Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Scof1eld
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Scof1eld » 04 feb 2011, 11:38

Bosco je napisao/la:A ti pokušavaš ispast mangup sa tim slikama.
ne seri lave, da ne navija za arsenal, ni tebi ne bi bio dobar... za njega vrijedi samo jedna ;)

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 feb 2011, 11:56

Opet slike....zayebo si i Virtu4la sad. :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 12:05

Hajde dobro što postavlja slike ali daj barem nemoj nikoga vrijeđati sa njima.
Konkretno mislim na ovu drugu sliku, to je žalosno što je postavio a pokušava nekoga uvrijediti na isti način. :?

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 feb 2011, 12:13

naravno, paja uvrijedi 10 000 ljudi u 1000 postova, al kad se napise jedna protiv paje, odmah je to za haaga :roll:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 feb 2011, 12:15

Paja sigurno ne govori nekom da je retardiran i još stavlja takve avatare. ;) Čestitam ti, upravo si ispao gori od od momka kojeg ne podnosiš.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 feb 2011, 13:15

Scof1eld je napisao/la:naravno, paja uvrijedi 10 000 ljudi u 1000 postova, al kad se napise jedna protiv paje, odmah je to za haaga :roll:
Paja ima argumente za 90% stvari koje priča tu je problem a ti lupas gluposti al više i ne očekujem od tebe ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 feb 2011, 13:37

meni paja nije smijesan jer dok sam citao njegove postove vidio sam da sav humor bazira na otvorenom vrijeđanju drugih... sto mene ne nasmijava previse, ako ces nekog vec vrijeđati ili provocirati onda je najbolje uraditi to na nacin da on sam to i ne skonta e tada mi je smijesno. istina kod mene je paja na ignore veoma dugo jer nisam imao zivaca citati njegove provokacija na svakoj temi osim arsenalove. e sad da li je on nesto napredovao ili je isti kao i onda kada sam ga ja na ignore stavio to ne znam.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 feb 2011, 14:16

Ja nevidim nikakve uvrede u Pajinim postovima. To sto neke forumase zove smijesnim, pa ruku na srce i jesu smijesni, posebno ovi navijaci Barce koji se stalno ponavljaju u vezi prelaska Fabregasa u Barcu. Ili kad kaze za neke da su kvazinavijaci i sl. pa kakva je to uvreda? Djeni zeve. Ima puno gorih uvreda od primitivnih forumasa kojima su psovke pola rijecnika.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 04 feb 2011, 17:25

Bilal je napisao/la:Ja nevidim nikakve uvrede u Pajinim postovima. To sto neke forumase zove smijesnim, pa ruku na srce i jesu smijesni, posebno ovi navijaci Barce koji se stalno ponavljaju u vezi prelaska Fabregasa u Barcu. Ili kad kaze za neke da su kvazinavijaci i sl. pa kakva je to uvreda? Djeni zeve. Ima puno gorih uvreda od primitivnih forumasa kojima su psovke pola rijecnika.
Potpis, a ti scofild **** odavde sa slikama te jadne djece, kretenu napaceni, ne mozes nista payi jer je pametniji od tebe 100 puta, pa si se sjetio toga, jadu.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 feb 2011, 19:55

Frutek je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:naravno, paja uvrijedi 10 000 ljudi u 1000 postova, al kad se napise jedna protiv paje, odmah je to za haaga :roll:
Paja ima argumente za 90% stvari koje priča tu je problem a ti lupas gluposti al više i ne očekujem od tebe ;)
ako je tebi argument arsenal dominira, wenger veliki vodja, klub sa periferije i sl. za svaki problem, onda si ti gori od njega ;) al' vidim da se vecina slaze s njim.. jbt ga... ;)

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 04 feb 2011, 19:59

Scof1eld je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
ako je tebi argument arsenal dominira, wenger veliki vodja, klub sa periferije i sl. za svaki problem, onda si ti gori od njega ;) al' vidim da se vecina slaze s njim.. jbt ga... ;)
NIje mi svrha vrijeđat' te, al' si fakat isp'o kreten s onakvim slikama :o
Da imaš nekog bližeg sa takvim poremećajem shvatio bi kako je, a ne ovako se praviš pametan :?

Nemo'š ti paji prismrdit!
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 feb 2011, 20:07

ja se s pajom cesto prepucavam onako i nekad jest naporan ali sam ovaj tvoj avatar zatim ismijavanje retardirane djece je nesto najtuznije sto sam vidio na forumu i ako imas imalo pameti ukloni taj avatar jer ne dao bog mozes imat takvo dijete pa ti onda to uopste nece bit smijesno,a s pajom se bori ko i svi mi i ti njemu reci da je kvazi strucnjak ili da mu je ekipa slabasna itd to on koristi,ali ako ovako nastavis on ce za tebe bit cvjecka

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 feb 2011, 23:53

Scof1eld je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Pa to je jedan od onih 10% koje ulupa a da je Wenger veliki trener to je tačno, da je Barcelona seljački i provincijski klub to je tačno, da većinu stvari dobija na guzove pa i to je tačno ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 feb 2011, 00:14

frutek al ti mozes srat to nisu istine :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 feb 2011, 00:29

Donnie Darko je napisao/la:frutek al ti mozes srat to nisu istine :lol:
Uzmi kartu, čitaj historiju ;) Navijači Barse su se dokazali kamenovanjem IGRAČA Reala pa to nema u Istanbulu, Atini ili Buenos airesu :roll:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 feb 2011, 00:36

Sada ne uzimaju na guzove to nije tacno :D ! Treba , realno priznati , ali sa njihovim fursetom brate dodijalo je !

Neke tamo 2003/04 mozda Barcelona bi imala 10 % navijaca od ovih sad 100 % ! Tako , da su previse se napuhali sada svak ziv navija za njih jer igraju lijep nogomet sto je istina samo dokad ? !
Igrat ce ga jos max 5 godina i to je to vjerujte mi , i onda ce doci dominacija onih velikih koji uvijek potajno dominiraju zna se kog tu ubrajamo !
;) ;)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 06:43

Andres je napisao/la:Ja ne glumim žrtvu, ja se volim zajebavat, i furat djecurliju, nogomet volim Barcu pratim. to sto moje furke shvatate zdravo za gotovo , to se vi vjerovatno tripujete.Ovo je forum i treba se zajebavat, bolje to nego kokodakanje ...Ja napisem Real qurcina , sto nije , al vas nafuram tolko da bi me boli na licu mjesta...do duse Real jeste qrcina kad sagledas Barcelonu...I Naravno nas dragi kolega Paja je meni omileni lik na forumu , jer je lik totalno furacki nastrojen, pokusavate ga ubjedit u nesto sto on vec zna , nego vas fura a vas pucaju tripovi....

Inace kad smo kod Real Madrida : U Kolko igra Real i ko bi po planu Special Five-a trebao zaigrat , il on to cuva u tajnosti ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 feb 2011, 11:15

CoDe je napisao/la:Sada ne uzimaju na guzove to nije tacno :D ! Treba , realno priznati , ali sa njihovim fursetom brate dodijalo je !

Neke tamo 2003/04 mozda Barcelona bi imala 10 % navijaca od ovih sad 100 % ! Tako , da su previse se napuhali sada svak ziv navija za njih jer igraju lijep nogomet sto je istina samo dokad ? !
Igrat ce ga jos max 5 godina i to je to vjerujte mi , i onda ce doci dominacija onih velikih koji uvijek potajno dominiraju zna se kog tu ubrajamo !
;) ;)
Nerivra me 90% navijača Barce meni lik govori da je on veći navijač Barce nego ja Slobode :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 feb 2011, 14:42

alfarouqaminu je napisao/la:
adis.p je napisao/la:jok eto profersionalac......koje si godiste alfa????
ja bre pfofesional :mrgreen:
90-to
sto pitas?
Meni je ovo iskreno smijesno. Ispade ima 21 godinu, na profilu pise 17. Hahahahahahhaha. A sigurno ima 13 godina.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 feb 2011, 16:09

Ma ispod 15 ima sigurno.. Možda 11 ili 12 pa nije smio tamo staviti i stavio 17. :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.