Mi ne mozemo dalje.
Gotovo.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nemoj Probo tako, bilo je i težih dana, i to puno.Probisvjet je napisao/la: ↑06 apr 2022, 21:26Jbg podrzavao sam Buljonija i ove sada na svaki nacin. Bodrio ih direktno. Ali dosta je svega. Ma mars u PM i nogomet i lazovi i sve ono sto nas je pratilo. FUJ!!
Mi ne mozemo dalje.
Gotovo.![]()
De mi samo reci sta ovdje kome ne valja?simonknows je napisao/la: ↑07 apr 2022, 13:03Sad vam ni ovo ne valja... Čekajući nove izgovore imam da kažem samo jedno, SVI NA TUŠANJ! Naša podrška ne smije izostati ni u kojem slučaju...![]()
Tuzla to nije postala, Tuzla je to oduvijek bila.FKBilder je napisao/la: ↑06 apr 2022, 17:58Evo bio bi red i da dobiju podrsku sa tribina. A to znaci i podrska klubu finansijski.
Da li je Tuzla stvarno postala grad koji ne moze okupiti 5000 ljudi na Tusnju.....Jel stvarno nema vise mogucnosti da se okupi 200 fukara.......ne tako davno prije samo 5,pa i 6 godina znalo je biti i 3000 na sjeveru od toga 1500 kop....
Jel brate za nas sa clanskim karta i dalje u pola cijene
Ma bilo je meni nekako drugacije, boris se za opstanak do zadnjeg kola ali ti dodje 1000 ljudi na stajanje, poslije je znala tribina zapad biti puna do zadnjeg mjesta. Protiv Posusja ti dodje 3000 ljudi,..Sada 300 protiv Sarajeva...Beduin je napisao/la: ↑07 apr 2022, 15:38Tuzla to nije postala, Tuzla je to oduvijek bila.FKBilder je napisao/la: ↑06 apr 2022, 17:58Evo bio bi red i da dobiju podrsku sa tribina. A to znaci i podrska klubu finansijski.
Da li je Tuzla stvarno postala grad koji ne moze okupiti 5000 ljudi na Tusnju.....Jel stvarno nema vise mogucnosti da se okupi 200 fukara.......ne tako davno prije samo 5,pa i 6 godina znalo je biti i 3000 na sjeveru od toga 1500 kop....
Da je kosarka u pitanju i da je malo ozbiljnija liga i KK Sloboda, Mejdan bi vec bio druga prica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.