Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Mina ili Nađa, jedino ispravno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sumejja kara Milicu drugi dan zaredom. Let that sink in. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nez jesil cuo, kaze Ramiz: "Dobro plave cure su bolje", kaze Milica nesto u fazonu: Ma gde su bolji, nemoj to govorit, nema bolje od mene!
A izgubila dns sve
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ko god da bude izglasan vjerujem da Kristian lagano dobija i crveni tim ostaje bez jos jednog clana.
Uhvatio sam par minuta na EON-u i srpsku verziju, tamo je veci fokus na crveno pleme i Ramiz je u govoru od sinoc rekao da mu je prvu cerku udario neki pijanac sa autom dok su na moru bili, ona srecom prezivjela, ali koliko nema srece covjek u pm a bas djeluje kao ljudina, za njega navijam al' izglasace i njega uskoro ova zmija Milica i njen klan.
A kako znate da je uzela imunitet?ElTigre9 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 00:47Uspjela je uzeti licni imunitet na neku foru, izglasace Jovanu gotovo sigurno jer je zenske ne podnose a ni Vladimir, to je vec 5 glasova i izglasana je.
Ko god da bude izglasan vjerujem da Kristian lagano dobija i crveni tim ostaje bez jos jednog clana.
Uhvatio sam par minuta na EON-u i srpsku verziju, tamo je veci fokus na crveno pleme i Ramiz je u govoru od sinoc rekao da mu je prvu cerku udario neki pijanac sa autom dok su na moru bili, ona srecom prezivjela, ali koliko nema srece covjek u pm a bas djeluje kao ljudina, za njega navijam al' izglasace i njega uskoro ova zmija Milica i njen klan.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa vidis na slici pored Branka da je Mina i da ima ogrlicu licnog imuniteta.forgempp je napisao/la: ↑08 apr 2022, 01:22A kako znate da je uzela imunitet?ElTigre9 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 00:47Uspjela je uzeti licni imunitet na neku foru, izglasace Jovanu gotovo sigurno jer je zenske ne podnose a ni Vladimir, to je vec 5 glasova i izglasana je.
ElTigre9 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 01:26Pa vidis na slici pored Branka da je Mina i da ima ogrlicu licnog imuniteta.forgempp je napisao/la: ↑08 apr 2022, 01:22A kako znate da je uzela imunitet?ElTigre9 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 00:47
Uspjela je uzeti licni imunitet na neku foru, izglasace Jovanu gotovo sigurno jer je zenske ne podnose a ni Vladimir, to je vec 5 glasova i izglasana je.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jedan je Tiesto.
Peru je kompleksi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma magacin, nadam se sto skorijem odlasku
Zasto jos na ss.ba nema rijeci o sukobu Vase Bakocevica i Jovane Jeremic ?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nema potrebe , sad reklamiraju ulične tuče
Zamislite sporsrki portal reklamira ulične tuče
Koliko moraš nisko pasti , pa za njih je Informer institucija
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
umro neki hrvatski rukometaš u Makedoniji, oće li prestati ovo više
Ramiz se žali na neku povredu. Trenutno ih 4 ima neke povrede. Hoće li se skupiti za idući duel. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vjerovatno se ova ne slika gola, pa nemaju popratne fotografije za tekst...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Umro od posljedica premlaćivanjajolicnikola je napisao/la: ↑08 apr 2022, 15:10umro neki hrvatski rukometaš u Makedoniji, oće li prestati ovo više
Lidija Bacic se zarucila.
SrceRosicky je napisao/la: ↑08 apr 2022, 16:41Umro od posljedica premlaćivanjajolicnikola je napisao/la: ↑08 apr 2022, 15:10umro neki hrvatski rukometaš u Makedoniji, oće li prestati ovo više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 94 gosta.