Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Generalni sekretar NATO saveza Jens Stoltenberg nakon današnjeg sastanka ministara vanjskih poslova Sjevernoatlantskog saveza rekao je da su se članice složile da bi trebale pomoći Bosni i Hercegovini, odnosno njenim odbrambenim kapacitetima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam kako oni nama mogu pomoci kad mi bez saglasnosti 3 glave ne mozemo ni vojni traktor izvest iz hangara.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu poslati vojnike preko EUFOR-a kao što su nedavno uradili. Ako ne bude saglasnosti oko EUFOR-a ove godine (Rusija može staviti veto) onda se oni sklanjaju a NATO dolazi jer imaju puno pravo po dejtonskom sporazumu. Za eventualno naoružavanje isto ne treba odluka predsjedništva ako se ne varam.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 07 apr 2022, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Uzbekistan, Tadžikistan, Sirija, Bolivija, Mali, Gabon, Eritreja.....
Ove velesile su danas glasale protiv.
Ono laktaško govedo tačno zaslužuje da živi u jednoj od ovakvih država.
Ove velesile su danas glasale protiv.
Ono laktaško govedo tačno zaslužuje da živi u jednoj od ovakvih država.
41:34
- ElCartel11
- Kontakt:
Pazi "nasih" muslimanskih zemalja i glasanja 
I kaze žali ih, ko ih ebe.
Čudno mi, da su Srbi bili za, jer je mali kepec (Putin) rekao, da svako ko glasa za, automatski znaci neprijatelj Rusiji.

Čudno mi, da su Srbi bili za, jer je mali kepec (Putin) rekao, da svako ko glasa za, automatski znaci neprijatelj Rusiji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
oni, mađari, trojanski... nece ici protiv svega (posebbno ovih nebitnih organizacija) da ih ne bi nogiraliElCartel11 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 18:41Pazi "nasih" muslimanskih zemalja i glasanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki protest podrške narodu Ukrajine bit će organizovan u Sarajevu, u subotu, 9. aprila u 12 sati na Trgu Susan Sontag ispred Narodnog pozorišta.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Putinov glasnogovornik priznao “značajne gubitke” u Ukrajini
Glasnogovornik Vladimira Putina, Dmitri Peskov, priznao je da su ruski gubici u Ukrajini "značajni".
Peskov je u intervjuu za Sky News priznao je da je rat “golema tragedija” za Rusiju te da su “gubici značajni”.
Rekao je da se historija Ukrajine promijenila 2014. godine tokom, kako je rekao, “ilegalnog puča”.
“Ukrajina je postala antiruska, sve što se dogodilo u Ukrajini nakon toga bilo je usmjereno protiv naše zemlje”, rekao je Peskov, pa dodao da je Rusija “desetljećima bila zabrinuta zbog vlastite sigurnosti”.
Na pitanje voditelja da li se rat ispostavio kao poniženje za Rusiju obzirom, kako je kazao, na hiljade poginulih vojnika, rekao je: “Ne, to je pogrešna slika onog što se događa”.
Ali, odmah potom je priznao: “Imamo značajan gubitak vojnika. To je golema tragedija za nas”.
Glasnogovornik Vladimira Putina, Dmitri Peskov, priznao je da su ruski gubici u Ukrajini "značajni".
Peskov je u intervjuu za Sky News priznao je da je rat “golema tragedija” za Rusiju te da su “gubici značajni”.
Rekao je da se historija Ukrajine promijenila 2014. godine tokom, kako je rekao, “ilegalnog puča”.
“Ukrajina je postala antiruska, sve što se dogodilo u Ukrajini nakon toga bilo je usmjereno protiv naše zemlje”, rekao je Peskov, pa dodao da je Rusija “desetljećima bila zabrinuta zbog vlastite sigurnosti”.
Na pitanje voditelja da li se rat ispostavio kao poniženje za Rusiju obzirom, kako je kazao, na hiljade poginulih vojnika, rekao je: “Ne, to je pogrešna slika onog što se događa”.
Ali, odmah potom je priznao: “Imamo značajan gubitak vojnika. To je golema tragedija za nas”.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahahah kako su srbijanski mediji prenijeli vijest o izbacivanju Rusa. Clanak gdje su nabrojali sve drzave u okruzenju koje su glasale da ali se nigdje ne spominje kako je Srbija glasala. Kakvo je kod njih pomracenje uma
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iz Vlade Estonije su saopćili da će do početka nove sezone grijanja ove jeseni prestati koristiti ruski plin. Kako su iz Vlade ove države saopćili postignut je sporazum sa Finskom o unajmljivanju plutajućeg terminala koji će omogućiti uvoz ukapljenog plina.
"Danas smo odlučili da prestanemo kupovati ruski plin. Nije moguće nastaviti sa hranjenjem ruske ratne mašine," izjavio je na konferenciji za medije premijer Estonije, Kaja Kallas.
"Danas smo odlučili da prestanemo kupovati ruski plin. Nije moguće nastaviti sa hranjenjem ruske ratne mašine," izjavio je na konferenciji za medije premijer Estonije, Kaja Kallas.
gdje je raketna krstarica moskva gdje je

run forest run
A jesu se rusi yebali sa ovim ratom i to bas ono. Amerika hinjaka samo ih cekala, znaju ljudi sta putin jede za dorucak, a ne kad ce sta napasti. Ukrajina bi za 3 dana bila osvojena bez pomoci amerike i engleske, ovi im dali oruzje i samo ih navode gdje ce sta gadjati.
Sjebase rusima ekonomiju, osramotise ih, okrenuli pola svijeta protiv njih (pogotovo komsije) i sad ce dobiti kao gratisa zemlje kao finska da udju u nato, a ne bi me cudilo i nas da prihvate.
Sjebase rusima ekonomiju, osramotise ih, okrenuli pola svijeta protiv njih (pogotovo komsije) i sad ce dobiti kao gratisa zemlje kao finska da udju u nato, a ne bi me cudilo i nas da prihvate.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Sta se desava na istoku i jugu zemlje? Okej povukli su se sa sjevera Rusi, ali sta se tamo dogadja? Ni ovi novinari nista ne objavljuju, nit ruska propaganda sta objavljuje. Jel moguce da se Mariupolj i dalje drzi?
- ASD
- Kontakt:
Informacije su katastrofalne u ovom ratu. Ni jedni ni drugi ništa konkretno ne iznose. Niko nema pojma kakva je dole situacija.
Pročitao sam neki proruski pišu da su uspjeli uzeti centar grada, sad ko zna šta je istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 126 gostiju.