FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U Zelji se duguje 10-11 plata.....Nasi pede ri neka dobro razmisle....10-11 plata....
Igrajte majku vam yebem u pi cku
Igrajte majku vam yebem u pi cku
Ne pecajte se na ove trolove što dođu. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Ja stavrno ne razumijem ovaj nas mentalitet. Karta 10KM, "skupo ko ce toliko dat", karta 1KM i tu se zamjerka nadje. Ko fol nepravda prema onima s clanskom kartom. Evo sad bih se potpisao da svaka utakmica do kraja bude 1KM ili besplatan ulaz, samo da se raja vrati na stadion, pa kolko god ja kojim imam clansku (sezonsku) kartu bio "ostecen". Sta mi vrijedi ta sezonska ako nas nema ni hiljada na stadionu
Volim tebe, više od sebe
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mi sutra moramo pobijediti, nema druge. Veleze ce se cuvati, liga im je u drugom planu, mec dolazi u odlicnom terminu za nas. Teren ce ici nama u prilog, bice nemoguce igrati
a plus ovih utakmica danas u 15.00 se jako plasim, Sablja vec trazi alibi sto ce se izgubit danas od Leotara, a u TC je rasulo. Jesu x puta kvalitetniji od Radnika ali gore je haos tako da je i tu sve moguce.
a plus ovih utakmica danas u 15.00 se jako plasim, Sablja vec trazi alibi sto ce se izgubit danas od Leotara, a u TC je rasulo. Jesu x puta kvalitetniji od Radnika ali gore je haos tako da je i tu sve moguce.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
željkan i tjebinje - name a better love story
a sisini puleni u opštem rasulu vrlo vjerovatno gube od kupusara...
Slažem se za ultrasstyleom.

a sisini puleni u opštem rasulu vrlo vjerovatno gube od kupusara...
Slažem se za ultrasstyleom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dzaba racunamo i da Zeljo i Sloga izgube danas nije do njih...Do nas je. Treba nekog i pobjedit a za nas je to atomska fizika.
Nas povrede yebu posteno. Nadam se da cu sutra gledat Mehmedovica na ofanzivnom veznom a ne mrtvog Fedora. Sutra neka ne ulaze u svlacionicu bez 3 osvojena boda.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- RollingPaper
- Kontakt:
Sloga mozda namjerno izgubi zbog nas ili zbog Azmirovih kockarskih sposobnosti. Leotar i Zeljo to su topla braća ne treba ništa iznenadit, još im nema banke u klubu, što ne bi prodali.
Imam informaciju da se Mladost vraća u Premijer ligu, dobili su na sudu, što bi značilo da ispadaju 3 kluba!
Sutra svi na Tušanj, ljudi mi drugog kluba nemamo, valja nam zagrmit sutra.
Imam informaciju da se Mladost vraća u Premijer ligu, dobili su na sudu, što bi značilo da ispadaju 3 kluba!
Sutra svi na Tušanj, ljudi mi drugog kluba nemamo, valja nam zagrmit sutra.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prica se dosta o Mladosti, ali i ligi 14, pa slijedece sezone 4 ispadala
znajuci kakvi su nasi u to se uzdaju
bgm Zeljo ce haman da me demantira zestoko, svaka im cast na igri obzirom na stanju u ekipi. vidjet cemo kako ce zavrsiti, ali za sad Sablja

bgm Zeljo ce haman da me demantira zestoko, svaka im cast na igri obzirom na stanju u ekipi. vidjet cemo kako ce zavrsiti, ali za sad Sablja

Plate im nista nisu bolje nego kod nas ili kod Rudara, slazem se da se treba normalno igracima isplacivati dogovoreno , ali za razliku od nasih pi c kica ovi se barem bore za navijace.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:18prica se dosta o Mladosti, ali i ligi 14, pa slijedece sezone 4 ispadala
bgm Zeljo ce haman da me demantira zestoko, svaka im cast na igri obzirom na stanju u ekipi. vidjet cemo kako ce zavrsiti, ali za sad Sablja![]()
![]()
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Igrali bi i naši bolje da je strateg ranije nogiran...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja ne vjerujem da pojedinci i dalje misle da je do trenera sve bilo? 

moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Nije sve, ali jeste većinom do njega... Uništio ih je čovjek, šta vam je ljudi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
igrali bi i mi bolje da iko u klubu ispunjava oba kriterija: 1. zna nesto o fudbalu, i 2.stvarno voli i zeli Slobodi dobro
neko jucer fino i tacno elaborira zasto niko od nas ne voli OKK , ali ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide da isti milje i ljudi istog nacina razmisljanja vode FK i da FK po svemu klizi da postane OKK
Kako god sve nam ide na ruku samo da odradimo sutra sta treba.
Sablja od Hodzica napravi centarfora hahah
neko jucer fino i tacno elaborira zasto niko od nas ne voli OKK , ali ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide da isti milje i ljudi istog nacina razmisljanja vode FK i da FK po svemu klizi da postane OKK
Njegova jedina i najveca krivica je sto ne izgubio svlacionicu sto je najgora moguca stvar u vremenu kad igracima plate nisu redovne. Al ima vecinski i do igraca koje boli ona stvar i za Slobodom i za njenim navijacima.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Samo mi jedno ime predloži ko bi htio na čelo kluba. Jedno.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:34igrali bi i mi bolje da iko u klubu ispunjava oba kriterija: 1. zna nesto o fudbalu, i 2.stvarno voli i zeli Slobodi dobro
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma zaboli sve igrače svijeta za sve klubove svijeta... Dobro, ne možda sve, ali bar 99%.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Pretjerujete, da je tako to bi se ostvarilo kad smo u najvecim **** bili unazad par godina.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:34igrali bi i mi bolje da iko u klubu ispunjava oba kriterija: 1. zna nesto o fudbalu, i 2.stvarno voli i zeli Slobodi dobro
-
- Kontakt:
Trenutno, sami sebi smo krivi za stanje kakvo jest. U ovoj ligi svako svakog moze dobit, samo mi ne mozemo nikog. Sutra ako ne dobiju, treba rascistit sa pojedinim igracima, nije im igranje u Slobodi rekreacija pa da se ponasaju kako hoce. Ako pojedini mogu ginuti na terenu i igrati, a isto im kasni plata ko i svim ostalim, sto i ostali ne bi mogli. Igraj il goni iz Slobode
Volim tebe, više od sebe
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne mislim da postane OKK u smislu da se pravi novi klub, nego OKK u jednoumlju, elimisanju svake konstruktivne kritike, prijedloga. Ukratko sve ono kako Aid vodi klub je ovim mantra kako bi oni htjeli da to bude.desperados je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:52Pretjerujete, da je tako to bi se ostvarilo kad smo u najvecim **** bili unazad par godina.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:34igrali bi i mi bolje da iko u klubu ispunjava oba kriterija: 1. zna nesto o fudbalu, i 2.stvarno voli i zeli Slobodi dobro
koga bih ja htio, ili ko bi htio. Ako je ovo drugo, nisam cuo nikog u skorije vrijeme da je raspolozen. Ali svakako ako dodje ferman iz opstine, moras, ko te pita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.