FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 06 apr 2022, 22:31

Hajdeee je napisao/la:
06 apr 2022, 22:29
Lik je svako malo na utakmicama na Kosevu.
Na stranu sto ne volim njegovu muziku, ali to je fakat.
Ma i on i oni momci sa njim svi su veliki navijaci sarajeva.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 apr 2022, 22:33

keli je napisao/la:
06 apr 2022, 22:31
Hajdeee je napisao/la:
06 apr 2022, 22:29
Lik je svako malo na utakmicama na Kosevu.
Na stranu sto ne volim njegovu muziku, ali to je fakat.
Ma i on i oni momci sa njim svi su veliki navijaci sarajeva.
Naravno.
Nije ovo isforsirana marketing prica, jer su ljudi tu. Zato je i ok.
- FKS -

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 apr 2022, 22:37

Maroon Brothers VG

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 apr 2022, 22:45

Foux87 je napisao/la:
06 apr 2022, 22:23
MortemHz je napisao/la:
06 apr 2022, 20:55
Foux87 je napisao/la:
06 apr 2022, 20:43

Meni je ovo pravo dobro Jala je naš navijač, nadam se da će češće dolaziti. Poznat je širom Balkana pa možda i Europe, trebamo ga iskoristiti nešto kao pokretnu reklamu, ko se razumije u marketing zna šta mislim.
On je bio redovan na sjeveru sve do prije 2-3 godine, uvijek je pratio Sarajevo. :)
Meni je ova vrsta muzike u najmanju ruku horor ali mora mu se skinuti kapa jer je uradio veliku stvar i to iz ove vukojebine. Mislim da je trenutno najpopularniji izvođač na balkanu, neka me neko ispravi ako griješim. Treba se ovo iskoristiti maximalno.
Posljednju pjesmu objavio prije desetak dana i već skoro 5 miliona pregleda na YT jbt. :shock: :D
Meni je dobra njihova muzika do neke 2015/16 poslije toga nije nešto msm ima ono nešto. Nadam se da će makar naš dres obući u idućem spotu ili neki kadar spota na Koševu
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 06 apr 2022, 22:47

Gospodin napravio instagram :salut:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 06 apr 2022, 22:47

Može nekome bit smiješno da to raja sluša, ni sam nisam neki fan, al kad on objavi stori djece na Koševu to vidi pola miliona ljudi na Instagramu. I fantastičan je potez uprave ako uspostave neku vrstu saradnje s njim u te promotivne svrhe, a vjerojatno i njemu nije mrsko jer je naš navijač. Možda bi se mogla i probrat neka njegova pjesma pustit što da ne, mora se tražit način prilagodit vremenu da ne bismo ostali u osamdesetim i sa marketingom i sa muzikom. Tipa njegova pjesma Moje Sarajevo je po meni prikladna da se pusti na Koševu.
Samo naprijed Saraj'vo!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 apr 2022, 22:49

Tele33 je napisao/la:
06 apr 2022, 22:47
Može nekome bit smiješno da to raja sluša, ni sam nisam neki fan, al kad on objavi stori djece na Koševu to vidi pola miliona ljudi na Instagramu. I fantastičan je potez uprave ako uspostave neku vrstu saradnje s njim u te promotivne svrhe, a vjerojatno i njemu nije mrsko jer je naš navijač. Možda bi se mogla i probrat neka njegova pjesma pustit što da ne, mora se tražit način prilagodit vremenu da ne bismo ostali u osamdesetim i sa marketingom i sa muzikom. Tipa njegova pjesma Moje Sarajevo je po meni prikladna da se pusti na Koševu.
I pjesma Jedino, dok mu je jos bio onaj čisti rep.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 06 apr 2022, 23:03

Tele33 je napisao/la:
06 apr 2022, 22:47
Slažem se :thumbup:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 06 apr 2022, 23:10

Ja garantujem da je razlog lose posjete iskljucivo stadion i uslovi na njemu. Godinama obecanja i laži da ce se nesto praviti. Ja da se pitam bojkot bi bio dok se ne izgradi evropski stadion gdje se moze porodica dovesti i uzivati..Pa makar bojkot trajao 5 godina
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 apr 2022, 23:11

Kao sto kazete danasnja muzika mu je odron ali ga u jednu ruku razumijem. Momak pravi pare i fura ono sto se slusa.
Negdje do 2013 sam ga i mogao slusati jer je radio rep, posle toga je zesca komerciala i para usi.
Ali da nam moze napraviti dobar marketing, može vjerujte itekako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 apr 2022, 23:18

Pa eto, dobra ideja bi onda mogla biti i da napravi neku navijacku pjesmu, u rep fazonu, sto da ne

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2022, 23:25

spezial je napisao/la:
06 apr 2022, 23:18
Pa eto, dobra ideja bi onda mogla biti i da napravi neku navijacku pjesmu, u rep fazonu, sto da ne
Samo da Bubi ne da dio iste jel necemo razumit nista :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 06 apr 2022, 23:25

Amca007 je napisao/la:
06 apr 2022, 23:10
Ja garantujem da je razlog lose posjete iskljucivo stadion i uslovi na njemu. Godinama obecanja i laži da ce se nesto praviti. Ja da se pitam bojkot bi bio dok se ne izgradi evropski stadion gdje se moze porodica dovesti i uzivati..Pa makar bojkot trajao 5 godina
Neki dan vidim na fb slika Boysa i komentari kako je loše posjeta itd. svi komentari na fazon "ko će doći na takav stadion, odron nijen natkriven itd." I onda kontam čovjeće mi smo dobri njih ne dolaze gledati iako svake godine igraju LP ili EL, tuku Tottenham, Atalantu, bore se sa Villarralom. Nismo mi loši kakvi su oni po pitanju posjete.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 apr 2022, 23:38

Amca007 je napisao/la:
Razlog uslovi na stadionu? Kako objasnjavas ovo

Danas radni dan, uzasan termin, ali dzaba ulaz i 5000
Da je sve isto ovako bilo i normalan ulaz bilo bi 2500

Derbi, pohladno vrijeme, ne bas dobri rezultati 10.000

Sve na istom stadionu, u tom neuslovnom
Slazem se da bi bolje bilo da ima negdje krov i tu sva prica zavrsava

Ali dobar dio raje ne zeli platiti kartu, radije ce kupiti kutiju cigara ili otici na shishu, dobar dio dolazi samo na evropu i derbije. Eto budemo vidjeli nedjelju, lijepo vrijeme i neradni dan, opet ce se dobar dio njih odluciti ma dan sa porodicom na Trebevicu nego li na Kosevu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 apr 2022, 23:41

Ne zovite me dok se ne ugrade grijaci ispod stolica
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 apr 2022, 23:59

Previse se i negativa uvukla to je isto razlog loše posjete. Preko 1000 nas išlo u Gradačac snijeg, kiša, teren odron al bila pozitivna vibra. Sad sve virtualno svi kao prate al sve na mobitelu, stream, Instagram, FB, slabo ko hoce i na Koševo doci a kamo li u goste da krene. Prošla godina je mnogim ogadila fudbal, otudjili su klub bili, pa corona, svega ima. Treba ce jedan period da se pokrene pozitivna prica, Mirvic se trudi al ima tu još puno posla.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 07 apr 2022, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 06 apr 2022, 23:59

JavierBosnia je napisao/la:
06 apr 2022, 23:38
Amca007 je napisao/la:
Razlog uslovi na stadionu? Kako objasnjavas ovo

Danas radni dan, uzasan termin, ali dzaba ulaz i 5000
Da je sve isto ovako bilo i normalan ulaz bilo bi 2500

Derbi, pohladno vrijeme, ne bas dobri rezultati 10.000

Sve na istom stadionu, u tom neuslovnom
Slazem se da bi bolje bilo da ima negdje krov i tu sva prica zavrsava

Ali dobar dio raje ne zeli platiti kartu, radije ce kupiti kutiju cigara ili otici na shishu, dobar dio dolazi samo na evropu i derbije. Eto budemo vidjeli nedjelju, lijepo vrijeme i neradni dan, opet ce se dobar dio njih odluciti ma dan sa porodicom na Trebevicu nego li na Kosevu
Je li sljedeca u nedjelju u 13:00?

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 07 apr 2022, 02:34

Amca007 je napisao/la:
Ma kakav stadion, ne budite naivni, to nije ni peti razlog. Nedavno sam detaljnije pisao o lošoj posjeti i o razlozima iste. Situacija u zemlji, slabe plate, pogotovo sad ova poskupljenja. Potom, situacija oko rata, pa bombardovanje informacijama s svih strana. Dalje, loša liga, loša igra i rezultati itd.

Pa evo sad u subotu s Leotarom, upalio nešto kratko da pogledam, dođe rođak i govori "ja ne bih otišao više na tekmu da mi plate, prošla su ta vremena kad se išlo". E sad znaš koliko je takvih, mali milion.
Tako da stadion veze nema s posjećenosti, mogu biti uslovi kao na Camp Nou, isto će sve ostati. Nema rješenja za poboljšane posjete, možeš imati marketing kakav hoćeš, od toga nema ništa.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 07 apr 2022, 04:07

Sto se tice tekme, teska za oci, na kraju rutinski, ali dosta negledljivo.
Bagaric sve sam kontao ne zna ga Sablic iskoristiti medjutim taj decko ne zeli da mrdne guzovima da potrci kako treba.
Catakovic mora na spic i onakav dragulj koji zna opalit izvan 16 mora igrati.
Koliko fali Kapic mi nismo svjesni, uparen sa Secerovicem vrhunski izgleda.
Protiv Borca i Posusja se vidjelokoliko mozemo i ubjedjen sam u slucaju neuspjeha odmah noga Vasoskom.
Ne zelim mu suditi, nadam se sa nije tvrdoglav i da vidi eke stvari.
Brao za Jalu, kad slusam ove bosnje napacene kako pricaju za momka koji hara balkanom, fuj . Hvala Bogu pa je tu Mirvic koji ce znati iskoristiti to za marketing.
Nestali husrefovci, 9 iz dvije tekme, mnogoo da si Leotar , a ne ekipa koja je po imenima najjaca sigurno u ligi.
Do Veleza ima dugo tako da ne bih sad o tome, a kad procitah danas ono Velez ce nas ubiti, nekad se pitam da li su to fkt navijaci FKS ili frustracije lijece za neko provociranje sta li ..
Ovo dns je bilo 5k minimum i vidi se dosta novih lica na istoku kad je djabaluka ulaz, a i najglasniji su ..
Mirvic radi strasnu pricu i opet da ponovim, dok je on tu ne brinem se taman ne izasli u evropu.

Svi na Kosevo u nedelju !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 07 apr 2022, 06:23

GalileoGalilei je napisao/la:
07 apr 2022, 02:34
Amca007 je napisao/la:
Ma kakav stadion, ne budite naivni, to nije ni peti razlog. Nedavno sam detaljnije pisao o lošoj posjeti i o razlozima iste. Situacija u zemlji, slabe plate, pogotovo sad ova poskupljenja. Potom, situacija oko rata, pa bombardovanje informacijama s svih strana. Dalje, loša liga, loša igra i rezultati itd.

Pa evo sad u subotu s Leotarom, upalio nešto kratko da pogledam, dođe rođak i govori "ja ne bih otišao više na tekmu da mi plate, prošla su ta vremena kad se išlo". E sad znaš koliko je takvih, mali milion.
Tako da stadion veze nema s posjećenosti, mogu biti uslovi kao na Camp Nou, isto će sve ostati. Nema rješenja za poboljšane posjete, možeš imati marketing kakav hoćeš, od toga nema ništa.
Slazem se sa tobom dosta, ali sam siguran kad bi imali mali lijepi stadion, natkriven i gdje mozes doci jesti, piti, da bi posjeta bila prisjek 7/8 hiljada, a to je vec druga prica. Situacija u zemlji je zaista losa, jer u ljudima je strah veliki, a kad imate strah onda vam nije do utakmice. Sada na utakmice uglavnom idu ljudi koji su finansijski stabilni, a prije je i bjeda isla i preskakala ograde da bi vidjeli igrace. Globalizacija je svoje ucinila i nikom nista vise nije zanimljivo. Samo oni istinski zaljubljenici idu na tekmu i mrznu se gore, a to su uglavnom ovi ljudi koji zive u opstinama SG i C, a cisto sumnjam da ce neko sa Ilidze doci makzus da gleda Leotara na 10 stepeni. Fin stadion na podrucju opstine NG ili ili negdje na oko kampusa bi dosta toga promjenilo vjeruj mi. Da bi to imali, moramo napraviti iskorak u Evropi i imati ljude koji zaista to zele rjesiti, a ne da lako odustaju i govore kako je to veliki zalogaj. Kad je Skopje moglo dobiti onakav stadion, ili Tirana, onda mozemo i mi svakako...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudo, Taree, Varijantas8 i 45 gostiju.