BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Iskreno ne zna se ko su veci cigani il sa cizme ili monopoliste iz minhena, predvodjeni najarogantnijim stvorenjem u njemackom fudbalu Honnesom.
BvB Echte Liebe !!!
st vam je ba vratit ce se ovo sve dormundu...
mozda vec protiv bayerna hehehe ...
UBICE IH OVAKAV DORMUND i stvarno igraju najjaci fudball u njemackoj a vala i siree ...
odlicna pas igra koja cvs nije bila na velikoj razini al opet igraju slicno barsi samo slabije eheheh
mozda vec protiv bayerna hehehe ...
UBICE IH OVAKAV DORMUND i stvarno igraju najjaci fudball u njemackoj a vala i siree ...
odlicna pas igra koja cvs nije bila na velikoj razini al opet igraju slicno barsi samo slabije eheheh
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ali su masoni sigurno u minhenuBilal je napisao/la:cigani zive samo na cizmiamell je napisao/la:kako ste krenuli dabogda da vas cigani iz minhena ne stignu

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto ovo? Jesu li vam oni namjestili ovaj remi protiv Schalkea?Damir_BvB je napisao/la:Iskreno ne zna se ko su veci cigani il sa cizme ili monopoliste iz minhena, predvodjeni najarogantnijim stvorenjem u njemackom fudbalu Honnesom.

Trebas biti bez brige, titulu ste osvojili vec u prvom dijelu sezone.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nurko je definitino bio neprepoznatljiv, ubjedljivo najgori meč u sezoni. Ali burazreu, na Westfalenu je večeras bio pravi tajfun.Damir_BvB je napisao/la:Nuri Sahin ubjedljivo NAJGORI IGRAC u crno zutom dresu veceras, kako je samo lose odigrao jedan dva dobra pasa ostalo bruka ni prekid nije znao izvest, kao da nije dovoljno skoncentrisan usao u ovaj mec bas je bio prelos veceras. Pisonja me jako pozitivno iznenaduje iz kola u kolo, Inace zadnja linija skoro perfektna, Vezni red Bender odlican opravdao poziv u repkum, Sahin NAJGORI MEC zadnje 2 godine sto je odigrao, Gotze maestralan, Kuba tu i tamo grijesio al je i dosta tog dobrog odradio, KG solidan moze proc, BARRIOS JAKO JAKO JAKO LOS ! Puno voli pricat van terena a na terenu ko Pichkica.. Lewa je bio poprilicno dobar kad je usao.

P.S.
Nemoj se ti meni sekirati!!

Der Mann für die entscheidenden Tore.
@ Hare
Ma sve to stoji drug moj upravu si ti ali et jednostavno taj frust poslije utakmice me uhvatio hebiga. Bas kao sto kazes napad 0 points. A slabo koja ekipa osvoji prvenstvo a da nema napadaca koji da barem nekih 18 golova. A mi to nemamo ove sezone definitivno i stvarno je veliko cudo sto tolike golove smo uspjeli postici a napadaci nam i vise nego ocajni. Nema ba cim on pocne pricat kako treba igrat davat izjave hebat ga tam. Ali siguran sam i uvjeren da ce Lucas da proradi, jednostavno MORA a i moze i posjeduje tu klasu. Upravu si za to sutiranje spicem isto tako i felsom suta, jednostavno ne zna upotrijebiti lijevu nogu koja mu je ne sposobna, Glavom je uvijek bio jak glovanja pravi
... A po meni Lewa je strasan kada udje sa klupe uvijek nekako napravi neke sannse polusanse brzo se uklopi u igru... Mislim da ce ipak do kraja Lucas ostati prvi spic a Lewa sa klupe ulazit.. Vjeruju njemu mnogo i sigurno se i on malo opustio pa je izgubio samopouzdanje, ma da kakva je budala vec na sledecoj moze dat hattrick to je jednostavno takav igrac zna on dat gol i davat ce siguran sam u to. Jedino sto nam fali je DZEKO
, sala na stranu Lucas ce doc sebi ba treba mu dat povjerenja.
S ovom igrom ne smijemo se bojat za titulu mislim da cemo uzet salataru jer nece ni jedan od protivnika moc do kraja odigrat savrseno bez poraza uz sve pobjede... Al ova sledeca ce bit pravo zeznuta na betzenbergu djavoli su zeljni osvete za onu petardu.... Klopp mora nekako da probudi Lucas iz sna i da ga vrati u staru formu svim sredstvima koje ima i nema on nam je neophodan, nema napadaca nema golova, a kad nema golova nema bodova, zato DRAGI BARRIOS POCNI OPET KLAT, KOLJI DO KRAJA SEZONE GOLOVIMA MOLIM TE !
Ma sve to stoji drug moj upravu si ti ali et jednostavno taj frust poslije utakmice me uhvatio hebiga. Bas kao sto kazes napad 0 points. A slabo koja ekipa osvoji prvenstvo a da nema napadaca koji da barem nekih 18 golova. A mi to nemamo ove sezone definitivno i stvarno je veliko cudo sto tolike golove smo uspjeli postici a napadaci nam i vise nego ocajni. Nema ba cim on pocne pricat kako treba igrat davat izjave hebat ga tam. Ali siguran sam i uvjeren da ce Lucas da proradi, jednostavno MORA a i moze i posjeduje tu klasu. Upravu si za to sutiranje spicem isto tako i felsom suta, jednostavno ne zna upotrijebiti lijevu nogu koja mu je ne sposobna, Glavom je uvijek bio jak glovanja pravi

S ovom igrom ne smijemo se bojat za titulu mislim da cemo uzet salataru jer nece ni jedan od protivnika moc do kraja odigrat savrseno bez poraza uz sve pobjede... Al ova sledeca ce bit pravo zeznuta na betzenbergu djavoli su zeljni osvete za onu petardu.... Klopp mora nekako da probudi Lucas iz sna i da ga vrati u staru formu svim sredstvima koje ima i nema on nam je neophodan, nema napadaca nema golova, a kad nema golova nema bodova, zato DRAGI BARRIOS POCNI OPET KLAT, KOLJI DO KRAJA SEZONE GOLOVIMA MOLIM TE !
BvB Echte Liebe !!!
Sve one promasene prilike sam prezivio ali kad Gotze pogodi stativu mislim da mi je srce stalo na trenutak...
Imam osjecaj da ce neko nastradati na Westfalenu i to veoma brzo...vratit ce se negdje za ove promasaje...petica ima da padne minimalno...
E sad istina je da nismo imali srece kod par situacija ali isto tako stoji da se realizacija mora popraviti...Barrios kod one situacije 1 na 1...Gotze 2 puta i Kuba jednom...situacije iz kojih se mora bolje sutirati pa onda i ako golman odbrani nije frka...s druge strane ne igra se svaki dan protiv Neuera...
Barrios odavno nije odigrao bolji mec ako izuzmemo same sanse...dobio je bruku duela,ucestvovao je u igri mnogo vise nego u prethodnim mecevima...Gotze je takodje odigrao za 10 ako zanemarimo propustene prilike...
Sve u svemu lijepo je vidjeti da jednog ucesnika osimine finala LP mozemo ovako drzati pod kontrolom...ako nastavimo da igramo ovako nece biti problema u nastavku jer mislim da niko nije imao ovako tezak raspored na pocetku...
P.S. Barrios je istim tim spicem dao bruku golova prosle godine tako da njegova tehnika nije problem...samo smireno...naplatice i on ove promasaje
Imam osjecaj da ce neko nastradati na Westfalenu i to veoma brzo...vratit ce se negdje za ove promasaje...petica ima da padne minimalno...
E sad istina je da nismo imali srece kod par situacija ali isto tako stoji da se realizacija mora popraviti...Barrios kod one situacije 1 na 1...Gotze 2 puta i Kuba jednom...situacije iz kojih se mora bolje sutirati pa onda i ako golman odbrani nije frka...s druge strane ne igra se svaki dan protiv Neuera...
Barrios odavno nije odigrao bolji mec ako izuzmemo same sanse...dobio je bruku duela,ucestvovao je u igri mnogo vise nego u prethodnim mecevima...Gotze je takodje odigrao za 10 ako zanemarimo propustene prilike...
Sve u svemu lijepo je vidjeti da jednog ucesnika osimine finala LP mozemo ovako drzati pod kontrolom...ako nastavimo da igramo ovako nece biti problema u nastavku jer mislim da niko nije imao ovako tezak raspored na pocetku...
P.S. Barrios je istim tim spicem dao bruku golova prosle godine tako da njegova tehnika nije problem...samo smireno...naplatice i on ove promasaje
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislim da je 70 bodova dovoljno za titulu, znači BvB mora osvojiti još recimo 20 bodova u 13 kola.. Ne bi trebao biti problem..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ej nije sve tako crno veceras bilo, barem za mene uzeo sam cenera jaranu,kladio se s njim da Schalke nece imati vise od 4 suta u okvir gola (1-imali) cirkus 

Da bi ovaj naš sistem igre funkcionisao, moramo imati klasičnog knipsera. To je definitivno Lucas, a ne Lewa. Lucas je igrač kaznenog prostora, za razliku od Lewe koji voli da učestvuje u igri. Lucas se odlično oslobađa čuvara i fenomenalno koristi prostor i njemu je potrebno servirati šansu. Distribucija lopti za njega je mnogo bolja neg' lani, ali on maši. Čini mi se da se i on pribojava Lewe, pa se prvo bunio što ga Klopp izvodi uvijek u drugom poluvremenu, pa se sad bunio što nije bio starter u meču sa Švabama iako nije bio dovoljno fizički spreman. I on je u psihološkom padu, pa mu se dešavaju ove fule u tekućoj sezoni. S druge strane, Lewa me podsjeća na Džeku i idealan je za formacije sa dva špica kao i on. Više vremena provodi van kaznenog prostora i često se izvlači po loptu. Slabije se kreće bez lopte, ali je mnogo bolji na lopti. Polako se pretvara u timskog igrača i uz pravilno svajetovanje i razvoj on može postati zvijer. Međutim, za naš trenutni sistem igre, mnogo bolje je koristiti Lucasa i pitanje je vremena kad će on poluditi.
Pišonja je momački napredovao i njegovi centaršutevi su strašni. Popravio se u defanzivi i možda bude nešto od njega. U svakom slučaju, treba ga zadržati i možda čak probati na poziciji desnog krila u narednoj sezoni kad se Koch vrati s posudbe. Bender je zlata vrijedan.

Pišonja je momački napredovao i njegovi centaršutevi su strašni. Popravio se u defanzivi i možda bude nešto od njega. U svakom slučaju, treba ga zadržati i možda čak probati na poziciji desnog krila u narednoj sezoni kad se Koch vrati s posudbe. Bender je zlata vrijedan.

Jao kako me Kuba iznervir'o veceras. Koji je to panj 2 puta sam isped Neuera i ne zna dati gol. Ja ne znam sta bi Sahinu veceras, nisam mog'o vjerovati da onako gubi lopte. Evo citam hvalite Gotzea ali za mene među losijima veceras. Sahin i Gotze odigrali najlosije utakmice sezone, to je moje vidjenje. Hummels bez greske, najbolji kod BVB-a. Dva remija zaredom kuci u kojima smo trebali dati 10 golova. Nevjerovatno je sta smo sve fulili u ove 2 utakmice. Lewandowski mi se svidio, zna sacuvati loptu, odbijaju se od njeg. I ne znam sta je Klopp cekao sa Zidanom, morao ga je uvesti makar 15 minuta ranije.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
I Hummles i Santana su odigrali odlicno...meni se ovaj Santana pravo svidja i odlicno sto imamo takvog igraca kao rezervu za standardni dvojac...
@Klopp
Meni je Gotze odigrao dobro...po meni jedino Sahin i Kevin su bili slabi dok ostalima se nema sta prigovoriti osim naravno propustenih prilika...Kuba je bio jedan od agilnijih u prvom poluvremenu kada je par puta dobro namucio onog antipaticnog Schimtza...
I dobro je da je problem realizacija...to ce vremenom doci na svoje...sta da smo ko Schalke pa da moramo imati 100% za jedan gol...
@Klopp
Meni je Gotze odigrao dobro...po meni jedino Sahin i Kevin su bili slabi dok ostalima se nema sta prigovoriti osim naravno propustenih prilika...Kuba je bio jedan od agilnijih u prvom poluvremenu kada je par puta dobro namucio onog antipaticnog Schimtza...
I dobro je da je problem realizacija...to ce vremenom doci na svoje...sta da smo ko Schalke pa da moramo imati 100% za jedan gol...
adnan24 je napisao/la:I Hummles i Santana su odigrali odlicno...meni se ovaj Santana pravo svidja i odlicno sto imamo takvog igraca kao rezervu za standardni dvojac...
@Klopp

Gotze je bio odličan, kako je samo majstorski gurnuo Lucasa u šansu u prvom poluvremenu. Kad je god dobio loptu uspio je da iskreira nešto. Kluge i Annan su strašni trkači, ne smijemo ni to zaboraviti. I po oficijelnim ocjenama Gotze je među boljim.
Hummy je najbolji štoper u ligi trenutno. Odlično otvara igru, a u odbrani igra hirurški čisto. Bez problema dobiva duele kako na zemlji tako i vazdušne, klizeći startovi su precizni i pravovremeni, procjene odlične, ne pravi prekršaje nikako. Santana je dobar štoper, a čak je i Klopp reako da bi on bio starter u 80% ekipa u ligi. Upratio sam da je veoma brz s obzirom na njegovu konstituciju.
Kuba ima probleme s prijemom lopte i često uyebe akcije, ali večeras je bio dosta dobar. Nije lahko Neuera savladat.

Ma ja sam ocekivao od njeg vise u drugom poluvremenu, kad je falilo ideja. Kad se vidjelo da je Sahin zakazao, trebao je on cesce traziti loptu. Kao da je bjezao od lopte. Puno bolje je igrao posljednje utakmice. Nije on meni nikako bio dobar veceras. Opcenito mislim na kretanje i otkrivanje, nije dovoljno dati jedan dobar pas. Jos kad se dodaju dva promasena zicera.
Zato ce sad nastradati K'lautern i St.Pauli i onda ne izgubiti u Minhenu i tu je kraj.
Zato ce sad nastradati K'lautern i St.Pauli i onda ne izgubiti u Minhenu i tu je kraj.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Bezveze ti je prica Damire al stvarno ! Sta vam je FCB kriv , a i bezveze je pricat svaka titula Bayerna je osvojena bez i 1 ama bas ijedne namjestene utakmice sigurno !
A ti amelle tvoj Inter namjesta masovno samo se to nije jos saznalo i vi ste c.igani oni Talijanski ko i svi ostalo tako da netreba da pricate o nogometu vec o antionogometu otvorit cemo poseban forum , i portal za takve kao ti i tvoj klub ! Da ti sad kazem , kad hoces kad trazis
A ti amelle tvoj Inter namjesta masovno samo se to nije jos saznalo i vi ste c.igani oni Talijanski ko i svi ostalo tako da netreba da pricate o nogometu vec o antionogometu otvorit cemo poseban forum , i portal za takve kao ti i tvoj klub ! Da ti sad kazem , kad hoces kad trazis

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
CoDe je napisao/la:Bezveze ti je prica Damire al stvarno ! Sta vam je FCB kriv , a i bezveze je pricat svaka titula Bayerna je osvojena bez i 1 ama bas ijedne namjestene utakmice sigurno !
E hebo ga ti procitaj moj post pa onda me napadaj. VIdi care moj nisam ja budala nisam ja rekao da je FCB kriv sto smo izgubili, ili da namjestaju tekme kakvo to bolan daleko predaleko od tog. FCB je ponos njemackog fudbala i najveci njemacki klub to stoji sve. Ja samo kazem da drze monopol u Bundesligi, a to se odnosi na dovodjenje igraca od konkurenata, pokupise boga oca od direktnih konkurenata da sad ne nabrajam, koji su sve igraci upitanju na to sam mislio, i uvjeren sam da je najmocniji covjek bundeslige Hones koji ima u mnogo cemu svoje prste umjesane al daleko od namjestanje to stvarno nisam rekao nit mislim kako to ! I za mene je to najarogantniji covjek, stalno on truje ostatak lige svojim izjavama. Ali je takodje i najbolji manager kojeg je bundesliga ikad imala. samo ovako je malo cigo i imaju tu cigansku politiku da sici pokradu najbolje igrace i da haraju onda. Ali nikad necu zaboravit kad je kao veliki gospodin cestitao Dortmundu na tituli a to je bilo 2002. Kako god svi znamo da FCB drzi monopol u Bundesligi !
BvB Echte Liebe !!!
Damir_BvB je napisao/la:CoDe je napisao/la:Bezveze ti je prica Damire al stvarno ! Sta vam je FCB kriv , a i bezveze je pricat svaka titula Bayerna je osvojena bez i 1 ama bas ijedne namjestene utakmice sigurno !
E hebo ga ti procitaj moj post pa onda me napadaj. VIdi care moj nisam ja budala nisam ja rekao da je FCB kriv sto smo izgubili, ili da namjestaju tekme kakvo to bolan daleko predaleko od tog. FCB je ponos njemackog fudbala i najveci njemacki klub to stoji sve. Ja samo kazem da drze monopol u Bundesligi, a to se odnosi na dovodjenje igraca od konkurenata, pokupise boga oca od direktnih konkurenata da sad ne nabrajam, koji su sve igraci upitanju na to sam mislio, i uvjeren sam da je najmocniji covjek bundeslige Hones koji ima u mnogo cemu svoje prste umjesane al daleko od namjestanje to stvarno nisam rekao nit mislim kako to ! I za mene je to najarogantniji covjek, stalno on truje ostatak lige svojim izjavama. Ali je takodje i najbolji manager kojeg je bundesliga ikad imala. samo ovako je malo cigo i imaju tu cigansku politiku da sici pokradu najbolje igrace i da haraju onda. Ali nikad necu zaboravit kad je kao veliki gospodin cestitao Dortmundu na tituli a to je bilo 2002. Kako god svi znamo da FCB drzi monopol u Bundesligi !
Ma uredu je vise me ovaj amell nervira s poredzenjem stalno Talijana s Nijemcima , i uvijek je na nasoj temi i prica gluposti kojekakve i + i ovdje sada dosao halo momak izadi na ulicu i vrijedzaj narod pa kad te kog god klepi po usima vidjet ces !
A sto se tice Honnes -a tako ti je to danas veliki uzimaju nemozes im sada na tom zamjerit i BvB bi kupovala da je velik klub kao Bayern , znaci ne smatram vas malim itekako ste mi dragi i poslije Bayerna ste mi 1 u Njemackoj sigurno ! A to cestitao na titulu pa to je normalno Gospodin covjek brate ! Bolji pobijedio i nema sta !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
@ BVB-ovci
ljudi smirite strasti, desavaju se i ovakve situacije i sigurno cete negdje uzeti tri boda nekom "frljokom". To je zivot i fudbal pun emocija, naboja i borbe i bezpotrebno ulazite u diskusiju, a nista korisno necete postici. Naravno uvijek bude svim navijacima krivo kada odigrate odlicnu utakmicu, a ne ostvarite pobjedu, ali isto tako pobjeda bude sladja kada na sretan nacin se dodje do pobjede u 90+ minuti. Na kraju sezone se sve izjednaci.
PS: Po rodjaku vidim da je utakmica na njegovom licu ostavila neku vrstu soka i covjek nije mogao da vjeruje da ovo niste dobili trebalo mu je sat vremena da se vrati u normalu.

ljudi smirite strasti, desavaju se i ovakve situacije i sigurno cete negdje uzeti tri boda nekom "frljokom". To je zivot i fudbal pun emocija, naboja i borbe i bezpotrebno ulazite u diskusiju, a nista korisno necete postici. Naravno uvijek bude svim navijacima krivo kada odigrate odlicnu utakmicu, a ne ostvarite pobjedu, ali isto tako pobjeda bude sladja kada na sretan nacin se dodje do pobjede u 90+ minuti. Na kraju sezone se sve izjednaci.

PS: Po rodjaku vidim da je utakmica na njegovom licu ostavila neku vrstu soka i covjek nije mogao da vjeruje da ovo niste dobili trebalo mu je sat vremena da se vrati u normalu.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
@amerosm
A bezveze je kad ovako dominiras protiv slabasnog protivnika(sto bi rek'o onaj arsenalovac) a na kraju samo 0-0.
Sto se tice samog prvenstva trenutno nema brige ni sekunde...i da imamo isto bodova kao Bayer/n imali bi fine sanse za titulu sa trenutnom igrom...
A bezveze je kad ovako dominiras protiv slabasnog protivnika(sto bi rek'o onaj arsenalovac) a na kraju samo 0-0.
Sto se tice samog prvenstva trenutno nema brige ni sekunde...i da imamo isto bodova kao Bayer/n imali bi fine sanse za titulu sa trenutnom igrom...
Znam kako Vam je, ali zivot ide dalje i opet nije neka tragedija bar po meni. Hebiga i jedna Barcelona ima npr. 27 suteva, a jedna Mallorca 2 i opet se zavrsi utakmica bez pobjednika. Jednostavno veceras je bila noc gdje niste imali srece, ali isto ta sreca ce nekad u vasu korist okrenuti ledja. Sto se tice titule opet ste u ubjedljivo najacoj poziciji i sami odlucujute o svojoj sudbini, a sada Vam slijedi malo "laksi" raspored.adnan24 je napisao/la:@amerosm

Neko je ovdje napisao da nekoj ekipi na Westfallenu za ove vecerasnju promasaje, slijedi naplacivanje s kamatam i s pet golova u mrezi, a ja se nadam da ce to biti St.Pippi.
Takodje treba reci da se ekipa bolje zna nosititi s pritiskom u gostima nego na Westfallenu, i po meni u nekim akcijama na domacem terenu primjeti se strah kod primanja, dodavanja ili izbijanja lopte, dok je na gostujucem terenu situacija totalno drugacija i ekipa igra opusteno bez nekih vecih problema.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.