pojaviše i haos. Mravinjak u kući.
Neko moje mišljenje je da se hvataju na ostatke hrane i da trebam kupiti neki hemijski proizvod koji to sve rješava.
Po podu ih nema iako su i tu padali ostaci hrane, dok po stolu na kojem sam jeo ih ima, isto tako i na zidu oko stola.
Pokušavao sam ih pobiti danas, ali su se večers novi pojavili.
tek kad vidis brojke pristine i tirane skontas koliko smo mi debili pa ne znamo privuci vise aviokompanija do prosle godine jbt nisi imao vezu sa Londonom i parizombombaysaphire je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:12Pusti ti to tebra , iz Srbije prema Istanbulu ima 34 leta ( 32 iz Beograda , 2 iz Niša ) sedmično .FoSte95 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 20:52Kao u stara dobra vremenabombaysaphire je napisao/la: ↑08 apr 2022, 20:20Je li istina da Vučko završava da će državljani Srbije moći sa ličnom kartom ići u Tursku ?![]()
Dodaj još 22 leta iz Prištine![]()
Yebote pa iz Prištine ima više letova za Istanbul nego iz Sarajeva ( 22>21 )![]()
Iz Tuzle , Banja Luke i Mostara 0 letova ...
Sol znači ne vole?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:32Imao sam i ja slicne probleme, vecinom se hvataju na ostatke slatke hrane.. jedne veceri ih pobio, ujutro ih se 3x vise pojavilo, pa sam trazio kuda su mogli doci i otprilike sam nasao, posuo soli i od tada ih nema. Mozes koristit sol, sodu bikarbonu, cimet. Prirodno, a ucinkovitoASD je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:19Kako se riješiti mrava u kući?
Jutros sređivao kuću i nijednog mrava nije bilo. Danas se pojaviše i haos. Mravinjak u kući.
Neko moje mišljenje je da se hvataju na ostatke hrane i da trebam kupiti neki hemijski proizvod koji to sve rješava.
Po podu ih nema iako su i tu padali ostaci hrane, dok po stolu na kojem sam jeo ih ima, isto tako i na zidu oko stola.
Jesu li oni krupni ili oni mali tzv faraonski mravi? Jer ja sam imao problema sa ovim malim i riješio sam problem s kredom. Imaš je uzeti u ovim poljoopremama.ASD je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:19Kako se riješiti mrava u kući?
Eto ocigledno ne podnose miris soliASD je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:43Sol znači ne vole?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:32Imao sam i ja slicne probleme, vecinom se hvataju na ostatke slatke hrane.. jedne veceri ih pobio, ujutro ih se 3x vise pojavilo, pa sam trazio kuda su mogli doci i otprilike sam nasao, posuo soli i od tada ih nema. Mozes koristit sol, sodu bikarbonu, cimet. Prirodno, a ucinkovitoASD je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:19Kako se riješiti mrava u kući?
Do sada nikad nisam imao problema, tek danas se prvi put pojavili. Danas ih pobio ali su se poslije sat vremena pojavili. Opet sam ih pobio i posuo sam deterdženta gdje se pojavljuju.
Ono što je čudno, na stolu mi je ostao hljeb kojeg nisam dobro zapakavao. Mravi uopšte ga nisu ni pogledali. Drugi dio stola su napali.
Hbg, ne znam, nisam do sad imao dodira s mravima. Prvi put danas. prije nego što ih pobijem se pojavi nekih 20-30 komada.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:48Jesu li oni krupni ili oni mali tzv faraonski mravi? Jer ja sam imao problema sa ovim malim i riješio sam problem s kredom. Imaš je uzeti u ovim poljoopremama.ASD je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:19Kako se riješiti mrava u kući?

Odlična ideja nema šta , a i ne treba ti puno para . Jedino što bi Yugo morao imati klimuRobust je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:35tek kad vidis brojke pristine i tirane skontas koliko smo mi debili pa ne znamo privuci vise aviokompanija do prosle godine jbt nisi imao vezu sa Londonom i parizombombaysaphire je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:12Pusti ti to tebra , iz Srbije prema Istanbulu ima 34 leta ( 32 iz Beograda , 2 iz Niša ) sedmično .
Yebote pa iz Prištine ima više letova za Istanbul nego iz Sarajeva ( 22>21 )![]()
Iz Tuzle , Banja Luke i Mostara 0 letova ...![]()
![]()
a da imam kesha kupio bih nekoliko jugica u rs jeftino ovdje osnovao firmu rent-a-yugo strancima iznajmljivao i u to ukljucio paket obilaska komunistickih lokacija po drzavi od vraca, konjica , tjentistato njih pali samo tako
jedini minus u tome sto bih se ubio gurajuci juge![]()
ma nemamo kapaciteta za puno vise, eno mislim tek sad napravili garazu u sa za treci avion al opet danas i prije deset godina ne moye se reci da nema napretkaRobust je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:35tek kad vidis brojke pristine i tirane skontas koliko smo mi debili pa ne znamo privuci vise aviokompanija do prosle godine jbt nisi imao vezu sa Londonom i parizombombaysaphire je napisao/la: ↑08 apr 2022, 21:12Pusti ti to tebra , iz Srbije prema Istanbulu ima 34 leta ( 32 iz Beograda , 2 iz Niša ) sedmično .
Iz Tuzle , Banja Luke i Mostara 0 letova ...![]()
![]()
a da imam kesha kupio bih nekoliko jugica u rs jeftino ovdje osnovao firmu rent-a-yugo strancima iznajmljivao i u to ukljucio paket obilaska komunistickih lokacija po drzavi od vraca, konjica , tjentistato njih pali samo tako
jedini minus u tome sto bih se ubio gurajuci juge![]()
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 94 gosta.