FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Realno mnogi ne mogu dati 10 Km za kartu. Mislim da tipa za penzionere treba da bude besplatna karta. Situacija u drzavi i visoke cijene namirnica ce se odraziti i na posjetu.Realno ko ima 350 Km penzije nemojte ocekivati da ce dati 8 km za istok. Neka neko posalje Mirvicu ovaj prijedlog i mislim da bi to i udovoljio.
Jucer na istoku sam vidio bas mnogo penzionera koji su dosli sa unucima da gledaju i bilo mi je bas drago to za vidjeti.Realno ne bi mnogo izgubili da se da ta pogodnost njima.
Jucer na istoku sam vidio bas mnogo penzionera koji su dosli sa unucima da gledaju i bilo mi je bas drago to za vidjeti.Realno ne bi mnogo izgubili da se da ta pogodnost njima.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tako jeFCUM je napisao/la: ↑07 apr 2022, 07:07Realno mnogi ne mogu dati 10 Km za kartu. Mislim da tipa za penzionere treba da bude besplatna karta. Situacija u drzavi i visoke cijene namirnica ce se odraziti i na posjetu.Realno ko ima 350 Km penzije nemojte ocekivati da ce dati 8 km za istok. Neka neko posalje Mirvicu ovaj prijedlog i mislim da bi to i udovoljio.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako prodjemo Igmana, a hocemo abd, koje ce nam to biti finale kupa, ukljucujuci i finale kupa marsala tita?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
13 sve zajedno, Jugoslavija 2 i Bosna 11
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Bolji uslovi na stadionu bi vratili one navijace koji se neckaju i odlasci na utakmice im ovise o vremenskoj prognozi. Tesko da ces dovest nova lica na stadion, al mozes vratit 1000 onih koji prate accuweather i vide da ce padat pa odustanu, a kad je lijepo vrijeme dodju.
Takodje, jucerasnja utakmica je pokazala koliko ce zapravo eventualno poskupljenje ulaznica uticat na posjetu. Ljudi vole nesta besplatno. Okej, ne mozes dobit besplatne karte svaki put, al bi trebalo radit na snizavanju cijena ulaznica. Kategorije ulaznica iz sezona 16/17 i 17/18 su dobra stvar.
Takodje, jucerasnja utakmica je pokazala koliko ce zapravo eventualno poskupljenje ulaznica uticat na posjetu. Ljudi vole nesta besplatno. Okej, ne mozes dobit besplatne karte svaki put, al bi trebalo radit na snizavanju cijena ulaznica. Kategorije ulaznica iz sezona 16/17 i 17/18 su dobra stvar.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
evo Mirvic na instagramu. Kakve ce poruke poceti dobivati 

Evo mu odmah u kost i neka zna da ima nasu podrsku. Da cemo skupiti siguran sam par miliona samo od navijaca, a gdje je tu opstina, grad, kanton, drzava....Hajdeeeee

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Debilan način komuniciranja, isto čoban.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nemoj dolaziti ni sad, ni 2025, ni 2050.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ugasit ce profil nakon 3 dana
-
- Kontakt:
Kakvi debili sve pisu covjeku koji nas je spasio sramote 

Ali vidi ti zahtjeva i tona razgovora. Ko da ce on njemu dati 30 miliona, a ne da od covjeka zahtjeva 30 miliona. I kao necu da dolazim na utakmice.
Ma nikad ne dosao ba. Kako me raspizdi lik jbt. A mogu misliti sta i drugi delegati pisu covjeku.
Ma nikad ne dosao ba. Kako me raspizdi lik jbt. A mogu misliti sta i drugi delegati pisu covjeku.
- FKS -
Ja mislim da je on samo čekao da mu ti zaprijetis i da uloži 20-30 miliona. Svaka čast ljudino na načinu komuniciranja s gospodinom Mirvicem.
I am coming
Haha e ne vjerujem kakvi napadi. Pa nije ga zlatna cka rodila da mu ne mogu normalno reci kao sto i svako od vas misli. Pa eto nemojte molim vas gospodo, vi mu se obratite gospodski
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- napoleon72
- Kontakt:
Ako je ovo normalno obracanje, kakvo je onda drsko i bahato?
Cuj "stisni muda", cuj "ja ti necu dolazit na tekme". E falit ces Mirvicu, evo vec jutros zaposlio arhitekte da crtaju bordo arenu po tvom ukusu.

Cuj "stisni muda", cuj "ja ti necu dolazit na tekme". E falit ces Mirvicu, evo vec jutros zaposlio arhitekte da crtaju bordo arenu po tvom ukusu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nekima stvarno internet treba zabraniti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ako ti drug nevidiš problem u tvom pisanju, odnosno načinu komunikacije s gospodinom dotičnim onda nemamo šta dalje raspravljati. "Upravu si" !
I am coming
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mogu misliti kad Ismir otvara ove poruke kako se ibreti 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.