FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da Mirvic, radi nekom sporom brzinom al temeljito. Nadam se da ce pridobit hz pitare da mu daju podrsku i da ispune njegove (veci nas da nepale nepucaju tuku nabijaju kazne)
Kad smo baljaka i takve gigante iztrpili par godina treba i Mirvica..
Kinezi su bili po par godina vlasnici 2 put bili po jedan dan u SARAJEVU, Mirva vise u klubu nego pod jorganom sa svojom zenom treba to postovat..
Zaomije (njegovo pravo ) sto nezajmi sve bivse direktocice sa advokatima i ne strpa ih u zatvor po 10 godina ako ima dokaze, vec umjesto da ulaze u FK SARAJEVO mora nadomirivat lopovluk tudji (ako je bio) al kosto neko rece njegova lova njegova volja..
Njemu je povrat na vrijeme skuplji nego povrat na novac i to dokazuje da je pofino bogat i da bi FK SARAJEVO BIT NAJBOLJI KLUB NA BALKANU..
Dajte mamica da se igramo
Kad smo baljaka i takve gigante iztrpili par godina treba i Mirvica..
Kinezi su bili po par godina vlasnici 2 put bili po jedan dan u SARAJEVU, Mirva vise u klubu nego pod jorganom sa svojom zenom treba to postovat..
Zaomije (njegovo pravo ) sto nezajmi sve bivse direktocice sa advokatima i ne strpa ih u zatvor po 10 godina ako ima dokaze, vec umjesto da ulaze u FK SARAJEVO mora nadomirivat lopovluk tudji (ako je bio) al kosto neko rece njegova lova njegova volja..
Njemu je povrat na vrijeme skuplji nego povrat na novac i to dokazuje da je pofino bogat i da bi FK SARAJEVO BIT NAJBOLJI KLUB NA BALKANU..
Dajte mamica da se igramo
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E vidiš, mene to slomi, ta priča željeli ostati kad niko nije htio.bordobijeli je napisao/la: ↑08 apr 2022, 12:18Greška jeste al to je bio period prije Mirvica, odnosno kad smo bili bez novca a Sabrina i Kasum se koprcali pošto su nas tuzili igraci a nikog nisu mogli dovesti ovi su pristali na smanjenja plata i zeljeli su ostati. Jednostavno to su bili očajnički potezi SKoreje da imaju bilo kakav igrački kadar.
Koji će nam qurac i oni? Na kraju krajeva, daj akademce nek igraju a vas trojica haduma ćao. Što Hebib nije htio u Velež? Hoće qurac moj, nudili mu crkavicu u odnosu na naše "smanjenje plate".
-
- Kontakt:
Smiješno. Kao što kažeš, svima usta puna razvoja i akademije, a hiljadu mentalnih gimnastika će napraviti i hiljadu opravdanja izmisliti samo da ne urade ono osnovno: Mladog igrača uvrste u ekipu i daju mu redovnu minutažu.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 11:53Svima puna usta akademije, a nama i dalje solidnu minutazu imaju Merso, Krste i Hebib. Vec od ove sezone u ligaskim mecevima je trebalo gurat Traku, Irfana i Tarika Ramica, ako ne i Buljubasica. Sta mozes izgubit, ligu smo ionako halalili. Evo sad protiv Rudara, pola sata Irfanu Ramicu dat, Tarika mozda u prvu postavu prije Djokanovica (nije gori sigurno). Traku bi svakako trebalo gurat prije i Mujakica, a pogotovo Dupovca i Palica.
Ne može to raditi trener kao pojedinac, to mora biti strategija kluba.
-
- Kontakt:
Pa imaš tri mlada koji stalno igraju Dizdarević, Varesanovic, Djokanovic svi U 21 i imas isto iz akademije još trojicu Halid, Pidro, Mujakić koji su 22 godine i Ramića koji dobije po neku minutu. Ne kazem da ne treba mladim davati šansu al mislim da nije to baš da nema akademaca.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2022, 14:21Smiješno. Kao što kažeš, svima usta puna razvoja i akademije, a hiljadu mentalnih gimnastika će napraviti i hiljadu opravdanja izmisliti samo da ne urade ono osnovno: Mladog igrača uvrste u ekipu i daju mu redovnu minutažu.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 11:53Svima puna usta akademije, a nama i dalje solidnu minutazu imaju Merso, Krste i Hebib. Vec od ove sezone u ligaskim mecevima je trebalo gurat Traku, Irfana i Tarika Ramica, ako ne i Buljubasica. Sta mozes izgubit, ligu smo ionako halalili. Evo sad protiv Rudara, pola sata Irfanu Ramicu dat, Tarika mozda u prvu postavu prije Djokanovica (nije gori sigurno). Traku bi svakako trebalo gurat prije i Mujakica, a pogotovo Dupovca i Palica.
-
- Kontakt:
Ono sto treba brinuti klub ali i mlade igrace je da su Pidro, Halid, Mujakic, Djokanovic bili bolji u sezoni duple krune nego danas.
Slazem se. Niko od njih nema mjesta u Sarajevu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 apr 2022, 13:56Poselamiti se sa svima i još sa Mersom, Hebibom, Dupovcem i Krletom. Palić i Oremuš su isto pod znakom pitanja.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
Dizdarevic i donekle Dal uredu, Djokanovic je propao totalno (i da te ispravim u tvom narednom postu, on nije ni igrao sezonu DK, mislim da je debitovao u zadnjem kolu protiv GOSKa, tek u sezoni 19/20 postao standardan). Pidro, Halid i Nihad su u godinama kad su vec trebali da imaju jednu jaku sezonu vani, kao Vladan. Nihad propao, Pidru povreda unazadila al et prodao se, Halid nikad nece neku karijeru ostvarit jer je ogranicen k'o lokva. Treba pomjerit granicu i igrace od 17 god ubacivat u prvu postavu, a ne cekat da napune 21/22 i zvat ih omladincima. Ako je Mujakic "akademac", i Dupovac je. Jes da su ponikli kod nas al nisu mladi igraci od kojih mozes imat koristi, a ja sam na to mislio.bordobijeli je napisao/la: ↑08 apr 2022, 14:44Pa imaš tri mlada koji stalno igraju Dizdarević, Varesanovic, Djokanovic svi U 21 i imas isto iz akademije još trojicu Halid, Pidro, Mujakić koji su 22 godine i Ramića koji dobije po neku minutu. Ne kazem da ne treba mladim davati šansu al mislim da nije to baš da nema akademaca.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2022, 14:21Smiješno. Kao što kažeš, svima usta puna razvoja i akademije, a hiljadu mentalnih gimnastika će napraviti i hiljadu opravdanja izmisliti samo da ne urade ono osnovno: Mladog igrača uvrste u ekipu i daju mu redovnu minutažu.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 11:53Svima puna usta akademije, a nama i dalje solidnu minutazu imaju Merso, Krste i Hebib. Vec od ove sezone u ligaskim mecevima je trebalo gurat Traku, Irfana i Tarika Ramica, ako ne i Buljubasica. Sta mozes izgubit, ligu smo ionako halalili. Evo sad protiv Rudara, pola sata Irfanu Ramicu dat, Tarika mozda u prvu postavu prije Djokanovica (nije gori sigurno). Traku bi svakako trebalo gurat prije i Mujakica, a pogotovo Dupovca i Palica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Slazem se sve sto si napisao, samo kazem da ni ti akademci nisu uvijek baš kvalitetni kako mi zelimo. Dosta ih zeli sve preko noći a ne ide to baš tako lagano, po meni kad bi svake sezoni izbacili jednog ili dvojicu za prvi tim da bi to bio pravi posao akademije. Al pravih, koje ces moći unovčitinapoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 15:26Dizdarevic i donekle Dal uredu, Djokanovic je propao totalno (i da te ispravim u tvom narednom postu, on nije ni igrao sezonu DK, mislim da je debitovao u zadnjem kolu protiv GOSKa, tek u sezoni 19/20 postao standardan). Pidro, Halid i Nihad su u godinama kad su vec trebali da imaju jednu jaku sezonu vani, kao Vladan. Nihad propao, Pidru povreda unazadila al et prodao se, Halid nikad nece neku karijeru ostvarit jer je ogranicen k'o lokva. Treba pomjerit granicu i igrace od 17 god ubacivat u prvu postavu, a ne cekat da napune 21/22 i zvat ih omladincima. Ako je Mujakic "akademac", i Dupovac je. Jes da su ponikli kod nas al nisu mladi igraci od kojih mozes imat koristi, a ja sam na to mislio.bordobijeli je napisao/la: ↑08 apr 2022, 14:44Pa imaš tri mlada koji stalno igraju Dizdarević, Varesanovic, Djokanovic svi U 21 i imas isto iz akademije još trojicu Halid, Pidro, Mujakić koji su 22 godine i Ramića koji dobije po neku minutu. Ne kazem da ne treba mladim davati šansu al mislim da nije to baš da nema akademaca.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 apr 2022, 14:21
Smiješno. Kao što kažeš, svima usta puna razvoja i akademije, a hiljadu mentalnih gimnastika će napraviti i hiljadu opravdanja izmisliti samo da ne urade ono osnovno: Mladog igrača uvrste u ekipu i daju mu redovnu minutažu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Najgori junior je bolji od Velkoskog i Hebiba. Barem ce manjak kvaliteta nadoknadit trkom i zalaganjem jer je na pocetku karijere, valja se nametnut. Sta mogu ponudit Hebib i Krste, kakvu motivaciju imaju? A nisu nikakav kvalitet.
Sjecam se kad je Mujakic debitovao, one prve utakmice sto je s klupe ulazio, ne moze docekat da sudija digne semafor da uleti na teren, djelovao kao bijesan buldog na lancu. A vidi ga sad, kad je "postao igrac".
Sjecam se kad je Mujakic debitovao, one prve utakmice sto je s klupe ulazio, ne moze docekat da sudija digne semafor da uleti na teren, djelovao kao bijesan buldog na lancu. A vidi ga sad, kad je "postao igrac".
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Mogli su mene uzeti da igram PES ovu dvojicu bi razbucao sa svojim taktikama 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo tim u cs:goSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 apr 2022, 15:47Super potez, treba osnovat tim u LoLu i CS Go takodjer. Velike su pare i sponzori u esportsu danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
mislim da je mislio na nešto ozbiljnije, ovo je bilo dobro za prvu godinu, vakat bit bolji

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nihad pidro vladen =1.9 m€
Odugrali vise minuta za FK SARAJEVO nego svi igraci ispod 21 godinu od Dejtona.. uz platu koja je 8x manja nego u ibaneza nosua ahmeta brazilaca parmakovskig saida 2.0 itd
Plus tipovi ko saban djokanovic koji nemaju kvalitet za vani znaci bice ko hebibovic dupovac biblija
Plus sto mozemo ocekivat da dizdarevica i varesanovica prodamo takodje za neku cifru al u najgorem slucaju bice ko halid i djokanovic kvalitet za domacu ligu naredni 6-7 godina..
Mi smo NAJVECI KLUB U DRZAVI a najmanje imali svoih proizvoda u A REPREZENTACI dok bjeda sa anexsa ima po 3-7 i to prvih 11..
U zadnjih 3-4 godine polahko se to mjenja a toliki je poremecaj napravilo kod sergijaca da im trener danas govori da igraci igraju za dzaba i da su dobili u 14 mjeseci 2 plate.. Zamislite sad kad budemo preuzeli A REPREZENTACIJU totalno 70#% pa bill gates ih nece spasit
Odugrali vise minuta za FK SARAJEVO nego svi igraci ispod 21 godinu od Dejtona.. uz platu koja je 8x manja nego u ibaneza nosua ahmeta brazilaca parmakovskig saida 2.0 itd
Plus tipovi ko saban djokanovic koji nemaju kvalitet za vani znaci bice ko hebibovic dupovac biblija
Plus sto mozemo ocekivat da dizdarevica i varesanovica prodamo takodje za neku cifru al u najgorem slucaju bice ko halid i djokanovic kvalitet za domacu ligu naredni 6-7 godina..
Mi smo NAJVECI KLUB U DRZAVI a najmanje imali svoih proizvoda u A REPREZENTACI dok bjeda sa anexsa ima po 3-7 i to prvih 11..
U zadnjih 3-4 godine polahko se to mjenja a toliki je poremecaj napravilo kod sergijaca da im trener danas govori da igraci igraju za dzaba i da su dobili u 14 mjeseci 2 plate.. Zamislite sad kad budemo preuzeli A REPREZENTACIJU totalno 70#% pa bill gates ih nece spasit
@Lacoste jesi živ, možda je na KCUS-u

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Treba lopte farbat na vrijeme,najavi Sladic snijeg za nedelju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Lecler, Napapijri, pierce i 51 gost.