Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Greška jeste al to je bio period prije Mirvica, odnosno kad smo bili bez novca a Sabrina i Kasum se koprcali pošto su nas tuzili igraci a nikog nisu mogli dovesti ovi su pristali na smanjenja plata i zeljeli su ostati. Jednostavno to su bili očajnički potezi SKoreje da imaju bilo kakav igrački kadar.
Ma rijesit se svakog od njih. Lazic i cmiljanic jer su stranci a nisu neka razlika na terenu. Bodula nigdje evo zadnje 2-3 tekme a svakako slaba radilica na terenu. Bagaric me protiv konjica bas iznervirao koliko je statican. Uz to se nadam da ce biti bar 2-3 sporazumna raskida ugovora. I onda fino popuniti kadar na ljeto.
Svima se zahvaliti i dovidjenja.
Tako nekako. Ističu im ugovori a vidim da klub ne reaguje pa zato i mislim da nećemo produžiti ugovor sa ovim igračima, eventualno možda jedan igrač da ne bude previše odlazaka. Nije isključeno da se dogovorimo za raskid saradnje sa ovih par igrača koje je @Hajdee naveo samo što ih moraš nešto isplatiti jer svi imaju po godinu ugovora. Da se ja pitam ja bi se pokušao ljudski dogovoriti sa Velkoskim i Hebibovićem čim sezona završi, Mersu bi ostavio jer odlaze Cmiljanić i Bagarić a nekoga moraš imati na klupi. Lazić je u 90 minuta uradio više nego Mujakić otkad se vratio a ima manju platu. Iako je stranac ja bi razmislio da njega ostavim. Nismo baš ovo očekivali ali u defanzivi imamo strašnih problema, Mujakić i Dupovac su trenutno užasni, baš horor.keli je napisao/la: ↑08 apr 2022, 12:37Ma rijesit se svakog od njih. Lazic i cmiljanic jer su stranci a nisu neka razlika na terenu. Bodula nigdje evo zadnje 2-3 tekme a svakako slaba radilica na terenu. Bagaric me protiv konjica bas iznervirao koliko je statican. Uz to se nadam da ce biti bar 2-3 sporazumna raskida ugovora. I onda fino popuniti kadar na ljeto.
U jednom prijelaznom roku neće sigurno toliko, to je sve zajedno 12 igrača a tu je i Pidro koji odlazi ubrzo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 apr 2022, 12:47Svima se zahvaliti i dovidjenja.
Cmiljanic sklon povredama+stranac
Bodul nema vise mjesta kod nas,nece grijati klupu sigurno.
Bagaric kao sto sam rekao najgori napadac u historiji kluba.
Lazic od ove cetvorice mozda i najvise zasluzuje da ostane.Vratio se u klub kad nije bilo fening,vjerujem da igra za neku minimalnu sicu.Po meni nije imao neke vece greske ove sezone,cak nas i izvukao par puta ali vjerovatno ide i on...
Uz ovu cetvoricu,ocekujem jos raskid ugovora sa:Kanuric,Palic,Oremus,Velkoski,Ahmetovic
Takodjer ne bi me iznenadilo i da Kobiljar ode.Uz najvjerovatniju prodaju Andreja i Belmina na ljeto,ovo bi nam kako po broj igraca u ekipi tako i financijski omogucilo dovodjenje jos 4-5 top igraca
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, kogmagie46 i 35 gostiju.