FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 08 apr 2022, 13:56

Mislim da Mirvic, radi nekom sporom brzinom al temeljito. Nadam se da ce pridobit hz pitare da mu daju podrsku i da ispune njegove (veci nas da nepale nepucaju tuku nabijaju kazne)

Kad smo baljaka i takve gigante iztrpili par godina treba i Mirvica..

Kinezi su bili po par godina vlasnici 2 put bili po jedan dan u SARAJEVU, Mirva vise u klubu nego pod jorganom sa svojom zenom treba to postovat..

Zaomije (njegovo pravo ) sto nezajmi sve bivse direktocice sa advokatima i ne strpa ih u zatvor po 10 godina ako ima dokaze, vec umjesto da ulaze u FK SARAJEVO mora nadomirivat lopovluk tudji (ako je bio) al kosto neko rece njegova lova njegova volja..

Njemu je povrat na vrijeme skuplji nego povrat na novac i to dokazuje da je pofino bogat i da bi FK SARAJEVO BIT NAJBOLJI KLUB NA BALKANU..

Dajte mamica da se igramo

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 08 apr 2022, 13:56

MortemHz je napisao/la:
08 apr 2022, 12:30
Igrači kojima ističe ugovor za dva mjeseca:

Lazić
Bodul
Cmiljanić
Bagarić
Poselamiti se sa svima i još sa Mersom, Hebibom, Dupovcem i Krletom. Palić i Oremuš su isto pod znakom pitanja.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 apr 2022, 14:01

bordobijeli je napisao/la:
08 apr 2022, 12:18
Hajdeee je napisao/la:
08 apr 2022, 12:08
Uz sav sentiment koji imamo prema Krletu, Mersi, Hebi...uzasna greska je bila produzavanje na vise godina njihove ugovore. Velike plate, doprinos minimalan. Velika lova se tu pukla za tih par godina novih ugovora.
Greška jeste al to je bio period prije Mirvica, odnosno kad smo bili bez novca a Sabrina i Kasum se koprcali pošto su nas tuzili igraci a nikog nisu mogli dovesti ovi su pristali na smanjenja plata i zeljeli su ostati. Jednostavno to su bili očajnički potezi SKoreje da imaju bilo kakav igrački kadar.
E vidiš, mene to slomi, ta priča željeli ostati kad niko nije htio.
Koji će nam qurac i oni? Na kraju krajeva, daj akademce nek igraju a vas trojica haduma ćao. Što Hebib nije htio u Velež? Hoće qurac moj, nudili mu crkavicu u odnosu na naše "smanjenje plate".

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 apr 2022, 14:21

napoleon72 je napisao/la:
08 apr 2022, 11:53
Svima puna usta akademije, a nama i dalje solidnu minutazu imaju Merso, Krste i Hebib. Vec od ove sezone u ligaskim mecevima je trebalo gurat Traku, Irfana i Tarika Ramica, ako ne i Buljubasica. Sta mozes izgubit, ligu smo ionako halalili. Evo sad protiv Rudara, pola sata Irfanu Ramicu dat, Tarika mozda u prvu postavu prije Djokanovica (nije gori sigurno). Traku bi svakako trebalo gurat prije i Mujakica, a pogotovo Dupovca i Palica.
Smiješno. Kao što kažeš, svima usta puna razvoja i akademije, a hiljadu mentalnih gimnastika će napraviti i hiljadu opravdanja izmisliti samo da ne urade ono osnovno: Mladog igrača uvrste u ekipu i daju mu redovnu minutažu.

Ne može to raditi trener kao pojedinac, to mora biti strategija kluba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 apr 2022, 14:44

izdzezveubrazil je napisao/la:
08 apr 2022, 14:21
Svima puna usta akademije, a nama i dalje solidnu minutazu imaju Merso, Krste i Hebib. Vec od ove sezone u ligaskim mecevima je trebalo gurat Traku, Irfana i Tarika Ramica, ako ne i Buljubasica. Sta mozes izgubit, ligu smo ionako halalili. Evo sad protiv Rudara, pola sata Irfanu Ramicu dat, Tarika mozda u prvu postavu prije Djokanovica (nije gori sigurno). Traku bi svakako trebalo gurat prije i Mujakica, a pogotovo Dupovca i Palica.
Smiješno. Kao što kažeš, svima usta puna razvoja i akademije, a hiljadu mentalnih gimnastika će napraviti i hiljadu opravdanja izmisliti samo da ne urade ono osnovno: Mladog igrača uvrste u ekipu i daju mu redovnu minutažu.

Pa imaš tri mlada koji stalno igraju Dizdarević, Varesanovic, Djokanovic svi U 21 i imas isto iz akademije još trojicu Halid, Pidro, Mujakić koji su 22 godine i Ramića koji dobije po neku minutu. Ne kazem da ne treba mladim davati šansu al mislim da nije to baš da nema akademaca.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 apr 2022, 14:53

Ono sto treba brinuti klub ali i mlade igrace je da su Pidro, Halid, Mujakic, Djokanovic bili bolji u sezoni duple krune nego danas.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 08 apr 2022, 15:00

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
08 apr 2022, 13:56
MortemHz je napisao/la:
08 apr 2022, 12:30
Igrači kojima ističe ugovor za dva mjeseca:

Lazić
Bodul
Cmiljanić
Bagarić
Poselamiti se sa svima i još sa Mersom, Hebibom, Dupovcem i Krletom. Palić i Oremuš su isto pod znakom pitanja.
Slazem se. Niko od njih nema mjesta u Sarajevu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 08 apr 2022, 15:22

slika

slika
Sarajevo ljubavi moja.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 apr 2022, 15:26

08 apr 2022, 14:44

Pa imaš tri mlada koji stalno igraju Dizdarević, Varesanovic, Djokanovic svi U 21 i imas isto iz akademije još trojicu Halid, Pidro, Mujakić koji su 22 godine i Ramića koji dobije po neku minutu. Ne kazem da ne treba mladim davati šansu al mislim da nije to baš da nema akademaca.
Dizdarevic i donekle Dal uredu, Djokanovic je propao totalno (i da te ispravim u tvom narednom postu, on nije ni igrao sezonu DK, mislim da je debitovao u zadnjem kolu protiv GOSKa, tek u sezoni 19/20 postao standardan). Pidro, Halid i Nihad su u godinama kad su vec trebali da imaju jednu jaku sezonu vani, kao Vladan. Nihad propao, Pidru povreda unazadila al et prodao se, Halid nikad nece neku karijeru ostvarit jer je ogranicen k'o lokva. Treba pomjerit granicu i igrace od 17 god ubacivat u prvu postavu, a ne cekat da napune 21/22 i zvat ih omladincima. Ako je Mujakic "akademac", i Dupovac je. Jes da su ponikli kod nas al nisu mladi igraci od kojih mozes imat koristi, a ja sam na to mislio.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 apr 2022, 15:28

sonpenn je napisao/la:
08 apr 2022, 15:22
slika

slika
Šta kaže onaj mali sa Sedrenika na ovo sve :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 apr 2022, 15:36

08 apr 2022, 15:26
08 apr 2022, 14:44

Dizdarevic i donekle Dal uredu, Djokanovic je propao totalno (i da te ispravim u tvom narednom postu, on nije ni igrao sezonu DK, mislim da je debitovao u zadnjem kolu protiv GOSKa, tek u sezoni 19/20 postao standardan). Pidro, Halid i Nihad su u godinama kad su vec trebali da imaju jednu jaku sezonu vani, kao Vladan. Nihad propao, Pidru povreda unazadila al et prodao se, Halid nikad nece neku karijeru ostvarit jer je ogranicen k'o lokva. Treba pomjerit granicu i igrace od 17 god ubacivat u prvu postavu, a ne cekat da napune 21/22 i zvat ih omladincima. Ako je Mujakic "akademac", i Dupovac je. Jes da su ponikli kod nas al nisu mladi igraci od kojih mozes imat koristi, a ja sam na to mislio.
Slazem se sve sto si napisao, samo kazem da ni ti akademci nisu uvijek baš kvalitetni kako mi zelimo. Dosta ih zeli sve preko noći a ne ide to baš tako lagano, po meni kad bi svake sezoni izbacili jednog ili dvojicu za prvi tim da bi to bio pravi posao akademije. Al pravih, koje ces moći unovčiti

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 apr 2022, 15:42

MortemHz je napisao/la:
08 apr 2022, 15:28
sonpenn je napisao/la:
slika

slika
Ili šta kaže @Lacoste
:urnebes: :urnebes:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 apr 2022, 15:43

Najgori junior je bolji od Velkoskog i Hebiba. Barem ce manjak kvaliteta nadoknadit trkom i zalaganjem jer je na pocetku karijere, valja se nametnut. Sta mogu ponudit Hebib i Krste, kakvu motivaciju imaju? A nisu nikakav kvalitet.
Sjecam se kad je Mujakic debitovao, one prve utakmice sto je s klupe ulazio, ne moze docekat da sudija digne semafor da uleti na teren, djelovao kao bijesan buldog na lancu. A vidi ga sad, kad je "postao igrac".
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 apr 2022, 15:44

Mogli su mene uzeti da igram PES ovu dvojicu bi razbucao sa svojim taktikama :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 08 apr 2022, 15:47

sonpenn je napisao/la:
slika

slika
Super potez, treba osnovat tim u LoLu i CS Go takodjer. Velike su pare i sponzori u esportsu danas.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 apr 2022, 15:50

08 apr 2022, 15:47
sonpenn je napisao/la:
slika

slika
Super potez, treba osnovat tim u LoLu i CS Go takodjer. Velike su pare i sponzori u esportsu danas.
Imamo tim u cs:go
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 apr 2022, 15:52

MortemHz je napisao/la:
08 apr 2022, 15:50
08 apr 2022, 15:47
sonpenn je napisao/la:
slika

slika
Imamo tim u cs:go
mislim da je mislio na nešto ozbiljnije, ovo je bilo dobro za prvu godinu, vakat bit bolji :opaopa:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 apr 2022, 15:56

Nihad pidro vladen =1.9 m€

Odugrali vise minuta za FK SARAJEVO nego svi igraci ispod 21 godinu od Dejtona.. uz platu koja je 8x manja nego u ibaneza nosua ahmeta brazilaca parmakovskig saida 2.0 itd

Plus tipovi ko saban djokanovic koji nemaju kvalitet za vani znaci bice ko hebibovic dupovac biblija

Plus sto mozemo ocekivat da dizdarevica i varesanovica prodamo takodje za neku cifru al u najgorem slucaju bice ko halid i djokanovic kvalitet za domacu ligu naredni 6-7 godina..

Mi smo NAJVECI KLUB U DRZAVI a najmanje imali svoih proizvoda u A REPREZENTACI dok bjeda sa anexsa ima po 3-7 i to prvih 11..

U zadnjih 3-4 godine polahko se to mjenja a toliki je poremecaj napravilo kod sergijaca da im trener danas govori da igraci igraju za dzaba i da su dobili u 14 mjeseci 2 plate.. Zamislite sad kad budemo preuzeli A REPREZENTACIJU totalno 70#% pa bill gates ih nece spasit

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 08 apr 2022, 16:03

MaroonBjelave je napisao/la:
08 apr 2022, 15:42
MortemHz je napisao/la:
08 apr 2022, 15:28
sonpenn je napisao/la:
slika

slika
Ili šta kaže @Lacoste
:urnebes: :urnebes:
@Lacoste jesi živ, možda je na KCUS-u :rol:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 apr 2022, 16:08

Treba lopte farbat na vrijeme,najavi Sladic snijeg za nedelju :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 36 gostiju.